Jump to content
GIGN Forum

Xan-Alive

Dabas brīnumi
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About Xan-Alive

  • Birthday 03/17/1990

Profile Information

  • Location
    Jurmala
  • Interests
    Teniss, Cs, sports. Meitenes

Contact Methods

Xan-Alive's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Kas par sviestu? un ta bilde nereali suukaa...
  2. Kavacky tu arii protams nepalasiji to, kas pirms tam tika uzrakstiits sheit, tu dabuusi sejaa smirdiigais labuss...
  3. Es trennejos ielu ciinjaas pie Nikolaja Volkova...
  4. Driiz nebuus ar ko smieties...(smejies, smejies)
  5. NighT^ dabuusi purnaa, parak daudz dirs pimpi. X|
  6. lol KauKo? Kauko serverim nevis KauKo man vai KauKo tev...
  7. Pinky, es vismaz kautko piedavaju a tu seedi un piepizdi klat...
  8. Kerch, tev kads prasija komentus? ja ne tad aizveries tu sheit vispar esi nekas. Tikai citiem klat kautko pasaki, visulaiku slepies aiz citu muguram, tu esi lohs.
  9. velviens bonus izmantojot sho veidu. parastie admini nevares ta darit, un nevares chiitot pashi, esmu parbaudijis ari parastos adminus - radler tev jabut uzmanigakam Puishis. PARASTIE ADMINI NEVARES TO IZMANTOT!!! PAAUGSTINA SECURITY!
  10. Darek - luudzu pamatojumus kaadeelj shaadi nevajadzetu izdarit? GIGN saita bus failu sadaljaa sadalja tikai galvenajiem moderatoriem un adminiem ar tam tiesibam, tur vares novilkt chiitus un straadaat, tie cilveeki buus parbauditi ar administracijas palidzibu.
  11. Sveikini, ludzu aizmirsisim, kas bija un ko es biju sarunajis, nevajag uz manim lamaties. Paldies.
  12. Sveikini, ludzu aizmirsisim, kas bija un ko es biju sarunajis, nevajag uz manim lamaties. Esmu atnacis uz shejieni un kartigi padomadams atveru jaunu thread, jo gribu uzstadit jaunu lietu uz GIGN. Pirmais: Protams ir pieredzejushi admini, kas spej atskirt chiiterus momenta, bet ir tadi aktieri, ka vinus neatskirsi...speciali skatas pa sturiem un citas vietas. Otrais: Varetu iecelt jaunus adminus un iedot tiem saitu ar HOT cheats, lai admini varetu vinus nokachat un stradat, shoreiz izmantosim chiiteru ieroci pret viniem pashiem, buus admini, kas nespeles piemeram kaa dareks vai Champions. Vienkarshi ja ir laiks un pacietiiba var sedet ar WH spektos un veerot chaljus. Kaa jums shii ideja? Es jau sen izdomaju ko tadu, un tas varetu likties efektiivi un chiteri varetu but atklati momentali. Es domaju, ka admini mums ir godigi un pashi chiteru ierochus nelietos. worm, macho - gaidu atsauksmes. Paldies par veltito laiku. P.S. vienmer uzticiigs GIGN'am.
×
×
  • Create New...