Jump to content
GIGN Forum

Patarona.oo.lv

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About Patarona.oo.lv

  • Birthday 11/08/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://linkys.0fees.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Patarona.oo.lv's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Vai kads ludzu varetu pateikt ka to apturet.. viens čalītis man Floodo serveri .. vnk ar kkādu progu veido Fake playerus kuri nak iekšā un uzreiz iet ārā , pāris sekundes laikā .. ------------------------------- Izraksts no Konsules ------------------------------- KeNWo0D dropped martooomnhitvam dropped KiLLeR dropped ESL.THP|cookiemonster dropped martooomnhitvam dropped FS.GaminglRiding dropped /YouTube/SHaD0w dropped KeNWo0D dropped trag_fugi dropped .... Kāds var palīdzēt ;//
  2. Hardwood.lv dd2 Serveris - 85.31.102.29:27016 BB serveris - 85.31.102.30:27016 Webs šeit
  3. Sveiki , man te tāda problēma ar rank.. Lieta tāda ka katru reizi ka nomainas mape ranks restartējas.. 1. amxx.cfg nebija NEKAS rakstits par ranku.. Jeb pašā sākuma nebija nekādsrank , es iemetu tos cstrike addon un base addon bet tpt! 2. es iemetu tos kakas visus, itka /rank /top15 aiziet bet vinsh vnk restartējas.. 3. Uzliku ka ranks liekas uz Nika , PATS PIERAKSTIJU 4. Uzliku to limitu uz 10000 bet tpt Man vnk trūkst idejas.. Varbūt k;ads var palīdzēt..
  4. man ar tāda ideja ienāca prāta.. Lab pameigināsim.. Kas var traucēt serverim ātri ieslēgties.?
  5. Nu jā bet tas EU bija domats taka igaunija. ;d Bet lago no viņiem , no Uk , De ari lago .. Varbūt var kko sastelēt..
  6. iedodiet ludzu kads linku vai pashu pluginu kurs kiko ara arzemniekus.. Es gribetu uzlikt ta lai nak LV, LT, RU, EU. besi ka nak kkadi portugali , un kar serveri!
  7. Ka es varu paslept savu serveri lai man neviens vinju neslegtu ara.. Doma tada , ka es varu vinju paslept lai man vinju 1kaart neatver consule atvertu bet pasleptu taskbar vai kaut kur tur!
  8. tev vinj uvajag Online vai parasto .? Ja ta , tad kad ej ieksha GT4 vinspiedava tev taisit to profilu , tur karo4 ieksh GTA 4 kad sakas , man pasham nav bet es esmu 2 taisijis , tur viegli ..
  9. Sveiki man ir jautājums meklēju jau vairākas stundas un tā nēesmu ticis skaidrībā .. Es gribu lai cilvēki ar speciālu kodu varētu piereģistrēt savu niku iekš amxbaniem ! Amx bans ir , web lappa ir un speciālais kods ari! Es gribu zināt kā to var izdrīt automātiski spēlētajam ievadot niku , paroli un kodu ! Redzēju vairākās addresēs , izskatijās viegli un saprotami bet es nezinu kodu! varbūt kāds var man pateikt ... Būšu daudz parādā.
  10. amxbans.cfg atrodi rindu amx_banip un nomaini uz savu , piemeram xb vai amxx_banip ,
  11. Piekrоtu ANALGINAM, vispвє jзga turзt cs serveri ja pat uztaisit nevari Lвbвk visu met pie malas un ej izbaudi CS kamзr viтр vзl nav dead!!! Nemirs CS nemirs..
  12. Ka tad nav , uzmetu 1.8 metamod negaja dproto bet uz 1.7 gaaaja un MW pamaciba 4alis pateica ka uz 1.7 Iet DAUDZ labak neka uz 18 , un ir iespejamiba ka uz 18 nemaz var naiet ;PP
×
×
  • Create New...