Jump to content
GIGN Forum

R3v3nGe

Game Admin
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About R3v3nGe

  • Birthday 10/06/1990

Profile Information

  • Location
    Bauska
  • Gender
    Male

R3v3nGe's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Atbalstu ! uz visu cdein , spēlē pietiekami daudz un par sliktu nenāktu, ka būtu vēl kāds admins, kas prastu uzturēt kārtību serverī.
  2. Neatbalstu, skatotos pēc statiem kkā maz, jo drīz būs jau restarts un neliekas, ka daudz spēlē ja ir tikai divi 8 lvl.
  3. Atbalstu, es tgd esmu biš pazudis no servera, jo sesija tgd un nav laika, tāpēc arī viena votemap mazāk, vajadzētu vēl kādu.. domāju uz jūliju būšu visu savedis kārtībā un spēlēšu atkal.
  4. Nabadziņu apdalīja , tā lieta vajadzīga, jo daudzi nemāk pievaldīt savas mutes, tāpēc atbalstu
  5. Bet es jau īsti neprasu acc , tas jau ir uz acc up. Tos noteikumus esmu jau vairākas reizes pārlasījis man tur viss itkā ir ,par stundām es nevaru neko runāt , jo war3 stundu skaitu nerāda , bet nu pa 10 mēnešiem laikam būs tās 400 h :D, vienīgais izņemot tie posti forumā man nav tik daudz, bet tāpat sekoju līdzi visam.
  6. Sveiki es Nāku ar lūgumu vai nevarētu man uzlikt xvotemap , jo kā nekā spēlēju bieži un jau sāk apnikt, ka man katrs otrais players prasa vai nav votemap, jo uz tādām mapēm, kā piranesi un chateau cilvēki paliek mazāk, un arī serverī parasti nav adminu, kam ir votemap, jo tā lieta noderētu ļoti no rītiem un naktīm, vai arī kā pa dienu, ka bija jāspēlē 2 aztec pēc kārtas, jo nokārās servers un nebija , kas uzliek citu mapi. Protams, es liktu votemap tikai vajadzības dēļ, ja lielākā daļa playeru negribētu spēlēt nākamo mapi. Tas itkā būtu viss, ceru uz jūsu atbalstu.
  7. Tāpat kā miiikstajam uz cdeio - Rec
  8. Rec arī no manis, tākā links brauc prom, tad viens f flags mazāk
  9. Hehe drots , Rec no manis. Spēlē daudz, kāpēc gan ne , lai būtu tie cdei .
  10. Atbalstu, labs čalis, un palīdz arī atrast 4īterus serverī P.S. Ngear es daudz spelēju īpaši pa šo nedēļas nogali, paspēju pilnīgi nobanot tonnu, drīzāk sanāca man tevi neredzēt serverī
  11. Tgd atjaunoju reg nick , varbūt tgd kkas mainīsies...
  12. Plds , neesat tomēr mani aizmirsuši
  13. Izlozes video es redzu sevi, ka esmu izlozēts un grupā esmu iedalīts, bet neredze šajā tabulā savu nick?? Tad sanāk tu mani esi izmetis????
  14. 1) R3v3nGe 2) R3v3nGe 3) war3 h neskaita..
  15. Sveiki! Vēlētos uz war3.gign.lv servera acc. Man sauc Kristaps ir 19.gadi. Dzīvoju Bauskā, bet pašlaik studēju Rīgā, tāpēc spēleju vairāk pa vakariem un pa naktīm , ja vien ir kāds spēlētājs online ,war3.gign.lv sāku spēlēt aptuveni no septembra 2009 ar nick: R3v3nGe . Zinu, ka šis ir tikai man pirmais posts , bet notiekošajam forumā sekoju katru dienu līdz. Iemesls kādēļ vēlos tiesības būtu , ka gadās arī tādi brīži, kad adminu serverī nav , kas kontrolē serverī notiekošo, tas būtu (čīteri, afk vai specos pārāk ilga sēdēšana, misijas nepildīšana, lageri, spameri). Admin pieredze ir, un tieši uz war3.netgames servera aptuveni 2 gadi biju admins, tāpēc domāju, ka admina pienākumu izpilde nesagādātu problēmas. Ko tieši es vēlētos tas būtu , xk, xb, xg, xslay, xslap, xchat. Admini , kas atbalstītu mani būtu: dyversant , l1nk1n un CyR Paldies , ka uzklausijāt!
×
×
  • Create New...