Jump to content
GIGN Forum

flashback

Moderators
  • Posts

    2480
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by flashback

  1. flashback

    Paraadnieki

    Ok, mēģināšu sazīmēt viņu rokā.
  2. flashback

    Paraadnieki

    Ok, bet kā tagad ir - ja es sodu esmu nomaksājis - tas tiesu izpildītājs joprojām man var piesieties? Jo tīri teorētiski es viņa vēstuli pastā esmu izņēmis pāris dienas pēc soda nomaksas (lai arī viņa atnāca uz turieni pirms nomaksas). Vai arī tas neko nemaina? Un sodu es samaksāju jau pasen, pirms 4 mēnešiem - vai jau nebija laiks viņam dot kādu ziņu par sevi? Kaut vai kontus nobloķēt, lai es zinu, ka viņš vēl interesējas par mani? Un jā, sods bija 20 Ls + tam izpildītājam kādi 20Ls vēl klāt, precīzi neatceros, bet nu uzrēķināts tur bija pamatīgi, tāpēc arī negribējās vērt maciņu vaļā par vienu atgādinājuma vēstulīti.
  3. flashback

    Paraadnieki

    Viena lieta - parādu piedzinējiem neko nevajag maksāt, kad viņi prasa, jo viņiem maksā firma, kas piedzen naudu, līdz ar to tie rēķini, ko viņi piestāda par saviem izdevumiem ir principā paredzēti dibena noslaucīšanai. Firmai, kurai esi parādā gan labāk naudiņu ieskaitīt, lai nomierinās. Pats pagājšgad pārgāju no Bites uz LMT un aizmirsu nomaksāt pēdējo rēķinu, kurš bija jau izmests ārā, tāpēc arī nezināju cik man jāmaksā, bet arī īpaši neiespringu uz to visu, līdz man draugos uzrakstīja tante, kurai profilā pie interesēm norādīts "Money money money", ka es esmu parādā Bitei 11.xx Ls un viņas parādu kantorītim 12Ls par parādu piedziņu un lai es iedodot savu kontaktinfo, lai varot sazināties ar mani. Bitei naudu pārskaitīju, tantei aizrakstīju, ka viss ok un nobloķēju iespēju nepazīstamiem cilvēkiem ar mani sazināties- kopš tās reizes nekādu problēmu nav bijis un parādu piedzinēji var iet sēņot ar saviem rēķiniem. Taču viens jautājums mani satrauc gan. Vasarā noķēru sodu par čurāšanu parkā (nu principā nemaz nepačurāju, kad vilku ārā činčiku, uzreiz dabūju flashlightu sejā un uzaicinājumu aprunāties). Tā nu mēs tur sēdējām, kamēr inspektors rakstīja protokolu un teica, ka būs brīdinājums, jo principā nekādu sodu man nav un vispār esmu pūkains un rozā. Tas mani, protams, apmierināja, jo negribēju tur strīdēties ar viņiem (galu galā es tā arī nebiju paspējis pačurāt un man nenormāli vajadzēja) līdz brīdim, kad saņēmu vēstuli par neierašanos uz lietas izskatīšano un ar to saistīto 20 Ls sodu (menti mani piepisa - izrādās tur stūrītī bija rakstīts, ka manu gadījumu vēl tikai izskatīs un man tur jāierodas, bet es jau protams protokolu nelasīju, too cool for that). Izdomāju, ka nu i nahuj to sodu un liku mīksto. Tad man atnāca paziņojums par ierakstītu vēstuli no mentūras - domāju, ka kārtējais atgādinājums un nomaksāju sodu. Vēlāk aizgāju pēc tās vēstules - a tur izrādās tiesu izpildītājs man atsūtījis uzaicinājumu pārskaitīt sodu uz viņa kontu un vēl viņam klāt ~25Ls pusdienām. Protams, ka es viņam neko neesmu maksājis. Bet šajā brīdī man vairs nav skaidrs kādas ir viņa pilnvaras? Vai viņš tagad likumiski var piedzīt no manis savu kabatas naudu, ja es esmu jau sodu nomaksājis? Galu galā tiesu izpildītājs laikam tomēr nav defaultais piedziņas kantoris, līdz ar to negribas vienā dienā uzrauties uz tiesas pavēsti vai kādu citu nopietnu dokumentu ar jau uzkrātiem procentiem.
  4. flashback

    Zakuska Pie Alus

    Alu parasti nedzeru, bet this is what you need
  5. ko tu man vari pārmest, es knapi atceros, ka es vispār te kaut ko rakstīju
  6. flashback

    Bille 1. Daļa

    Mhm, man arī līdzīgi. Man šķiet, ka sāku lasīt, jo kaut kāds grāmatas fragments bija literatūras grāmatā un man iepatikās. Izlasīju visas 3 daļas un patika, lai arī neesmu diez ko liels grāmatu fans.
  7. Man personīgi baigi piedūra teiciens - "Cilvēki kas baidās kļūdīties, visbiežāk neko nesasniedz un neiemācās, jo neko nedara". Bet notiekti ziņošu 3 nedēļas jau pagājušas, bet kur gan palicis Canons ar saviem nopelnītajiem ļimoniem?
  8. flashback

    Aptauja

    Viktors izklausās asāks - tāds kā macho aprakstā (tikai bez vampīra plašķa, drīzāk melnā ādas jakā un melnās džinsās), tikai manā fantāzijā vēl viņš jebkurā brīdī var izvilkt nazi un 56 reizes sadurt tevi un tad ar ļaunu smīnu pašapmierināts soļot tālāk savās gaitās. A Igors savukārt ir tāds padumjš, plikpaurains un visdrīzāk paresns (diezgan omulīgs) onkulis. Nav izslēgts, ka viņš arī var izvilkt nazi un tevi sadurt, bet nu daudz reālistiskāk - viņš varētu izvilkt mazu, oranžu ķirbi no kabatas, pasniegt to tev kā dāvanu un stulbi smaidīt (lol, es pats nevaru pamatot, kāpēc ķirbi, bet man vnk tā liekas). līdz ar to - Viktors, definitely.
  9. es neeeeeeeeenormāli gribu uz šito pasākumu, žēl ka biļetes tik dārgas ja nu dabūšu haļavnās, tad noteikti aizbraukšu, bet tā vispār man nav 30 lieku latu
  10. es piss. čali, es negribu tevi apvainot, bet laikam citu veidu kā pateikt, ka tu esi stulbs, nav.
  11. flashback

    Comebacks

    Jā, ka neatnāk atpakaļ tas viss dzīvē, ne?
  12. flashback

    Comebacks

    TĀS BILDES IR TIK LIELISKAS Te arī oriģināla fotosesija
  13. flashback

    Velesanas

    es arī katru dienu arvien vairāk apsveru domu pēc 2 gadiem un diploma iegūšanas pazust prom no šejienes. ja vēl tad kaut kas te būs palicis pāri.
  14. Bet mani atkal vairāk interesē kā tu tik strauji kļuvi kā pats saki par pilnvērtīgu jaunieti. kā tas process notika? tev pēkšņi izauga ūsas? vai arī tu vienu rītu pamodies un saprati, ka pokemoni ir priekš mīkstajiem un skeits, tas ir kruta, yo? lūdzu apraksti sīkāk šo procesu.
  15. 10:00 saks tirgot it kaa ja panjemu 16x D-Light tas man izmaxaaa 8Ls ,a es dabuushu no tiem 9x2=18Ls - 8Ls atlaidi Sanak ka es uzvaros uz saviem D-Ligtiem Tas laikam der... P.s. Ja jautaasi kapec 18Ls,tad tapec ka njemshu 2vus tiketus... Jāpiebilst, ka gan ?Tele2? un ?Zelta Zivtiņas?, gan ?D-Light? un ?D-Night? piedāvātās akcijas par 4 latu atlaidi neattiecas uz pirmajām 1000 izdevīgās cenas biļetēm, kā arī uz vienas dienas biļetēm. <c> beachparty.lv
  16. flashback

    &&qq&&%

    Ok, nesmiesimies par tavu mazo peteni.
  17. flashback

    Pavāri

    Nu principā pelmeņu cepšana ir ļoti komplicēts process, kas prasa lielas zināšanas un iepriekšēju sagatavošanos, bet es mēģināšu simplificēt nedaudz to visu. Paņem pannu (tāds kā liels un dziļš šķīvis ar kātu, parasti melns. ir arī vāks virsū bieži vien), palaid plīti (nu ja ir elektriskā, tad var vienkārši uzspiest pogu un tad paliek riņķis sarkans uz tās pamatnes - tas nozīmē, ka ir karsts un var likt pannu virsū), ielej pannā eļļu (ir tāds dzeltens, taukains šķidrums. palīdz, lai nepiedegtu tas, ko tu cep. tikai nemēģini dzert - nav garšīgs) un pagaidi dažas minūtītes, lai panna un eļļa uzkarst. tad paņem pelmeņu paku, izpēti, kurš gals taisās vaļā, atplēs, izmet miskastē to lieko kartona gabalu un met iekšā pannā pelmeņus. tikai uzmanies lai tā karstā eļļa tev nešļakstās virsū - nav kruta. tad gaidi dažas minūtes, līdz pelmeņi paliek brūni. tas nozīmē, ka var griezt otrādāk un cept otru pusi, lai ir brūni no abām pusēm - tas, savukārt, ir kruta. tad kad ir brūni un smuki no abām pusēm, var griezt nost plīti un likt pelmeņus uz šķīvja. tikai nevajag uzreiz ēst, jo viņi ir karsti, pagaidi lai atdziest. tad ņem dakšu (ir tāds metāla ēdamrīks ar ko var uzdurt visādas lietas un ēst, nejaukt ar karoti) un liec tos pelmeņus pa vienam mutē.
  18. flashback

    Velesanas

    ) bet nu nopietni, 51 autobusa galapunkts būs pie Skolas, daudzi ceļi tiks asfaltēti, kā arī vairāk pasākumi Līgo parka estrāde un daudz ko citu, un kā arī uz Kaivas ielas apļa, uz tā KS mājas, ir uzlikta liela reklāma Atbalsti savējos, ko sencis uztaisīja, tākā balsojam. Atbalsti savējos. pilnīgi rodas nepārvarama vēlme deklarēties stopiņu novadā un nobalsot par tava tēta reklāmu. Not. es balsošu par JL, jo man garšo pīrādziņi.
  19. flashback

    Sveiki

    AAAAAAAAA, PAĻUBOMU VISI BALSO PAR 42. BILDI
  20. Es parasti uzspiežu uz wl.media un lasu viņa postus. ja viņi nav par WoW, tad ir diezgan liela cerība, ka es norēkšu dirsu lasot kādu no viņiem.
  21. man to caurlaidi čoms iedeva, bet par tiem biznesa klientiem nez. biznesa klientiem jau vienmēr tādus bonusus koncertos dod, moš arī. redzēju arī pašus bizkit čaļus. atbrauca čaļi kārtīgi mauķeles izdrāzt un nodzerties. visām smukajām dāvināja caurlaides uz afterpārtiju, bet viņu džekus centās atšūt. tipa aicina visus iekšā, ielaiž sākumā tikai meitenes, bet čaļus pasūta nah. jūtu līdzi džekiem, kuru meitenes tajā vakarā tika sodītas jā, man viens draugs arī teica, ka meitenes stāstījušas, kā vnk vecrīgā satikušas fredu dērstu, kurš viņām visām (6) iedevis ielūgumus uz koncertu ar visu āfterpārtiju bet nu es viņu vietā darītu tāpat, ko tur daudz pārmest
  22. Brauc uz ogri, mindžuli, un es varbūt arī tur piepeldēšu.
×
×
  • Create New...