Jump to content
GIGN Forum

SuperS

Mirstīgais
  • Posts

    485
  • Joined

  • Last visited

SuperS's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

-8

Reputation

  1. SuperS

    Geimings

    Ieteiktu Core 2 Duo , pats izmantoju un TF2 iet labi , man ir Core 2 Duo 2.66 GHz
  2. Daudz kam piekrītu izņemot to , ka sniperu limitu nevajadzētu palielināt , spiegu limitu vajdzētu uz 2,nevajadzētu likt mapes kā gullywash , obscure , kas nav pietiekami lielas ,lai spēlētu 16:16 ,jo tad punktu ieņemt ir nereāli, jo katrā caurumā kur ir kāda izeja notiks spams. Chiky , gignā nemaz nav tik daudz skautu , kas varētu mierīgi nošaut kādu ar 2 šāvieniem + vēl vajadzētu šaut ja ir overheals.
  3. Viņam TF2 tāpat kā otram niks Baba Tonja
  4. SuperS

    Iesakam Mūziku

    http://www.youtube.com/watch?v=GClDTSaEFxk&feature=player_embedded#!
  5. Baba Tonja tu esi galīgs daunis , kā var savilkt vadus vai sataisīt kko , ja iet elektrība , protams jaatslēdz ,ko tu zini kurā meža kas saplīsis vai koks uzgāzies. Vispār ieej transformatorā pārbaudi kas tur notiek , vismaz būs viena priduraka mazāk. Apskaties kāds ārā laiks , cik daudz sniega un mož sapratīsi.
  6. Pasakiti cik ieroču ir kopumā un cik ir derīgi: *Ekvalaizers , labākais kas ir no jaunajiem *ūber zāģis , palīdz cw citreiz ūberu dabūt *Hevika pirmie cimdi , jo pēctam crits kad kādu novāc *Natasha , neļauj aizbēgt. Manuprāt šie 4 ir visnoderīgākie , pārējos var mest misenē.
  7. Komplekti-cepures, ieroči , nav jēgās tur neko krāt , tā ir kā slimība , nevar normāli uzspēlēt, un es uzskatu ka ieroči arī nav labi ,tikai noder citreiz lai paakstītos.
  8. Man katrai klasei bija pa 4 cepurēm , solly un spy 5. Tas neko galīgi nedeva tām klasēm.
  9. Es nepadevos , vnk man piebesijās sēdēt stundām kā kapeiku pisējam treidojot tās cepures , ja es viņiem padotos , tās cepures es atdotu viņiem.žēl tērēt savu laiku , ja var uzspēlēt citas labākas spēles.Tgd vismaz var normāli uzspēlēt , nevajag domāt kā garināt krānu, galīgs pohujs.
  10. Earbudus notirgoju pa naudu, visas cepurēs atdevu kaut kādiem ārzemniekiem randomā, apnika pist smadzenes un spēlēju spēli tikai lai pašaudītos. Palika:
  11. SuperS

    Nopirkt

    Jūsu joki ir tik smeiklīgi ka gandrīz nokritu no krēsla. Ko jūs par to adoptāciju tā runājat , vai tik paši neesat adoptēti un nevarat samierināties ar to. Laikam jaatdod visas cepures kādam , tā jau būtu jūsu lielākā vēlēšanās.
  12. SuperS

    Nopirkt

    Viņam mamma neatļauj spēles pirkt.
  13. SuperS

    Dators

    dateks.lv var labu pc sakomplektēk pa tādu naudu.
  14. Man ir Windows 7, kad eju spēlē man uzmet kad vajag Service pack 1 vai augstāku , kur lai dabuj?
×
×
  • Create New...