Jump to content
GIGN Forum

Kalis

Mirstīgais
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

Kalis's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

-20

Reputation

  1. Tātad es un pāris latvieši taisam highlander komandu prieks ugc 9ās sezonas. Pagaidām mēs esam 8, bet drošvien dabūsim vēl kādu spēlētāju. Ja ir kāds kurš ļoti vēlās un māk spēlēt, tad rakstiet šeit vai arī man steamā. http://www.ugcleague.com/team_page.cfm?clan_id=5889 šeit ir tā komanda.
  2. http://ru.twitch.tv/lustig_dikker/b/350239750 No kautkādas 50 minūtes jāsāk skatīties.
  3. Forsak3n un latvietis? Tas ir tas pats kā pateikt ka slonjara vai atomiks ir latvietis:D:D
  4. Nē nu es domāju par čīteriem nevis par kaut kādu atpalikušu slonjaru!
  5. A par kaut kādu čīteru nosūdzēšanu dod punktus? Piemēram tos kuriem aimoboti vai kas tam līdzīgs.
  6. Kā krievs saka tā arī jādara
  7. Lol es jau tik pasaku par šādu iespēju ka var dabūt tās spēles par 1 dolāru. Zombij tu manās acīs jau sen esi iekritis ka atkarīgais tagad tas pierādījās vēlreiz.
  8. Tātad ir tāda mājas lapa http://www.humblebundle.com/ kurā ļoti bieži ir kādas spēļu pakas kuras var nopirkt par 1 dolāru un šoreiz ir, manuprāt, ļoti labas spēles jeb THQ bundle. Samaksājot tos 5+ dolārus vēl klāt dabū Saint Row 3. Ja kādam nav paypal vai cits no tiem tad es varu nopirkt priekš jums, bet tas būs jādod atpakaļ tf2 mantās
  9. Bļāā visi jau par to zin
  10. 20? Par katru pyro pārbaudījumi ir 20 punkti + pa skauta tauntu 15 tātad 55 punktu un ja nemaldos aizvakar viņš arī fermoja, bet par to es neesmu 100% drošs. Tātad ja katru dienu pa 55 punktiem tad nedēļā 385 takā tas ir pietiekami lai paņemtu pirmo vietu. Takā mika nebūs jums krieviem krāpties!!!!!
  11. Tak example bots, spēlēt nemāk, liekat krieviņu mierā! Ja šis būtu mge turnīrs tad gan example paņemtu uz savām krievu stratēģijām!
  12. Amm kad ieskaitīs punktus par nedēļas čelindžiem un kad būs jaunie?
  13. Kalis

    Lol'd

    Tev nav cepuru tapēc ka tu esi f2p. Ja nezināji visiem f2p cepures nav iespējams dabūt, jo viņas tev nekritīs un kraftings ir bloķēts. Nezinu par tirgošanos vai tev var iedot kepku vai nevar.
×
×
  • Create New...