Jump to content
GIGN Forum

tropikaalais

Mirstīgais
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Latvija, Cēsis
  • Gender
    Male

tropikaalais's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Pieņemsim, par atpūtu uz mēnesi, es pat piekristu, lai jau ir, bet nejau uz mūžu.
  2. Ar ko tu konsultējies? Ar spēlētāju kurš tevi sakūdīja? Redzēsim ko teiks augša. Tas ir tāpat, ka tu no mājām kaut ko nozodz, aizej uz veikalu, un tev tur aizliedz ieet!
  3. Pēriens vai nē, tie ir tikai tavi uzskati, tapēc vien prasu no citiem augstākstāvošiem cilvēkiem unban, jo nu tas, ko es daru ārpus servera, nav jau vairs servera kompitencē un nav ko jau jaukties kur nevajag. Pieprasu unban! p.s. pats tikko kaut ko te sarakstīji?
  4. Vienīgais par ko es smejos, par cilvēkiem kuri lieto necenzētus vārdus un kačā interneta muskuļus
  5. Pieņemsim, ka man tā ir bijusi, bet, vai tādejādi esmu pārkāpis serveru noteikumus un par to ir paredzēts, kaut kur bans? Nē.
  6. Šodien 18.00 ieeju serverī, padalīties ar sporta jaunumiem, tad man viens spēlētājs jautā vai kaut kur 4dien biju tusēt, atbildēju apstiprinoši un pēkņši, izlec pernament bans, un no šī momenta tāds whāāāt? No čomiem serverī uzzināju, ka bans esot par kaut kāda bērna apzagšanu, esot kādu tur cepuri nozadzis. Sāksim ar to, ka tādas cepures, tie unusual, esot super dārgi un nu vispār kur jābūt tik, atvainojiet, stulbam un lētticīgam, lai dotu to super lēto cepuri kādam svešiniekam? Nu tiešam reāli domājot iespēja pastāv bet nu minimāla, tur jābūt ļoti "gudram". Un labi, mēs varam pieņemt, ja nu es tiešām to esmu izdarījis, vai ir kādi pierādījumi, vai kādas citas liecības par to? Vai esmu pārkāpis servera noteikumus par to? Nē, tāpēc arī banu nēesmu pelnījis. Es esmu 100% drošs, ka kāds, kuram iespējams serverī esmu uzkritis uz nerviem, ir vienkārši šo visu sadomājis, lai es serverī nerādītos, tapēc palūgšu to izskatīt sīkāk un noņemt man banu, lai varu turpināt uzlabot garīgo un mierīgi čilot kā es to vienmēr daru serverī! Paldies jau iepriekš un iesaku septiņas reizes nomērīt un vienreiz nogriezt, pirms kaut ko dara. Izraksts no consoles: [sM] PLAYER: Permanently banned player "MAIZE" (reason: scameris). +-[Access denied]---------------------------------------------- | BAN ID: 131857 | ADMIN: Rockwilder | BANNED NAME: MAIZE | BANNED IP: 91.188.37.98 | REASON: scameris | TIME SET: 2013-01-06 17:56:21 (less than a minute ago) | EXPIRE: Never | More info: http://www.gign.lv/ban/131857 P.S. Un te tagad neiet runa par to, kam es patīku vai nē, tapēc vēlos saņemt atbildi personīgi arī no Rockwilder!
  7. Sveiki un Labdien visiem, vēlējos īsti noskaidrot kas tā pa štelli, šodien no rīta pieceljos eju uz savu forumu un pēkšņi uzlec tāds error kad vēlos vispār kaut ko iepostot: Esmu samērā lielā neizprašanā, kas notiek, jo posts jau pievienojas vnk errors izlec, ir idejas kā visu savest vecajās sliedēs?
  8. ; Main plugin zombie_plague40.amxx ; Default zombie classes zp_zclasses40.amxx ; Add sub-plugins, custom zombie classes, and extra items here ;zp_rounddraw_blast.amxx zp_extra_human_armor.amxx mans.amxx zp_rounddraw_blast2.amxx zp_rage.amxx zp_antidote.amxx +/- šādi plugini
  9. Atbildot tieši uz tavu jautājumu, nē tas nav iespējams, ja vien tu nesarunā ar kādu kas ir samaksājis nic.lv lai pievieno tevis prasīto domain..
  10. Nu tas ir atkarīgs no tā kura tev ir war3ft versija, ja tev ir jaunākā, tad nāksies vien tur pa pluginiem rakties, bet ja kaut kāda no vecajām tad visam jābut war3ft.cfg
  11. Vajag jebkādu palīdzību ar serveriem, raksti man skype - krisinjs
  12. Čau visiem, esmu viens no LVHOSTING jeb CTTS hostinga klientiem, lasot šo visu pirmais ko izdarīju laikam paķēru savu trubu un panikā bliezu pa pogām zvanot LVHOSTING vadītājam un prasot, vai tu esi lietas kursā un kas par šitiem te reāli ir? Tad nu šis pastāstīja visu kaut vai izklausījās mazliet uzvilkts(domāju gan), un par laimi man viņš pateica kad tur kur ir mans projekts kaste ir vesela..Tapēc esmu mierīgāks, bet skatoties te visu šito fīču man sākt mākt šaubas, bet nu anyway drīzumā man liekas drīz būs tikai kaut kāds viens normāls hostings, jo pārējie vnk viens otru nohakerēs un sazin ko vēl.. ai nu galīgā dirsā ir šī tēma..un vsp es tinos...
  13. lol... izmanto smadzenes un gūūgli.... JA NEMĀKI IZMANTOT SMADZENES - SPIED TE
  14. Es turu webu uz hosta un jā tur ir linux, bet kā to atļauju uzlikt ?
×
×
  • Create New...