Jump to content
GIGN Forum

allworth

Moderators
  • Posts

    2594
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About allworth

  • Birthday 01/01/1986

Profile Information

  • Location
    Temperschwee
  • Interests
    Spam
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

9390 profile views

allworth's Achievements

Āmen!

Āmen! (16/23)

4

Reputation

  1. Labvakar! Vai te kāds ir?
  2. Kaut kādus pāris gadus atpakaļ jau es ierados - atvedu ali un bloodlordu, pagaidīju, kamēr asiņu kungs sasūksies spirtu, iemetu mašīnā un aizvedu. Tā ka nav tik traki.
  3. Ja būs labs laiciņš, es uz pāris stundām mēģināšu pieskriet. Sarakstā mani var nelikt, jo neko neēdīšu, apkārtni nepiekakāšu, kā arī ir visādi IFi, kas ietekmēs to, vai vispār parādīšos pie apvāršņa.
  4. Izņēmu sevi un plānotos līdzbraucējus no saraksta pirmajā poustā, jo tomēr saņēmos pieņemt skarbo lēmumu, ka GIGNa pasākumu izlaidīšu. Ja nu kāds no potenciālajiem līdzbraucējiem šausmīgi vēlēsies pasākumā tomēr ņemt dalību, tad gan jau nedēļas laikā vēl saorganizēsies.
  5. Lielāks katls, lielākas manevru iespējas. Ja tā brīvi var izvēlēties un tas nav saistīts ar izmaksām, tad jau droši vien tas 20 litrīgais jāņem.
  6. allworth

    PDF Tabulas

    Kāpēc nevar vienkārši ekselī taisīt tās tabulas un saglabāt kā PDF failu?
  7. Nus, tā piekomplektētā mašīna ir nosacīti. Ja es nebraucu, tad vai nu nebrauc arī komplektējošās sastāvdaļas, vai arī meklē citus veidus, kā nokļūt pasākumā.
  8. Ko darīt ar maksāšanu neizlēmīgajiem, tādiem kā es? Ja saņemšos, tad būšu no piektdienas vakara līdz sestdienas vakaram. Tusēšanas nodevu uz vietas varēs noskaitīt? MAN VAJADZĒS ČEKU!!!
  9. Pieņemu, ka viņš negrib iet ar kājām, tāpēc meklē vietu mašīnā. Ņemot vērā to, ka es negarantēju savu braukšanu, iespējams, viņš ir pieteicies vēl pie kāda.
  10. Ja jau mans vāgens ir ielikts sarakstā, kaut gan par visiem 100% vēl neesmu devis savu akceptu braukšanai (bet tomēr sliecos pāsākumu apmeklēt), tad manā autombīlī var iedrukāt arī asiņu kungu un DoubleT, kas ir aizsituši dibenvietas. Teorētiski viena vieta paliek, kuru idejiski, ņemot vērā vecas tradīcijas, varētu aizsist ali, ar kuru gan vēl neesmu par to runājis. Par savas braukšanas iespējamību mēģināšu apreģeļitsa pēc iespējas ātrāk, lai neuzmestu iespējamos līdzbraucējus... kaut gan viņus piečakarēt, jāatzīst, būtu smieklīgāk. P.S. atļāvos pirmo poustu sava auto sakarā paeditēt.
  11. Nemāku ar to jauno Google Maps vēl apieties, tāpēc pievienoju bildi, skatoties no iebrauktuves, kas ir no Ulbrokas ielas puses. PBLC ieejot, pa kreisu roku gaitenī līdz galam jāiet. Rindas parasti mazākas kā Sunny, kur mēdz būt tā, kav kur dienvidu galu piemest.
  12. Jā, Sunny var diezgan normāli paēst, bet ar laiku pieriebjas tas ēdiens. Man personīgi šķiet, ka tur ir kaut kāda viena "Vegeta", ko liek visam ēdienam klāt, tāpēc rīsi garšo tāpat kā aukstā zupa, kotletes un salāti. Man ofiss atrodas tajā pašā adresē, kur Sunny, tāpēc zinu, ko runāju, jo vezumu jau tur esmu apēdis. Es labāk ieteiktu tajā pašā RIP teritorijā iet uz PBLC mājas ēstuvi. Tur tiešām ir garšīgi, palielas porcijas un var ierakstīties pirmajā poustā minētajā pusdienu budžetā. Kā arī, ja pietiekami bieži iesi tur ēst, smukā meitene pie kases, kurai patīk zīmīgi spaidīt savu aifonu, lai visi redz, ka viņai tāds ir, pēc ģīmja skenēšanas metodes tevi atpazīs un piešķirs autoatlaidi. http://www.pblcbiznesacentrs.lv/lv/ Kaut gan spriežot pēc šeit pieejamās informācijas, tie jau ir Dreiliņi, nevis Purvciems.
  13. Baigi dārgi sanāks tas pasākums... 6 Ls paikai, tad vēl šmiga, degviela un hipotekārais kredīts, lai uzpirktu sievu, kā rezultātā varētu izlūgties atļauju braukt. Lai nu kā, ja viss izdodas, tad kādus pāris viepļus varēšu no Purvciema paķert līdzi. Kad zināšu ko skaidrāk, tad te katrā ziņā vēl iekakāšu.
  14. Nobalsoju par abiem pirmajiem variantiem, jo... *viss jau augstāk uzrakstīts*. Ja es īpaši pacenstos, šogad iespējams varētu aizbraukt ne tikai otrās dienas ģīmjus papētīt, bet arī savu ģīmi ielikt otrās dienas kategorijā.
×
×
  • Create New...