Jump to content
GIGN Forum

haveaniceday

Mirstīgais
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About haveaniceday

  • Birthday 02/16/1991

Profile Information

  • Location
    Ibiza,Spain
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.tiesto.lv/
  • ICQ
    0

haveaniceday's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Ja līdz Tavā sīkajām smadzenītēm neaiziet, tad ir iespējams tikai dāvināt un lai vai kā, Tev ir jābūt stīm akountam, kuram Tu uzdāvini attiecīgo spēli/spēles.
  2. Paрam bija doma prвtв, izveidot kвdus 10 Stоma profilus (ar default lietotвjvвrdiem, kв piemзram lietotajs1, lietotajs2...) un vзlвk pвrdot par dвrgвku summu (~10Ђ). Varbыt neko оpaрu neiegыtu, bet tomзr savai alus kastei bыtu pietiekoрi.
  3. Tev uz ēpastu nāks ziņas, no fbi, ar iespēju izmantot kluba privilēģinas, respektīvi nedēļu (laikam) ātrāk iegādāties biļetes uz attiecīgo koncertu. Lētāk, cik atminos, tas nav. Šādā veidā es ieguvu biļeti uz Tiesto, Rhiannas un Linkin park koncertiem arēnā rīga.
  4. Bet, kur ir rakstīts, ka viņš kāpj vanšu tiltā, lai izdarītu pašnāvību?
  5. Maldies, ir iespējams arī spēlēt diviem, vai pat vairākiem no viena profila, tikai laikam atšķirība ir tāda, ka ja viens ir VAC Secured serverī, tad tā štelle neies cauri.
  6. haveaniceday

    U2

    LOL. youtūbē tiešraidē rādija (nakts laikā). No rīta pamostoties vēl kādu daļu redzēju. Ir pieejams arī atkārtojums (cik zinu) bet nav laika, lai tagad meklēju linku.
  7. Kādi Tev ir datora parametri un cik Tev tajā brīdī bija fps (loss un choke), kad raustījās tēmeklis? Ieteiktu Tev internetā ( google.lv ) paskatīties dažādus cfg un optimizēt viņus savām vajadzībām
  8. haveaniceday

    U2

    Ir kāds, kurš skatījās U2 grupas koncertu portālā youtube.com? Kā patika? Man personīgi ir iepatikusies lielākā daļā no jaunā albūma dziesmām un arī patika koncerta krāšņums.
  9. Kad man būs mazais, es arī rakstīšu blogu, kā viņam sokas ar klozetpoda iekarošanu
  10. haveaniceday

    Meteorits

    Pirmās bildes, saistībā ar meteroītu! EDIT: Kādam laikam šī diena nav no tām labākajām. Chill Adminedit: http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ann...mp;f=6&id=2 Saturs: pēdējais punkts, yo Tencinu, tas tā uz priekšdienām.
  11. haveaniceday

    Meteorits

    Nē, viss tiek apsargāts. Manuprāt tas viss nav tā, kā izskatās un kā par to runā.
  12. haveaniceday

    Meteorits

    Kāds atradīs, kā ar šo nopelnīt naudu - http://www.meteorits.lv/ vēljoprojām pieejams. Un vispār, neizdarīsim secinājumus pārlieku ātri, neviens vēl nav 100% pateicis, ka Tas ir meteroīts. :/
  13. Ja es nemaldos, tad GIGN pulbiskajā serverī tie vēljoprojām ir.
  14. Kapēc, būtu gan karšu sarakstā, tikai tiktu sakonfigurēts tā, ka katrs, kurš nokļūst uz jumta, tiek noslayots.
  15. Miss mēnešreize vai tad netika izbalsota?
×
×
  • Create New...