Jump to content
GIGN Forum

paakjis

Mirstīgais
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1288 profile views

paakjis's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. kādā krāsā tās pogas ir ? un kādas markas korčīši ?
  2. acido : A ko var zinat moška tas Kobzevs ir kadam opis un vins loti loti loti ilgi ir meklejis tadu , tad jau vinam mierigi varetu pa 100 ls pardot (bet es tik ļauns nebutu ja tas tiesam vina opis ir kuru vins loti loti loti mileja es vinam atdotu pa brivu ) Garsho alus : es nelielos ar iphone es saku ka vinam ir sudiga kamera aGGy^ : kā tas ebays strada ? ja es uzlieku izsoli un kads itka dabut un man nepatik cena par kuru vins perk es varu vinam nepardot ? vai mani var iesudzet tiesa ?
  3. nu es nebiju domājis pat pārdot , bet ja nu viņas cena ir 100 ls protams ka pārdošu , bet ja 10 ls pats nēsāšu
  4. Kādu laiku jau esmu nesājis šo piespraudi vienkārši pie maka , draugs pamanīja un sacīja lai pārdodu ka itkā varot pa normālu naudu pārdot. Nu tad man jautājums kādam pro masteram 3000 , par cik tādu varu pārdot ? btw spēlētājs Kobzevs J. Bildets ar IPhone 3G (afigena sūdiga kvalitāte bildei )
  5. Muļkis esi ? nekas neiet pamēģini pats uzpēlēt idiot! Pats izmēģini un pēctam dirs! tas cracks kas gāja viņš visiem vakar gāja , bet šodien steam uztaisīja updeitu un vairāk nevar spēlēt ! tomēr skatos ka jums vajag manu palīdzību ! tiklīdz būs cracks iedošu jums viņu !
  6. neizskatas ka tur kāds liek jauno kraku kas strādā arī šodien ! lol tikko man pieleca , kāpēc es vispār cenšos palīdzēt ja vienmēr būs tādi lohi kā ausainis.
  7. Ja jūs sekojat kaut cik līdz šai spēlei zināt ka jau kraks jau ir iznācis. Varat spēlēt Single player un coop. Vēl vakar varēja spēlēt Multiplayerā , bet šorīt steam uztaisīja updeitu un vairāk nevar tikt serveros. Ir iznācis kraks lai tiktu serverī , bet pēc kāda laika izmet no servera , kas MP padara nespēlējamu. Pilnā spēle ir pieejama te: http://free-torrents.org/forum/viewtopic.php?t=61858 Jaunākais kraks pieejams te (var spēlēt kampaņu , tikmēr vel kārtīgs krakst priekš MP nav , bet šis ir pats jaunākais): http://yy.lv/download.php?f=84653
  8. paakjis

    Lockerz

    Ta maika ir tieši priekš manis.
  9. Vot vot ko viņiem vajadzēja ar Abreni ? kur vairākums iedzīvotāju nezināja pat Krievu valodu Tādas aizdomas ka Krieviem ir atkarība no teritorijas , viņiem vajag un vajag vairāk vietas.
  10. da kādas muļķības! Krievi un ASV neuzbruks mums nomierināties .. es domāju ka abās pusēs pietiek veselā saprāta lai nesāktu Karu!
  11. paakjis

    Mazs Blogs

    Ja Tevi neuztrauc nekas tad nafig tu vel te kko posto !
  12. paakjis

    Mazs Blogs

    es taisu tiem kuriem interesē , kuru tas uztrauc ko tu domā ? paldies aar4ij par labajiem vārdiem , es turpināšu likt jaunas lietiņas kas man liksies labas katru dienu .
  13. paakjis

    Mazs Blogs

    uztaisīju blogu http://***.blogs.lv/ , likšu tur dažus mazus video vai arī dažkārt bildes . centīšos būt ātrāks nekā citi saiti varu derēt tos video kuri tur it tu nekad neesi redzējis , izņemot protams " AIZVER MUTI " to visa Latvija jau ir redzējusi http://***.blogs.lv/
  14. Veco olu pirdiens Ir tāds pirdiens kas smird pēc vecām olām . Tas ir pats nāvējošākais kas jebkad ir iznācis no manis.
×
×
  • Create New...