Jump to content
GIGN Forum

RaWrRr

Mirstīgais
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

About RaWrRr

  • Birthday 02/27/1993

Profile Information

  • Location
    Heaven
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

RaWrRr's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. RaWrRr

    Audi 80

    Sveiki visiem, Man ir ļoti kaitinoša sāpe ar manu Audi 80, 89g. Problēma tāda, ka nekādīgi nevar dabūt viņu atpakaļgaitā. Visi citi ātrumi slēdzas iekšā perfekti, bet kad gribu iespraust atpakaļgaitā, viņš vienkārši "neaiziet līdz galam" it kā ieiet pa puset tajā ātrumā, bet tik un tā, liekot ātrumā var just, ka tas nav aizgājis tieši tur, kur tam jābūt. Vienreiz jau ir bijusi identiska problēma, bet toreiz vienkārši problēma pati par sevi pazuda. Bet vakar, pēc 3 stundu brauciena parādījās atkal. Any suggestions?
  2. RaWrRr

    Tv Series

    lame , ar to es domāju, ka seriālu rādīja pa TV pirms kādiem 10 gadiem +/- Vecs, varu piemest dažas detaļas. To sātanu, pirms viņš atmaskējās, sauca Le Rouge vai kkā tamlīdzīgi. Beigās bija izloze ar pērlēm, kam trāpījas melnā, vajadzēja atdot savu bērnu kā nākamo sātana mācekli un mantinieku. Viss notika ziemā. iepostošu ja vēl kaut ko atcerēšos EDIT: NVM, Close, Atradu.
  3. RaWrRr

    Tv Series

    Sveiki, Es meklēju seriālu: Runa ir par Sātanu, kurš ieradies uz zemes meklēt sev mantinieku. Sākumā viņš ir iemaskējies kā cilvēks, viņu ieliek cietumā. Vēlāk viņš sāk tur darīt kkādas mistiskas lietas (īsti neatceros kādas) Un uz beigu pusi liek izlozēt, kurš no pilsētas(mazpilsētas) bērniem nāks viņam līdzi, vai arī viņš piespiedīs tos ieiet upē, kā bija to izdarījis ar iepriekšējo ciematu vai pislētu, kur viņš jau ir pabijis. Seriāls ir samērā vecs, varētu būt ap 2000 gadu +/-. hAlp?
  4. RaWrRr

    Mans Iq Krītas

    Paldies jums, varat slēgt ciet
  5. RaWrRr

    Bmw 520 1989

    Tnx everyone for info. Rāpošu uz BMW-Power rakt info. Paldies, varat slēgt.
  6. RaWrRr

    Mans Iq Krītas

    Sveiki, kā jau sapratāt, man vajag palīdzību matemātikas uzdevumos, mby te atradīsies kāds jauks cilvēciņš, kas spēs man palīdzēt. Tātad, viens no uzdevumiem. Violas bankas kontā ir par Ls 1500 vairāk līdzekļu nekā Valda bankas kontā. Ja Valdis nogulkdīs savā bankas kontā vēl Ls 450, tad naudas summu attiecība bankas kontos būs 46:25. Aprēķināt, cik latu ir Violas bankas kontā. Rezultātam būtu jāsanāk 2300. Mans risinājums x..naudas līdzekļi Valda kontā. x + 1500..naudas līdzekļi violas kontā x + 450...naudas līdzekļi Vlada kontā, pie kuriem attiecība būtu 46:25. (x + 450)46 / 25 = x + 1500...tik līdzekļu ir violas bankas kontā. Izsakot x iegūstu kaut kādu mistisku skaitli, kuru sareizinot ar 46 nekādīgi nesanāk 2300Ls HELP!
  7. RaWrRr

    Bmw 520 1989

    Sveiki, Ir vēlme iegādāties BMW 520 1989. Gribētu dzirdēt atsauksmes par šo auto. Kādas slimības, sāpes ir tiem auto, kāda pieredze, kas būtu jāpārbauda pērkot, kāds degvielas patēriņš, un mby vēl ko, ko būtu svarīgi zināt Iepriekš pateicos.
  8. RaWrRr

    Kur Labi Paēst

    +1, kad esmu rīgā, tā ir prioritārā vieta, kur lienu.
  9. RaWrRr

    Renault Laguna 94'

    Salabots, tnx, var vērt ciet.
  10. Sveiki, Gadījās ķibele ar Renault Laguna (94-5 gads). Nevar atvērt mašīnu, tā kā atslēgu no pašām durvīm vispār nav (iepriekšējais saiminieks padirsa), tad var atvērt tikai ar centrālo atslēgu, bet problēma tāda, ka šodien, kad atnācu pēc darba atsakās vispār reaģēt uz pults signāliem.Jau iepriekš ar to bija problēmas, ka vajadzēja uzspiest, kādu laiciņu paturēt un pielikt pie kādas konkrētas vietas lai tā reaģētu, bet tagad vispār atsakās reaģēt.Mēģināju mainīt pašai pultij batereju, mēģināju izmantot rezerves atslēgu, likt tajā arī jaunu batereju - no success.Kāds man var pateikt - where's the problem? varbūt kkas aizsalis? Tagad sanāk baigā ķibele, ja arī es atveru durvis kaut kādā citā veidā, iedarbināt nesanāks neizmantojot pulti, jo tur stāv kaut kāda ūber oldschool pretaizdzīšanas sistēma, ka vajag aizslēgt un atslēgt durvis izmantojot centrālās pulti, tikai tad var iedarbināt. Maybe ja kāds nezin, kas par problēmu ar pulti, kāds varētu pateikt, kā atslēgt mašīnu? Vismaz uz mājām to varētu aizvilkt, paprasot kādam korišam hAlp?
  11. RaWrRr

    Karaoke

    Eye of the tiger - 6261 , galīgi balsi esmu nodzēris.
  12. RaWrRr

    Jautājums Ibio !

    Tas ir psc, ja tā paskatās, tad katrs 3. topiks gignā beidzas ar diršanos, un galvenokārt dēļ mūsu GIGN oldskūl varoņiem.
  13. RaWrRr

    Aaa

    Parti āll nait!!!
×
×
  • Create New...