Jump to content
GIGN Forum

SHARp^

Game Admin
  • Posts

    343
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SHARp^

  1. Sveicināti Gignieši, Aicinu jūs piedalīties uz interesantu 54 stundu pasākumu Liepājā - Startup Weekend. Pasākuma norises datums: 14. - 16. Novembris. Biļetes cena ir 35 Euro un viņas var iegādāties šeit: http://bit.ly/1wn2E3B Lietojiet promotional code gign un pērkat biļetes ar 15% atlaidi. Gribu arī piebilst, ka biļetes cenā ietilpst 7 ēdināšanas reizes, visādas uzkodas un daudz, daudz kafijas. Dalībniekiem no citām pilsētām būs iespēja pārnakšņot (vai strādāt pie projekta visu nakti?) pasākuma norises telpās. Vairāk info par pasākumu šeit: http://bit.ly/1zUlkeQ Pats personīgi esmu piedalījies trijos Startup Weekend pasākumos un iesaku viņu apmeklēt cilvēkiem, kuri grib aizvadīt nedēļas nogali savādākā atmosfērā. Šī ir arī lieliska iespēja sastapties ar cilvēkiem ar dažādām kompetencēm. Un noteikti apmeklējiet pasākumu, ja jums ir interese par startupiem un sapņojat kādu dienu nodibināt savu kompāniju. Droši jautājiet man jelko par šo pasākumu un es atbildēšu jums šajā topikā. ^__^
  2. Nav gan nemaz tik ļoti ārpus cenu kategorijas - http://www.salidzini.lv/search.php?q=steelseries+5h Ļoti ērtas, nekādu problēmu ar skaņu un viegli var izjaukt, ja vajag kaut kur pārvadāt. Atkarīgs, saprotams, no tā, ko tu vēlies sagaidīt no jaunām austiņām, bet šīs mani ļoti apmierināja gan tad, kad vajadzēja pēc iespējas labāk saklausīt pretiniekus cs'ā, gan arī vienkārši klausoties mūziku vai skatoties kādu filmu.
  3. Oho. Tas tik bija padoms. Vienīgi baigais čakars griezt to rādītāju 8765 reizes uz atpakaļu. Runājot par tēmu - nebūtu tev vieglāk meklēt google kaut ko līdzīgu šim: "Most popular *ieliec šeit valsti, kuru vēlies izmantot* proxies" ? Kā arī pirātu līcī atradu kaut ko līdzīgu tevis minētajai programmai . Ātri uzmetot aci uploaderu skaitam un komentāriem šķiet, ka tev varētu derēt un nevajadzētu būt nepatīkamiem pārsteigumiem.
  4. Nezinu, kas tev ar ko nedraudzējas, bet Dānijā, Zviedrijā un pat Norvēģijā ļoti daudz cilvēku saprot un runā angliski. Un vispār, kāpēc strādājot noliktavā vai darot kādu līdzvērtīgu darbu, kur tev nevajag tieši komunicēties ar klientiem un kolēģiem, būtu vajadzīga jelkādas valodas zināšanas?
  5. Es jau kādu laiciņu spēlēju west serverī. Niks tāds pats : KristapsM1337. Pēdējās dienās gribējās nedaudz padrotot, lai varētu platīnu dabūt, bet nesen tā pamatīgāk sanāca nokristies - tā kā atmetu šij idejai ar mieru. Labprāt uzspēlētu ar jums kādu 5x5 maču. Vislabāk spēlēju vidū. Ja ir kāds, kurš ķepurojas ap 1600 elo - varu arī kādu reizi duo ranked uzspēlēt.
  6. SHARp^

    Dānija

    120 kronas stundā ir nedaudz virs minimālās algas, kas ir ļoti labi, ja bez nekādas speciālas izglītības vari to nopelnīt, un ja vēl dzīvošana ir apmaksāta, tad šī summa kļūst vēl jo iespaudīgāka, jo izdzīvošanas tēriņi krietni samazīnās. Valodu nomācījos nedaudz vairāk par pusgadu. Bet nekur tālu neesmu ticis. Studentiem ir valsts apmaksāti valodas kursi. Valoda kā tada priekš manis šķita grūta. Bet daudz kas ir arī atkarīgs no vides, kurā tu uzturies. Ja apkārt ir daudzi Dāņi, tad, saprotams, valodu var iemācīties diezgan ātri. Ļoti līdzīgā Norvēģu bokmal valodai un Zviedru. Esmu dzirdējis, ka cilvēkiem, kuri prot Vācu vai Franču valodu, iemācīties Dāņu valodu ir nedaudz vieglāk. Ļoti daudzi cilvēki uz ielām saprot Angļu valodu, kas man bija arī nedaudz pārsteidzoši, bet tāpēc ar komunikācīju man nebija problēmas. Toties apgūstos Dāņu valodu ir daudz vieglāk atrast sev tīkamāku darbu ar, iespējams, labāku atalgojumu. edit: Un par Odesu ir dzīrdēts tikai tas labākais. Arī daudzi Latvieši tur mitinās.
  7. SHARp^

    Dānija

    Nodzīvoju Dānijā vienu gadu. Pilsētā Aarhus'a. Tūlīt braukšu atpakaļ, lai turpinātu studijas. Piestrādāju par trauku mazgātāju restorānā. Saņemu aptuveni 110 dāņu kronas stundā, kas ir aptuveni 10 lati, kas arī aptuveni ir minimālā alga. Studijas ir bez maksas, bet dzīvošana var sanākt diezgan padārga. Vienas istabiņas (parasti istabiņas ir uz kādiem 15m^2 vai mazāk) aptuvenā īres cena ir ap 2000 - 4000 dāņu kronām (atkarīgs no atrašanās vietas), kas rupji rēķinot ir 200 - 400 ls. Kopenhāgenā šī cena varētu būt nedaudz lielāka. Cilvēki ir dažādi, bet pārsvarā sanācis ir iepazīt tikai patīkamus cilvēkus,
  8. Laikam jau Sherlock's . Kaut gan Dexters arī savu laiku ļoti aizrāva. Benis no nemirst.lv vai Veidenbaums ?
  9. Nē. Trīs lietas ar kurām Latvija, tavuprāt, ir lepna?
  10. Viņs pick.lv forumā tusēja. Ar kaut kādu kreiso niku. Slēpās no visiem. Bet tagad neesmu viņu tur ilgi manījis.
  11. Es ar Janci pirms pāris mēnešiem vēl cs'u kapāju pick'a serverī. Viņš mācēja vēl tīri normāli šaut. Tad gan viņš atkal kaut kur nozuda.
  12. Kāpēc jūs esat tik ļoti pārliecināti, ka TSM vispār tiksies pret M5? Dignitas un TSM ļoti labi pazīst viens otru, gan jau, ka būs kādi pārsteigumi no katras komandas. Un pagaidām izskatās, ka neviena komanda nestāv līdzi krievu agresīvajai un dominējošajai spēlei, tāpēc domāju, ka arī fināls būs vienos vārtos.
  13. SHARp^

    Laba Grāmata

    Ja gribi kaut ko tādu neparastu un pēc izlasītas grāmatas uzdot sev jautājumu: "Ko es pie velna tikko izlasīju?", kā arī nedaudz padomāt no cita skatu punkta, tad vari izlasīt kādu no Čaka Palaņuka grāmatām: Invisible Monsters Survivor
  14. Jā - kāds rēķins? Tikko aizgāju uz veikalu un nopirku atjaunošanas karti par 1ls - izdarīju 3 pirkumus un tūlīt viņu metīšu ārā.
  15. Tur nevajag zz, jebkāda priekšapmaksas karte der.
  16. Haha, to es gribētu redzēt. Bet nu, SkaM^, saņemies un taisi 1x1 turnīru - spēlētgribētāju noteikti būs.
  17. Man liekas, ka var kādus 8 paņemt. Es cs neesmu pametis, tikai nesanāk laika, lai šautu. Tagad pirms z-svētkiem varēšu nedaudz pašaudīties. Kas attiecas uz to turnīru, tad 1x1 tiešām būtu daudz vieglāk noorganizēt, un, man liekas, ka to būtu interesantāk uzspēlēt.
  18. Es east spēlēju. Niks - KristapsM1337 , varat droši aicināt. Man kaut kā bija slinkums pāriet uz to westu, visi draugi ar ko spēlēju palika east'ā, tāpēc negribēju nekur citur līst, un man jau liekas, ka slikti spēlētāji ir atrodami visur. Btw, kas notiek ar to gigniešu "first blood" turnīru? Kāds negrib apņemties un viņu noorganizēt? Btw2, kāds gignietis vēl cs'u spēlē? Vai tagad visi paklīduši uz tf2 un lolu?
  19. Es piekrītu Sharingan'am un m3rsy'am par catalyst vs dorans ring diskusiju. Uz savu aniviju, swainu, oriannu, ryze un kassadinu roa man gandrīz vienmer ir must item's un bieži es viņu pērku pat pirms otrajiem bootiem, turpretī spēlējot ar brandu, annie, le blancu un cassiopiu 2 dorani ir daudz vērtīgāki par early catalystu. Un, jā, man tas arī liktos ļoti dīvaini, ja es redzētu brandu vai leblancu ar catalystu nevis 2 dorana ringiem.
  20. Man vienalga ko domajat, bet man ir loti mazs kraninjsh. gribat redzet ???
  21. suukaatachpimp pidaraskrishgalvinjmazinjaa

  22. Karoč, netaisīšu jaunu topiku, bet iepirdīšu šeit pat. Man draudzene, sākoties mācību gadam, vēlas iegadāties kādu laptopu. Budžets būtu līdz kādiem 300ls. Pašreiz it kā ir nolūkots šis - Lenovo G550L . Tīri tāpēc ka viņš ir uz akciju un pēc parametriem izskatās +- okey. Ko sakat? Varbūt kāds var ieteikt ko labāku? Īsti negribētos, lai datoram būtu pārāk mazs displejs, bet pārējais it kā vienalga. Vajadzētu iegūt maksimālu labumu par attiecīgo summu. Būšu pateicīgs par jelkādu viedokli. Bučas.
  23. Kas tie par stulbiem, plikiem REC? Kas šeit kaut kāds pajoliņu forums, kur admini nevar NORMĀLI paskaidrot, tieši kāpēc atbalsta konkrēto indivīdu? Tādi pliki rec ir sūda vērtībā.
×
×
  • Create New...