Jump to content
GIGN Forum

cucinjshs

Mirstīgais
  • Posts

    695
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

cucinjshs last won the day on March 1 2014

cucinjshs had the most liked content!

About cucinjshs

  • Birthday 07/25/1991

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

8846 profile views

cucinjshs's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

394

Reputation

  1. Jā, Bīf, cik daudz politiķus tu personīgi pazīsti, lai te mētātos ar tādiem milzīgiem apgalvojumiem, ka politķi ir tādi paši cilvēki kā mēs? Ka viņi nav ķirzak-roboti no Neptūna, kā visi ievērības cienīgie avoti (apollo, delfi, gign, dejojošā tantiņa Vecrīgā) liecina? Kas tu tāds esi, lai te ar sevām spekulācijām un acīmredzamajiem meliem grozītu jauno balstiesīgo cilvēku prātus?! Es esmu dziļā riebumā un par visu šo ziņošu KGB, jo, kā mēs visi zinām, mūsu Drošības Policija ir pilna ar ķirzak-robotu ielikteņiem!
  2. Es nešaubos, ka tu esi baigi gudrais un veiksmīgais čalis, Bīf, es arī nešaubos, ka no tiem desmitiem kandidātu ar vidusskolas izglītību ir arī kādi veiksmīgi uzņēmēji ar labu galvu uz pleca, bet tas ir Anecdotal evidence. Uz viena tāda kā tu, kā jau minēji, ir 1000lohu. Tu esi kļūda, novirze no normas, nekas vairāk. Ok, mēs labākajā gadījumā varētu pieņemt, ka mūsu kandidātu gadijumā, tas sadalījums ir kaut kā deformēts, jo galīgus luņus jau partijas nav ieinteresētas ņemt, bet ņem un kā vēl ņem! Visus lohus pēc kārtas ņem, jo nav nemaz mums Latvijā tik daudz to cilvēku, kas ārpus tvnet komentāriem gribētu politikā līst par tām sētnieku algām.
  3. Skatos daudziem iekakāju sirsniņā ar to augstāko izglītību. Ar savām anekdotēm par baigajiem super uzņēmējiem ar bērnudārza izglītību varat iet ieskrieties. Reālā situācija ir tāda, ka ar vidējo izglītību ņem tikai apkalpojošā sfērā. Ja gribat lai valsti vada Maximas kasieri, droši jums ir tāda iespēja par viņiem balsot. Man kaut kā gribas valsts vadītājus pie augstākiem standartiem turēt. "Just sayn." Lembergs ir vecs opis, kurš lēnām iet marasmā. Gribi par oligarhiem balsot, balso, bet nevajag te citiem stāstīt, kāds viņš ir malacis. Ja partija kā savu spokesperson palaiž tādu pāķi kā Kaimiņš, tad par to partiju man viss ir skaidrs.
  4. wow pls dont bully Es neesmu politologs, mans viedoklis par lietām var būt ļoti tāls no tās absolūtās patiesības, kas ir zināma jums. Jūs droši varat arī izvērst savu argumentu, esmu atvērts jaunām idejām. Bet par augstāko izglītību runājot, aizej apskaties kādu darba sludinājuma saitu, Boring, un paskaties, ko var dabūt ar vidējo izglītību mūsdienu darba tirgū.
  5. Pagaidām ieliku Vienotību, bet tas pašlaik tikai fillers, nav mana galīgā izvēle. Vēl neesmu izlasījis programmas, esmu tikai pārbraucis ar acīm pāri kandidātu sarakstiem un statistikai. Lūk mans domu gājiens (tiem kuri sarkani, nemaz programmu neskatīšos): 1. "Latvijas attīstībai" Trešdaļa bez augstākās izglītības, tātad trešdaļa partijas nezina augstāko matemātiku un ekonomikas pamatus. + Repše ir dīvains un viņa uzvalki arī. 2. "Suverenitāte" Gandrīz puse bez augstākās! Kā var vidusskolas lohus pie valsts budžeta laist? 3. "Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām" Tīri nosaukuma dēļ. +Nevienu nepazīstu. 4. "VIENOTĪBA" nav acīmredzamu sūdu, jālasa programma 5. "POLITISKĀ PARTIJA IZAUGSME" nav acīmredzamu sūdu, jālasa programma 6. "Vienoti Latvijai" lol Šlesers. 7. "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" Dzintars+Pārādnieks un co = dauņi by def. 8. "Latvijas Reģionu Apvienība" Paņēma kaimiņu partijā un atļāva viņam runāt = dauņi. 9. "Jaunā konservatīvā partija" nav acīmredzamu sūdu, jālasa programma 10. "Latvijas Krievu savienība" Nosaukums; trešdaļai nav augstākās izglītības, pat puse nav latviešu, gandriz piektdaļa ir pensionāri. 11. "Saskaņa" Piektdaļa bez augstākās izglītības. + Nils un co ir prokrieviski nīkuļi, kuri tikai mīņāsies uz vietas un pat pirkstu nepakratīs, kad Putins personīgi atnāks un apkakās viņu paklājiņus pie durvīm. 12. "Zaļo un Zemnieku savienība" nav acīmredzamu sūdu, jālasa programma 13. "No sirds Latvijai" nav acīmredzamu sūdu, jālasa programma
  6. Hah, 6mēnešus? Nu skaties uz to no gaišās puses, tagad vismaz kādam laikam būs ko klausīties.
  7. Ye, gadījās man ar audibli tāpat. Paņēmu to vienu mēnesi par brīvu, un nākamajā atskatīja naudu, bet nu vienīgais, ko te vainot, ir pašam sava aizmāršība. Varēja gan šie arī pabrīdināt. Kādu grāmatu biji paņēmis, ja nav noslēpums?
  8. Abas izskatās pēc miskastēm, netaupītu savu kabatas naudu tādu mēslu dēļ. Anyhow, ja gribi sev tādu, tad pie reizes nomaini pasi uz nepilsoņu, noskuj galvu, nopērc vienistabeni maskačkā un iebrauc smscredit parādos. Bija jauki pakomunicēt.
  9. cucinjshs

    Help! Lat.LV.

    Ja nemaldos, tad komats pirms pēdējā "ka" nav vajadzīgs, jo tie ir vienlīdzīgi palīgteikumi, kas atdalīti ar "un", but i dunno.
  10. Nexus 5, pašam ir, paziņām ir, visi startā. Best android experience you can get.
  11. This title is available for purchase in United Kingdom. Pašam izdevās nopirkt? Cik lasīju, tad arī ar visādiem prokšiem un viltus adresēm cilvēki ar netiekot pie pirkšanas.
  12. Sry man, kad skatījos, tad bija slinkums replajot un pēcāk es aizmirsu, bet, jā, izskatās pēc Gausa sadalījuma.
  13. Un es nekur neteicu, ka obligāti ir jāatrādās soctīklos. Pats soctīklus tādam mērķim nelietoju, bet es saprotu, kur ir pievilcība.
  14. Tak rekur SuperRembo ir bijis, lai pastāsta, cik ļoti "appists" tika. Klasiskā latviešu filozofija, nekādi sporta pasākumi nav vajadzīgi, nekāda sporta popularizēšana nav vajadzīga, sēdi biksēs un dari savu lietu ar aizvērtu muti. Un tad izaug vesela paaudze, kas par sportiskajām aktivitātēm nav dzirdējusi un raud "im fat cuz of genetics šņuk šņuk". Tās cenas ir normālas, 10 eiro nav daudz, 35 eiro ir daudz, bet nejau biezeņiem, kuri var atļauties tā spontāni pēdējā brīdī pieteikties. Atgriežoties pie soctīkliem, es nekādu pretīgu pieskaņu nejūtu, kad kāds palielās ar saviem sasniegumiem, lai cik sūdīgiem. Pretīga pieskaņa man ir tikai no "Bļēē vakar tā nobuhājām." postiem.
  15. Nez nez Nightmare, tu te sāc auzās braukt. Tā visa "mērīšanās" tviteros, edmundo un citos soc tīklos ir pārsvarā domāta sevis paša motivēšanai, plus tas padara to pasākumu bišķi interesantāku cilvēkiem, kuri tikko sāk. Vai nav pohuj, ka kāds grib pamētāties ar saviem rezultātiem soc tīklos? Galvenais, ka cilvēki sporto un dara kaut ko, mož tā mētāšanās pat iedvesmos kādu padomāt "eh, šodien tāds slinkums, laikam neiešu skriet...pag, tā resnā kuce šodien 5km noskrēja?! piedrāst visu, es eju skriet!" vai kaut ko tikpat nereālistisku. Par stipro skrējienu runājot, tiem, kas pieteicās super-laicīgi maksa bija 10eiro, fakini 10eiro, par to, ka tika raktas bedres, kurām vajadzēja droši vien nomāt ekskavatoru, iepirktas virves, kaut kur dabūti baļķēni, riepas, būvētas šķēršļu konstrukcijas, printēti numuri, nemaz nerunājot par kaut kādām beisik lietām lieliem pasākumiem, kā tualetes, dzeramais ūdens, reklāma. Ticu, ka pietiekami daudz cilvēkstundas tur ir ieguldītas. Cena toč mani nepārsteidz, tuva līdzīga veida pasākumiem. Par to, ka jebkurš funkcionējošs cilvēks varētu pieveikt to trasi, es ar šaubos. Ai, tie jau tikai 9km, katru otro dienu tik noskrienu pa savu asfaltēto taciņu. Sākumā kaut vai kādās orientēšanās sacensībās noskrien tos 9km, sapratīsi, ko nozīmē reljefs un šķēršļi. Un ja vēl jāpadomā, ka tie 9km ir pa dubļiem pilnām bedrēm, slideniem pauguriem n šit, kur kaut kādi sadisti ir sametuši riepas, baļķus un sazin vēl ko, tad nu es nez, droši vien ārkārtīgi īzij pīzij tas ir. Gūdijam es novēlu veiksmi, jo pats es gan atteicos piedalīties skrējienā tieši tādēļ, ka pēdējā gadā vairāk esmu svaru zālē sēdējis un skrējis esmu salīdzinoši reti. Droši vien trasi būtu piebeidzis, bet nu negribējās blamēties, kad kaut kādi cardio bunnies tevi kā stāvošu apdzen.
×
×
  • Create New...