Jump to content
GIGN Forum

Pieshels

Mirstīgais
  • Posts

    342
  • Joined

  • Last visited

About Pieshels

  • Birthday 07/21/1991

Profile Information

  • Location
    Pyro's Paradise
  • Gender
    Male

Pieshels's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

2

Reputation

  1. Ja atmiņa mani neviļ, tad double duck kā tāds aizliegts nav, bet ir aizliegts no dduck'a atvasinātais "Russian walk", jebšu "Silent run". Tā kā uzscriptot anti-silent-run pluginu nevienam nav pacietības, tad jāsamierinās ar veco labo anti-dduck pluginu, lai arī cik tas būtu kaitinošs.
  2. Cik noprotu, pasākums tikai adminiem un modiem?
  3. Pieshels

    It Fakultāte

    Ko tieši no IT vēlies? Sēdēt pie pc visu dienu un stulbi blenzt kodā vai arī ņemties ar kaut kādiem robotiem? RTU vari dabūt abus, LU vairāk būs programmēšana. Katrā ziņā iesaku RTU.
  4. Bambucha, vai nu tu esi supertrollis vai arī superslinks. Butchera variants ir ļoti labs (ieguldīts daudz darba, labas anatomijas zināšanas, u.t.t.), iesaku izvēlēties to. Bet ja nopietni, pa šo laiku tu būtu pats iemācījies ar fotožopu apieties.
  5. Šajā forumā ir visas atbildes uz taviem jautājumiem, pameklē.
  6. Nopietni? Tur ir tik vienkārši un labi paskaidrots, cik vien iespējams... Ja nu tiešām nesaproti, tad pameklē google kādu pamācību angliski, bet neticu, ka atradīsi daudz par NULL, jo visi viņu saprot pēc 1 teikuma: Liec uz sienām, kuras in-game neredzi.
  7. Gandrīz jebkurā tabakas veikalā. P.S. Dūmi līdzīgi, mazāk kaitīga un laba priekš ūdenspīpju gatavošanas nepratējiem, jo viņus ir gandrīz nereāli "piededzināt". Toties kaifs būs mazāks nekā no tabakas. Esmu dzirdējis, ka var jaukt tos akmeņus ar tabaku un arī labi esot.
  8. Šis tāds arī uz ātro, lai gan ņēmu magicwandu, tomēr nedaudz sīkumus arī apstrādāju. Ja gribi vēl precīzāk, tad es nevarēšu palīdzēt...
  9. 50?! 50 cilvēkus no 50'000+ reģistrēto lietotāju internacionālas sabiedrības knapi savāca priekš kopīga projekta, kur to vien vajadzēja kā 10 klučus sabīdīt kopā (pat tekstūras nevajadzēja). No GIGN'a tu varbūt varētu sarunāt 2 mapperus, kuri par pāris aliņiem (lasi: materiālās vērtības) tev veltītu aim_ vai fy_ karti uztaisa. Es katrā ziņā piedalītos tevis tā sauktajā konkursā, bet tikai tad, ja būtu arī kāds labums no tā visa.
  10. Papildinot - un kuriem būtu vēlme veidot oriģinālu karti tikai dēļ regnika. Gaidu kaut kādu atsaucību no adminiem un no organizatora par balvām. Patiesībā, alus kaste jau ir daudz labāka par 3 mēnešu regniku. xD
  11. Mainu -50%, 2x -33% VALVE un -50% Gratuitous Space Battles pret jebko citu (vēlams spēli, bet nav obligāti)
  12. Cik saprotu, tagad visi reklamēs savus (vai draugu) jaunizveidotos projektus, kuri noturēsies labi ja pusgadu... Nožēlojami. @Skals Redzēju jau. Es pats vēl "jā" neteikšu, jo man tāda privilēģija būs nedaudz vēlāk, ja būs pietiekami daudz balsu un ja šīs balsis būs pietiekami sakarīgas. Veiksmi. Bet vari jau uztaisīt karti ar oficiālo kz_ tagu. Mapcheck admini nekož (ja nu vienīgi tajā kartē viss jau ir redzēts un nepilnības pilna pak...). Iesaku pamēģināt, būtu vismaz vēl kāds mapperis no LV ar oficiālu karti (un cik skatījos tavas kartes, tev prasmes pietiek).
  13. Sveicināts! Prieks, ka esi reģistrējies arī iekš XJ, gaidu no tevis kādu oficiālu kz_ karti. Edīte: Cik zinu, gfx un gx jau diezgan sen ir miruši karšu veidošanas ziņā...
  14. Priekš vadiem liec 1x1 kvadrātu vai trijstūri, vairāk stūrus tik mazai lietai nav iespējams uztaisīt.
  15. Gaismu izstarojošas tekstūras iespējams panākt ar jau minēto lights.rad faila rediģēšanu vai ar info_texlights point-entity, kurā jānorāda attiecīgās tekstūras nosaukums un RGBA vērtības, no kurām pēdējā tad arī kontrolē izstarotās gaismas daudzumu (spožumu). Tikai atceries to, ka synergy ir pārbāzts ar animated un fade tekstūrām, kas šo efektu pastiprina.
×
×
  • Create New...