Jump to content
GIGN Forum

oldston

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

oldston's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Nu domāju nekas dižs, nav atlēga kasti neatvērsi un tā arī uz otru pusi. Varbūt kādam krīt atslēgas, bet kastes nav ?
  2. Došu četras kastes apmaiņā pret 1 atslēgu. P.s. atslēgu savumūžu neesmu ieraudzījis. Ja ir vēlēšanās, tad pm.
  3. Tātad pēc macho sacītā esmu nolēmis izveidot priekš gign tornament tīmu. Man piemērotākie : FML - Kā mediks BOT^a - Kā Soldier or sniper bijAch - Kā scout Ausainis - Solly _swallow.dll - Kā demo oldston - Kā Scout Tātad ja esat ar mieru uzšaut , tad uzreiz pm ar skype niku. Nu tad mēģinam ar tādu pieeju - kuri ir gatavi uzspēlēt iedo man pm savus nikus, skype un norāda klasi.
  4. Niks: oldston Vecums: 17 ar pusi TF2 pieredze: Mazliet vairāk kā gads spēlējot stīmā. Klases: Demoman, scout, solder Steam profils: http://steamcommunity.com/profiles/76561198014390022 Ps. Ir viss nepieciešamais.
  5. Un no tā arī varēsi mācities spēlet .
  6. 100% Piedalīšos - laikā pēc 19:00 darbadienās. Brīvdienās gluži vienalga. Total Connection Time: 7d 12:32:19h
  7. Ahh ... skatoties uz šiem mūvikiem tā vien pašam gribas kādu nošaut. Ehh 5dien varēšu atkal atsākt + vel tie jaunie apdeiti mmm. Pašam gāja labāk pie sirds šis.
  8. Pac arī ar šo ģēlu čakarējos pirms kāda laika
  9. Ps es jau tev 10 reizes esmu teici, ka varu mēģināt, tikai neesmu redzējis, ka kautkas notiktu.
  10. Nē es runāju tieši par latviešu ircu.
  11. Cik zināms Latvijā cs'am izmanto irc kanālus, lai atrastu klanwarus, memberus komandai untt. Turklāt tas ir viegli izdarāms un cilvēki ap šo lietu ir kā traiki . Arī var parunāties par visādām ģēlām nepiedrazojot forumu. Neesmu redzējis nevienu tf2 kanālu. Why? Jau nopietnāk mūsu zemē šī spēle apgrozās 2gadus vismaz, bet klanwarus neesmu dzirdējis, ka savā starpā bliestu. Gign varētu piesaistīt tautu ar šo kanālu izveidi. Whocares tauta jau tāpat laba. Bet tas piesaistītu nopietnākus cilvēkus. Bet no vienas puses šis kanāls būs jāpārvērš, kā gateris. Bet domāju iesākumam tauta nebūtu tāda. (ap 50- cilvēkiem.) IRC pamācību uztaisīšu bez problēmām tie, kuri nepratīs. Tākā kaukas ir jādomā, lai atīstītu tf2 Latvijā nopietnākā līmenī par PUB.
  12. Es varētu tad labāk mēģināt ar soliju. Pikapos visulaiku ar viņu muhājos . DONE
  13. Manuprāt tu jau iepriekšējā postā teici, ka nelīdīsi kur nevajag. Nu - nezinu kapēc to nedari. Nedabūsi garāku. Ar šo tu parādi kāds klauns esi. Ps Nemīz šeit nav 1. divīzija.
×
×
  • Create New...