Jump to content
GIGN Forum

L-BeasT

Game Admin
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

About L-BeasT

  • Birthday 03/30/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

L-BeasT's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

5

Reputation

  1. Pat mazāk pa 10eu un gatavs būstot līdz GE? YOU MUST BE KIDDING ME!? Es pat iekš LoL eune kopā ar poļiem būtu gatavs kādu būstot, bet nejau cs.
  2. wow, wow, wow ... mierīgāk tīģeri. Pierādiji, ka esi frageris un žurka, apsveicu.
  3. Pauly pats ir bijis un paliks žurka, tāpēc nekad nesapratīšu, kāpēc vispār viņam ir access. Bet par zoli nezināju. Tas ir ļoti bieži online, zināšu, kam prasīt. Var klapēt ciet.
  4. Vispār spēlēju zem nika: krofj Bet nu lab, kā teiks šefi. Plus vēl uzrakstīju gaužām nekorekti, es spēlēju ar steam nevis nonsteam. Kas attiecas uz šāda veida komentiem. Pēdējās 3 dienās spēlējot time to time, bet ļoti daudz un bieži, neesmu nevienu adminu redzējis, kas vispār būtu spējīgs izmest kādu, kas 3-5 raundus ir afk vai sēž visu laiku bāzē.
  5. Sveiki. Es te takā esmu atsācis šaudīties un gribēju vaicāt vai nav iespēja man iešķiest uz cs:go admin tiesības? Cik atceros, tad man tiesības bija uz visiem 1.6 serveriem, tas gan bija sen un varbūt kaut kas apgriezts jau. Takā spēlēju cs:go no steam, tad laikam jau nāktos to likt uz steam id or something. Pa lielam man īsti nevajag nekādus baigos pribambasus, Galvenais būtu slay, kick, lai visus afkerus varu sodīt.
  6. Totally anti. Es tā jau reizi gadā ienāku cs. Viņš mani šauj nost bez žēlastības un mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem. Nafig mums tādus. ps - ceru, ka sarkasmu saskatijāt un receklis.
  7. Vai maz kāds pa naktīm uz gign spēlē? Jo cik esmu skatijies, vai pats iegājis pēc 12 naktī, tad serverī ir pilnīgs tukšums.
  8. Lielo vīru lielās sarunas ar un ap LoL? Bet vienam var piekrist. Gambiti parādija, ka tomēr nav vēl izmiruši un s3 iespējams ar būs spējīgi cīnīties uz lielajām skatuvēm. gratz
  9. good man -čīteru nav tāpēc, ka neviens viņus nesaskata vai ignorē! Te pāris dienas atpakļ vien bija 3 kadri, kuriem vajadzētu uzšaut par fragošanu! Bet takā tie ir visiem ļoti labi zināmi frageri, tad nav vērts iespringt! Čīteri ir būs un paliks. Un es gan neteiktu, ka vajag lepoties ar to, ka adminējuši apollo serverus. Jo uz apollo esmu banots 3x par wh un nereizi neesmu attaisnots! Overall cik esmu redzējis serverī un esmu redzējis maz, neko īpašu viņs nav darijis. Grūti spriest. Jel palikšu neitrāls.
  10. Tā prasība ir diezgan smieklīga, cik smieklīgs ir iemesls. Nevaru pateikt, ne nē, ne jā, bet iemesls tiešām ir smieklīgs. Ja tu teiktu, ka tev vajag xnextmap, jo tu gribi spēlēt next karti mazo, jo cilvēki pa maz. Bet tavs iemesls ir tad, kad ejot no servera ārā, tu gribi uzlikt nextmap kā mazo? Kam? Kādēļ?
  11. Nu es atceros, ka bija tikai gang un 43. Un pats būdams cm no 43 zinu, ka pa labi un pa kreisi tur acc nedalija
  12. [k2] bija acc uz h2? Es tādus laikus neatceros! Bet tas tā. Overall ir tīri simpātisks kandidāts. Pie atsaldeņiem un random jauniņajiem nemetīsi. Rec.
  13. šo fruktu varētu atbalstīt.
  14. liekam visiem xm. visiem bez iņēmumiem, lai nav pa dienu jālasa 2 pieteikumi, ka visiem vajag xm. Uzliek visiem un būs miers un Dievs.
×
×
  • Create New...