Jump to content
GIGN Forum

SnowY^

Mirstīgais
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SnowY^

  1. SnowY^

    suņu būdu

    Ari neesmu nekad saskaries ar nekadiem pajoliniem kas tapat vien ietu virsu sist, vienigi ir bijis kad kads sadzeries taisa provokacijas, bet katrs ar galvu domajoshs cilveks noignores un aizies talak savu celju, pakalj neviens nekad nav gajis.
  2. SnowY^

    Nakts Riita Spams

    Nav tik traki, 11 gadus dzivoju Riga, vel nekad neesmu sastapis uralus, kas tapat vien, bez iemesla virsu lektu
  3. SnowY^

    Nakts Riita Spams

    Mes tepat, tikai te nav ko iedirst, jo vienmer runa iet par dzershanu.
  4. Tikko noziedoju 10$ vezha cietejiem, nebija zhel, jo nesen aizsaule aizgaja viens tuvs cilveks delj taa maitas... P.S Pedeja laika gaming community sak aktivizeties tieshi ar labdaribas akcijam.
  5. Noperkot to krievu versiju ir iespejams uzlikt kautkadu patchu lai butu angliski, atbilde - jaa man nederes, tieshi interese vai kadam ir izdevies.
  6. No sakuma lielaka dala jauno chempju liekas ka ir OP un nevar counterot, jo nav isti izprasts chempja speks, iespejas utt, ja esi spelejis diezgan biezi pret lissandru tad leinu var vinet vesa prata.
  7. SnowY^

    Nakts Riita Spams

    GIGN community ir palicis sarkastiski "intelektuals", cilveks vairs nevar izteikt savu viedokli, un jau vilku bars metas virsu, ar savam galejibam un uzdirsieniem, jusu vidu laikam valda teiciens - ko pirmo dos, to njemsu, ka bus - ta bus, ganjau pacietisu, nav jegas te ar jums runat vai apspriest kautko, saskries viss intelektualju slanis un saksies kartejais GIGN flamewar, jo redz vinji uzskata ka vinjiem ir taisniba, un citu acis ta ari jabut, es jau nedrikstu izskatities sliktak par vinu piem. (Teletubijs & Shariks), pieaugushi virieshi, noteikti abiem pari 20, bet interneta uzvedas ka berni, megina viens otru, rupji sakot, apdirst, tikai lai bara vidu butu kuul pacani. been there done that. Reku jau, uz tumsu sak izlist trollji no alam, ezis noteikti shausmigi ar sevi lepojas tagad. Ezi - ja liekas, tad var sasisties.
  8. SnowY^

    Nakts Riita Spams

    Kas tava uztvere ir sadzivot? Tad kad Tev gonji virsu (par neko) teikt viss kartiba, viss kartiba nedusmojies? Ne visiem veicas atrast to perfekto meiteni kurai bus visas tevis veletas ipasibas, protams sakuma ta var likties, bet ar laiku viss atklajas un rodas domstarpibas, un cilveku nevar izmainit, lai ka ari tu censtos . P.S - ar silikona pezhu noteikti forshi nakti gulet kopa, vietas gulta ari vairak, est ari noteikti uztaisis, cool ne? @AmE - Mainisies tas cilveks tikai tad kad vins pats to gribes, vari motivet, nemotivet, ja vinam pofig uz Tevi tad ta ari paliks, nav shi nekada sapnu pasaulite. 2. Ne par mani sheit ir jazile, bet es atbildeju uz to ko gribeja teikt "Murgi^^", ka ne ar visiem ir iespejams sadzivot, lai ari ka no sakuma liktos ka vina ir ista un vieniga, biezi vien tas taa nav.
  9. SnowY^

    Nakts Riita Spams

    Sievietes visas vienadas, vienmer atradis pie ka piesieties, ka teica mans fizikas skolotajs (sievietes celas no merkaka - viriesus atveda citplanetiesi) EDIT - no sakuma vienmer viss liekas perfekti, pec pirma gada sakas stridi un parmetumi.
  10. Less QQ more pew pew. Nevaru iebraukt, kas tur tajā LoL noticis? Viņiem Database nobrucis, ka jūs tos, cik sapratu, refundus prasat, vai arī Jūs ķerat viņus uz muļķi? Hwan - Tu izskaidroji kā tas noteik, bet es gribēju zināt kapēc jūs tos refundus sūtat? Pazuduši Champi? Vai vienkārši mēģinat uzķert uz muļķi? Pats tagad pie LoL netieku, tāpēc nevaru pārbaudīt.
  11. SnowY^

    Nakts Riita Spams

    Šodien salīdzinoši agri pamodos, aizlipušām acīm aizvlikos uz virtuvi, uztaisīju sev kafiju, ienācu forumā, pārskrēju pāri pāris topikiem un uzdūros nevēlamam viesim. Action failed: You have reached your quota of negative votes for the day. Vēlāk jābrauc uz Rīgu pāris lietas nokārtot, tāpēc veiksmīgu Jums dienu.
  12. Gadījumā Tev videokartei nav PCI-E 1.6 un mātesplatei PCI-E 2.0 vai otrādāk?
  13. Pēc manām domām vainīga būs tava aizvēsturiskā videokarte, pārējais daudzmaz vel pieņemams. Vel vari pamēģināt videokartes driverus ierakstīt un DirectX.
  14. Pamēģini BIOSā uzlikt optimized vai fail-safe defaults.
  15. Sveiki! Vēršos pie Jums, GIGN memberi, jo pats jau trešo dienu cīnos ar šo problēmu un sāk piegriezties. Viss sākās ar to, ka pirms ~3 dienām iztīriju C disku pa tukšo.Iedzinu Windows XP un attapos bez skaņas. Zinu, ka otram kompim tiku galā ar šito problēmu caur Device Manager, kur updeitoju driverus caur windows updater, bet šim gan tā neiet cauri. Mēģinājis jau esmu daudzko - Services pie Windows Audio ir kā vajag. Driverus manuāli esmu ~5 izmēģinājis, manufacturer saitos nav iespējams novilkt tik vecas skaņas kartes driverus. Draugs ieteica updeitot MB Driverus, pilnīgs murgs, bet kautkādus ļevos ( šaubos, ka pareizos ) tomēr atradu. Vel kas likās interesanti bija tas kad ļāvu meklēt driverus man skaņas karte uzrādijās C-Media AC97 Audio Device, protams tie driveri negāja, ierīce nelietoja nekādus resursus. Novilku Everest - uzmetās ka skaņas karte jau ir VIA AC97,uninstall iepriekšējos driverus un iedzinu rekomendētos no manufacturer site priekš šī modeļa. Pēc PC Restart jau uzrāda pavisam citu skaņas karti. P.S - Control Panel pie Sound rāda "No Audio Device". Varbūt Everests nosaka Skaņas Karti uz Driver based principa? Nevermind, Problem Solved. TC.
  16. SnowY^

    Nakts Riita Spams

    Sakars? Es to nedomāju tieši par Sevi, bet gan vispārīgi.
  17. SnowY^

    Nakts Riita Spams

    Nu, ja neesi kādu riktīgi izvedis no pacietības, tad jau viss būs mierīgi. Neesmu bijis neuzvienu GIGN tusu, bet kā jau visos tusos - daudz nesprēgāsi - zilumi izpaliks.
  18. Nekad nedomāju, ka šāda spēle var būt daudzmaz prasīga.Tā kā neesmu mājās, nekas nesanāks, jo paprovējot uz šitā vecā sūda sapratu, ka nekas neies cauri. Lai paietu 1 klucīti uz priekšu nācās gaidīt 5 sek. AMD Athlon XP 2500+ , 256mb RAM , ATI Radeon 9200. Man liekas, ka vaina varētu būt RAM'ā, izlabojiet ja kļūdos. P.S - Varbūt ir jēga pavandīties pa skapaukšu un pameklēt vecos, liekos 256mb RAM'a?
  19. HyperBoy Vai man liekas, vai visas spēles kuras Tu man ieteici ir gan no augšas un ar pelīti vadāmas?
  20. Sveikiņi , gribēju pajautāt vai kāds nevarētu ieteikt kādu sakarigu RPG or Medieval tipa spēli, piemēram - The Witcher or Mount & Blade , nu kautko uz to pusi , galvenais lai ir zobentiņi , vairodziņi , maģijas ari nebūtu peļamas , ieteicams, ka skats nebūtu no augšas un jāpārvietojas ar klaviatūru. Spēles kuras lūdzams neieteikt. 1) The Witcher. 2) Mount & Blade normal un warband edition. 3) Oblivion. 4) Gothic. 5) Fallout. 6) Fable. 7) Dragon Age. Izspēlētas , dažas nesaista.
  21. Man nedaleca kāds tur sakars ar nokia .
  22. Pamēģini parslēgt video settingus, no OpenGL uz D3D vai otrādāk. Dod ziņu vai kautkas mainījās. Tev ir latest DirectX's ieinstalēts? Varbūt pēc windowsa pārdzīšanas piemirsi viņu ieinstalet?
  23. Varbūt Tu pa daudz uzreiz "piemet malku". Mēģini pielikt klāt nedaudz, un tad vel bišķi, un vel bišķi. Un neaizmirsti save before exit no BIOsa.
  24. Varbūt vaina nemaz nav fleškā? Tā kā Tu ieminējies par datora miršanu, varbūt USB ir miris/daļēji miris tāpēc nespēj kārtīgi nolasīt flešu, esi mēģinājis palaist flešku uz cita PC?
  25. Try These. 1) 2) 3) 4) P.S - Kvazik, tavam CPU diezvai ko līdzēs overclockings. P.S.S - kāds tur varētu nebūt arī par CPU overclockošanu , jo sametu quickfind linkus
×
×
  • Create New...