Jump to content
GIGN Forum

LittleAtoms

Mirstīgais
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by LittleAtoms

  1. Yes Ja esi bijis augstāk un uzvari vairāk spēles tad dod vairāk MMR. man bija 7:3 ieplacoja 2,7k jo man 1st season ranks huiņa bija.
  2. Next season es jūs panākšu mazie razbainieki. #zaryapowaa.
  3. *khe* Ikrāniņa mērītājs *khem*
  4. nespēlētu ar citiem čariem ar kuriem tu nejēdz spēlēt viss būtu cool. :< Bet jā tu i nav normāls ar to Krī.
  5. longs story short : Ja esi labs, tad tev daudz nevajadzēs lai tiktu ārā. Problem? Ja Gribi dabūt ātri normālu aimu apmeklē Brutal FFA HS only serveri.. Jā tevi sākumā tur varos, jā tas ir kaitinoši ,kad nāk tev mugurā, bet vecīt tur līmenis ir ok un easy aimu var uzkačāt.
  6. http://www.sisueurop...__from_store=de labākais, kas man ir bijis. + Nav biezs, bet ir izturīgs Runāšana nesagādā problēmas Price/performance ziņā ir BESTEST ja kautkas mainās ar zobiem vari līdz pat 25 reizēm pieveidot. Var viegli elpot. - Man diezgan ilgu laiku paņēma pieveidošana. Ja der Lakrossam derēs arī basim. Tā kā pazīstu tevi jau kopš tf2 laikiem ,uzraksti man PM iedošu Netflix acc.
  7. man bija 3 lineupi kas bija ar cimdu kreiso malu saistīti ūn tagad, kad cimdi ir lielāki, tas vairs nestrādā. :/ TE
  8. No offence, bet kam pis 64tick iegūti ranki, kur tavu skilu nosaka luckyness vairāk, nekā actually mācēt spēlēšana?
  9. Pro tip- pačekot internetu kā uzvarēt ruletē ar sistēmu inside info - max 1nas krāsas šits kas ir izkritis PĒC KĀRTAS ir 16.
  10. pameiģini vertifyot integrityu. Man tas deva pie ~80 fps.
  11. Ja esi tik labs atrodi komandu un bliežat katru 4dienu Gfinity turnīrus, kur tevi pretinieki dažreiz normāli drāzīs vai ESL tunrīrs svētdienās, vai gaidi nākošo gadu kad starladderim būs next season.
  12. Image ir talants čalim bija last 2 weeks nospēlētas 10h kad viņš aizgāja izlasē nomest 20+ fragus visās spēlēs. EM bija huiņa un paši nezināja ko grib komandā un ko nē, to zinu no pašiem spēlētājiem.
  13. Nedrīkst aizmirst, ka tas ir mix un to, ka viņi nepracco kopā. Altho līmenis baltijā ir audzis un Team Occidere arī ir diezgan ok.
  14. Pro players izskaidro, kā atrast ērtu sensitivity. (click on link) Pavisam vienkārši paņem botu un trako viņa galvu Mans setups : Pele : Zowie EC1-A 800dpi/1000Hz Paliknis : Zowie GTF-X ingame : 1.0 sensitivity, mouse acc. Off raw input On
  15. PLS nepērc Sealseries..
  16. http://tehnoshop.lv/plantronics-gamecom-788-surround-sound-headset-w-game-payday2-201270-16-1167851.html?search=plantronics%20788
  17. Es spēlēju ar ieslēgtu ar MSAA 2x und to otru uz 4x. Nezinu tos vārdus no galvas.
  18. Nespēlēju Surf,esmu lēkājis mazliet Kz,bho un HS-only DM, citos modos neesmu bijis. Es pieļauju, ka demkas sver diezgan daudz. Janci, kurš kačā pornu mūsdienās?!?!
×
×
  • Create New...