Jump to content
GIGN Forum

Teddy

Admin
  • Posts

    4693
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Teddy

  1. Teddy

    Nakts Riita Spams

    @GooD`MeN 1) Liela daļa sēž Discorda GIGN kanālā 2) Otra daļa sēž whatsapp grupas čatā
  2. Briest, briest, turpat kur 2017 @limbaži
  3. Teddy

    Lan party games

    Heros might and magic
  4. @0xDEAD BEEF kaktusiņš ir izaudzis?
  5. Teddy

    Nakts Riita Spams

    Šobrīd ir liegums līdakām līdz 1. maijam. Karti vaļā, skaties, mazākās/lielākas upes, kuras labāk patīk, kur ērtāk piebraukt.
  6. Teddy

    Nakts Riita Spams

    Ja gadījumā izdomā ņemt Kri ieteikto variantu, tad visticamāk tev vislabāk derētu šāds kombo: CRAZY FISH Aspen Stake AS722MLT 7'2"(2.20m), 5-21g + DAIWA NINJA 2500A (kaut gan personīgi nepatīk ātri kāti ) auklas jau ir cits stāsts..
  7. Teddy

    Nakts Riita Spams

    Vispirms pastāsti, kā taisies viņas ķert, no krasta/laivas? Kādu auklu nopirki - firmu/dzīslu skaitu un biezumu. Tālāk izdomā uz kāda svara vizuļiem taisies ķert, protams arī tipu. Pēc tā arī kātu varēsim sākt domāt. Spoles 30 euro vērtībā labas nemēdz būt tāpat arī kāti. Kātiem ir miljons iespējas veidi ātrumi...
  8. Gludais, dīlera info ir tas pats kas, viena tante teica, visu var sagriest, piegriest. Labs variants ir https://www.bmwdecoder.com/ , kur izvelk no visām bāzēm ārā, kad pēdējo reizi bijis pie dealera(kurā valstī), kāds remonts utt. Bet arī jābūt uzmanīgam, jo mēdz iedot nepareizu VIN nummuru, kur parādās patiesa informācija +/- , bet par citu auto.
  9. Labrīt, cilvēks grib iepirkt e90, bet ir ~2k par īsu, bet Jūs gribat šim ieteikt, lai ņemt e46/e39 pa 4k? really? Tad jau labāk paņemt žurku pa 1k.. Jūsu ieteikums ir aptuveni šāds - ņem ielas meitu par sievu, tikai piecas reizes bijusi uz ielas... Gludais paskaties uz VOLVO V50, Ar tavu budžetu var dabūt diezgan jauna gada..Apkopēs arī nebūs nekāds kosmoss...
  10. Gludais tev onecoinos piemetīs, splits taču!
  11. @GooD`MeN Jap, viņa ir mana priekšniece Jaunākas vairs nedod, ka pavilkies uz vecākām?
  12. @GooD`MeN Es ceru, ka neprasīji šeit par glauno sievieti...
  13. Agnim nav folija! Nepielien! P.S. Viesturam arī nav!
  14. Teddy

    Paraksties!

    Labāk iesniedzam kopēju petīticiju, lai aizliegtu vākt balsi @ manabalss.lv
  15. Man varēji PM uzmest. uzliku, skaties bildi
  16. Tāpat kā uzkrist bezsamaņā esošai meitenei, kura guļ pēc ballītes. Bet Tu parasti pārvietojies pliks ar stieni, pakrīti tieši viņai starpkājām.. Nekad tā nav bijis?
  17. Nē, Tu esi cirvis, kurš nezin kur atrodas Dārzciems. Bet centies runāt par lietām no kurām neko pa lielam nesajēdz. Tom, klusē! Nehuja tu nesaproti! Kontortionists rakstīja:Parasti pietiek ar vismaz 1 (ļoti izteiktu), lai nebūtu problēmas ar sievietēm. 1/3 ir ok. Ja esi viriskigs/izskatigs, tad vinas uzbudinasi bez naudas un bez statusa. Ja esi ar augstu statusu (sektas lideris), tad vinas uzbudinas fakts, ka paarojas ar augsta status teevinu. Ja esi bagats, tad varesi but beta provider saucamais. Ari nebus problemu ar sievietem. 2/3 ir ļoti labi (piemers, JayZ: nauda + statuss, bet pretigs feiss) 3/3 ir god mode (Breds Pits, Dzonijs Deps, Justin Bieber u.tml.) Ja Jus visu muzhu koncentresaties uz 1 vai 2 no sho ipashibu pilnveidoshanas un kultiveshanas, tad garantets, ka bus pieejamas augstas kvalitates sievietes. Prove me wrong.
  18. Man jau kā klasiskajam Latvietim intresē cita lieta. Cik Kontortionists ir nopēlnījis cenšoties uzzināt vērtīgu info no geiming forumumiem. Protams, ar bankas izraksta screenu
  19. Ideāls plāns, paņemt dzīvokli, ja paveiksies pa 50k krītā, ielikt viņā remontā vēl aptuveni ~6k-8k, ja pa lēto atradīsi darbinieku. Pēc nieka četrpadsmit gadiem sāk nāk peļņa. Tikai neaizmirsti vēl zemes nodokli, katru gadu maksāt, mazums paveiksies, piederēs kādai sektai, kura uzlikusi 2k gadā + paveiksies ar apsaimniekotāju, vispār būs krutā, kurš to māju tiešām uzturēs normālā stāvoklī(nevis pa lēto).
  20. Par ziedojumiem - Iesaku, no katra 5euro Reinim par spotu, par sagādētājām neērtībām senčiem, citiem zvēriem, spota savešanai tīrībā, lai mēs tur varētu normāli uzturēties. Nevienam gabals no tā nenokritīs.
  21. Ar lētajiem biju domājis 5-10euro, kurus daļa vienmēr sapērk uz GIGN tusu, bet vairāk par pusi neizdzīvo
×
×
  • Create New...