Jump to content
GIGN Forum

poxa

Mirstīgais
  • Posts

    595
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by poxa

  1. Uz maza ssd pat 1 aizņemts gb maina tā veiktspēju. Tāpēc labāk turēt ssd pēc iespējas tukšāku un visu drazu likt uz hdd. Nezinu vai tas ko maina, bet no kura diska tu instalē to spēli? Ja instalācija ir uz ssd, varbūt tāpēc viņš saraksta datus uz ssd un pēc tam uz hdd, jo es neredzu nevienu citu iemeslu, kāpēc instalējot spēli uz hdd, viņš kaut ko raksta uz ssd.
  2. Vari vēl uzinstalēt CCleaner, tad Tools->System Restore, tur gan jau būs backupi, kurus var izdzēst, atbrīvosi vēl kādu gb.
  3. Tas ir bugs, iepriekšējā spēlē tas pats bija. Btw, kādas domas par Titan vs Property. Titan pagaidām sūkā pret Nip.
  4. Tikko uzvarēju skinus uz Fnatic vs TSM, jāliek tālāk
  5. Skatoties kā nip spēlē pret HR, izskatās, ka viņi zaudēs pret Envy
  6. Kāds kļūs bagāts uz Titan vs Piter spēles
  7. Revenge.lv - spēļu komūns no 2009. gada Šobrīd piedāvājumā ir četri CS 1.6 serveri un 1 CS:GO serveris: JailBreak - jb.revenge.lv BaseBuilder - bb.revenge.lv Zombie Escape - ze.revenge.lv ( Vienīgais Latvijā ) DD2 Only - dd2.revenge.lv CS:GO DM serveris - go.revenge.lv:27016 ( Pagaidām gan testa režīmā, iespējams vēl tiks mainīts mods ) Forums ar individuāli izstrādātu dizainu. Serveros bieži vien tiek rīkoti dažādi konkursi, vakari un citas aktivitātes, piemēram, VIP sezonas tūre, mēneša labākie, serveru vakari par VIP+ iegūšanu (VIP+ ir iespējams iegūt tikai piedaloties šajos serveru vakaros/konkursos). Forumā atrodamas tādas mantiņas kā - veikals ar punktu sistēmu, loterijas, nominācijas. Neizpaliekam bez mājaslapas konkursiem, aktivitātēm, piemēram, prāta viktorīnas, laimes rats, intervijas. Ja labi meklē, tad var atrast arī pokera turnīrus, totalizatoru, grafiķu sadaļas, blogus un citas interesantas un visnotaļ ievērojamas vietas. Īsumā par Zombie Escape modu: Katru raunda sākumu tiek izvēlēti noteikts zombiju skaits(atkarībā no kopējā spēlētāju skaita), tad tie tiek iesaldēti uz 5 sekundēm, kamēr CT jau skrien prom, pēc tam ZM ir jānoķer visi CT, kamēr tie nav aizskrējuši līdz mapes beigām, izsaukuši, parasti, helikopteru un aizlidojuši. Un te būs neliels video ieskatam: https://www.youtube.com/watch?v=285wKbcq83Y
  8. Lattelecom TV nāk no modēma nevis rūtera.
  9. poxa

    Nakts Riita Spams

    https://oldpiratebay.org/
  10. Ko tu raudi? Man bija kaut kur nedaudz virs 7 value uz VP, jo vairāk nav.
  11. Nu jā, man vēl 550 punkti palika Nebūtu pēdējā laikā besis spēlēt, būtu savācis.
  12. Es tieši pirms spēles samainīju betu uz c9 >_<
×
×
  • Create New...