Jump to content
GIGN Forum

joJO^

Game Admin
  • Posts

    461
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

joJO^ last won the day on April 21 2013

joJO^ had the most liked content!

About joJO^

  • Birthday 05/18/1987

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Interests
    Beer,car,woman...tipical?!
  • Gender
    Male

joJO^'s Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

38

Reputation

  1. joJO^

    Ps 1

    Sveiki vīri, Atradu,savu sen aizmisto Ps1,domāju pieslēgšu,mazums aiziet tas brīnums....un iet !Līdz ar to,uznāca nostaļģija,mazliet pa brīviem brīžiem paspēlēt,bet ir problēma... man ir tikai divas spēles RE2 un CM ,un pat nav atmiņas kartes. Tādēļ,rakstu šeit,varbūt kādam oldskūlajam geimerim ir palikušas,kādas spēles no PS1 un atmiņas karte,protams viss par naudu,jo pa brīvu mūsdienās nav pat siers peļu slazdā Ja,nu kādam ir kkas palicis,raksti augšā joJO^
  2. Tieši tā,tas bija tālajā 2005.g.,jā līdz kādam 2010-12 gadam atrasties iekš Gign.lv un kaut nebūt dikti populāram,taču ne nodirstam jau bija cool! Taču laiks iet un viss mainās! Nu ir jāmainās līdzi laikam citādi tas viss paliks vien vēsture,ko ar smaidu varēs atcerēties!
  3. Hei,brigadieri! Par cik War3 nav un ari nebus cik saprotu,tad doma ir palūgt Jums tiesības uz mainu full paketi,citādi mani nervi netur šitos dancotājus pa sienām! Neesmu šeit pirmo dienu un ko daudz par mani,spēlēju neregulāri ,taču ar kvalitāti ,labi jokus pie malas! Ir uznākusi nostaļģija pakapāt cs 1.6 ,klasika tomēr! Gign tomēr ir tuvs un teiksim savējais serveris,sūdus neesmu arī war3 taisījis un csdm,domāju,ka nebūsiet zaudētāji,ka viens oldkūlais tiks pie paketes(admin) ! Mierīgu darbanedēļu!
  4. Cs(1.6) nebija spēlēts kādus gadus 2-3.domāju tūlīt paspēlēšu,huj......NAV,!Sen jau tā??Kaut kāda parodija palikusi par main"s" ,tas ir viss!? Bez sūdu gāšanas uz galvas,vnk sagribējās pakapāt
  5. Pie dirsas,ka citu cilveku nogalina!Nav tacu Tavs draugs,rads utml.! Skarba jaunatne aug!
  6. joJO^

    Nakts Riita Spams

    Tu esi tur bijis?Super!Pastāsti kā tur ir,aizkulisēs!Citādi man kaitina tās baumas,par eirovīziju,ka tur ir politisks raksturs utt,! Končita 4ever!
  7. joJO^

    .

    http://www.1188.lv/izklaide/xi-latvijas-skolu-jaunatnes-dziesmu-un-deju-svetki-2015/9123757
  8. Tu esi Made in China,tirliņ!
  9. Sistēma ir sapuvusi līdz pašiem pamatiem,diemžēl,bet atkal no otras puses ko esmu es pats darījis,lai būtu labāk! It kā neko,bet nav bijusi neviena reize,kad neesmu bijis vēlēšanās kopš palika 18,vienmēr esmu maksājis nodokļus(izņemot skolas laika darbus) ,utt.,tīri tādas mietpilsoniskās darbības,kurām ir jābut kā normai ikvienam,jo es esmu algots darbinieks,neesmu firmas īpašnieks,nav man apmņēmības pašam tur līst iekšā,līdz ar to es uzskatu,ka vēlēšanas ir pienākums,kas ir jāpilda!Protams mums patīk salīdzināt veco Eiropu un teikt cik tur ir labi,bet pie mums sūdaini!Jāsāk ar to ka mēs esam jauna valsts,un tikai pirms nieka 30 gadiem es sēdētu uzmaukts uz sūdaina mieta par to,ka runāju ko domāju! Es balsoju vienmēr par vienu politisko spēku,vai tā ir labāka izvēle,to ir grūti spriest,bet vismaz tai partijai ir gana gara vēsture,kas man kā vidusmēra vēlētājam liekas pieņemama!
  10. Cukji,Tu esi Latvijā!?
  11. joJO^

    Nakts Riita Spams

    Labi nevajag te "smalko" metat,uzvara,pret jenkiem bija,meistaribas un veiksmes salikums,ta ka nemuldi,ka Tu pa visiem 100 biji parliecinats,ka bus uzvara,jo nekad neviens nevar but parliecinats sporta speles,ka bus uzvara vai otradi,tapec jau tas ir sports,un ja jaliek sava nauda,tad sanak,ka Tu esi bomzis,jo katra LV hokeja izlases spele liec uz uzvaru,jo tu tacu,esi "svoj pacan" !
  12. joJO^

    Nakts Riita Spams

    Jebkurā komūnā,principā jebkur,ja ir zināms visi tie punkti kurus viņš nosauca ir iespējams sazīmēt ne tikai to kur viņš atrodas,
  13. Johaidi,tomer problems,nosaukumu samainiju,viss bija ok,bet tad kad samainiju paroli,caur datoru vairs nevaru atrast wifi,it ka mekle,bet rada ka nevar savienot,bet ar tel. viss iet uz urra,kad pa vainu?
×
×
  • Create New...