Jump to content
GIGN Forum

buco

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

buco's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Counter-Strike Gaming Community! http://www.ngc.lv Piedāvājam: PUBlic Server: cs.ngc.lv:27015 JailBrak Server: jb.ngc.lv:27015 Surf+WAR3FT: surf.ngc.lv:27016 Forums: http://ngc.lv/f Nāciet! Pievienojaties!
  2. Kāds var iedot linku, kur var lejupielādēt SURF modu? es googlē meklēju, bet neko tātdu sakarīgu neatradu!
  3. Sveiki! Man ir problēmas ar SURF serveri, serveris iet, visi plugini ir salikti, bet nevienu nevar nošaut, visiem viusulaiku ir 0 DMg, kur, kurā failā var to visu izlabot? Paldies jau ieprikeš!
  4. Sveiki! Man ir tāda problēma, ka es savos serveros nevaru ieiet ar domain. Man rāda, ka tāds neeksistē! Man ir IP jāvada ar cipariem. varbūt kāds var pateikt, kur man kaut kas ir jāmaina, lai varētu ieiet serverī ar jb.xxxx.lv:27015
  5. Kāds man, lūdzu, varētu pateikt, kā serverī ielikt reklāmas? Varbūt kāds fails ir vajadzīgs? Piemēram, Hompage: gign.lv( rādās zaļā krāsā) You are playing csdm.gign.lv Cerams, ka sapratāt!
  6. buco

    Serveru Mehs

    Sveiki! Es meklēju kādu labu , saprotošu serveru mehāniķi, kurš man gribētu pievienoties un varētu sataisīt izcilu Pub, WAR3 un JB serverus. Rakstiet man pa PM vai arī šajā pašā topikā!
  7. GTTEX Gaming Community http://gttex.csh.lv Tikko atvēries jauns projekts, pagaidām ar PUB un War3 serveriem. Nāc un Pievienojies! Projekts ir dažas dienas vecs, bet ar lieliem plāniem!
  8. Caur kādu programmu var atvērt BZ2 File failus? Mēģināju ar notepad++ , bet never vaļā.
  9. buco

    War3ft

    Sveiki! Kāds no Jums varētu pateikt linku, kur var nokačāt war3 servera pluginus+modus?
  10. buco

    Rip President Of Poland

    Piloti bija vainīgi, 4 reizes mēģināja nosēdināt!
  11. buco

    Draudzības Spēli?

    Varētu uzspēlēt draudzības spēli, bet tad 3dien. Mans skype ir bucis11
  12. Čau, mani sauc Mārcis, esmu 16 gadus vecs / jauns (kā nu kuram tīk), dzīvoju Cēsīs. Man patīk nodarboties ar sportu, esmu biatlonists un flortbolists. Patīk spēlēt online games. Online esmu pazīstams kā buciits vai buco.(mēdzu spēlēt ar niku [Air1] buciits Spēlēju daudz dažādas online spēles starp kurām sirdij tuvākās ir CS.1.6 un WoW. WoW tā nu ir sanācis ka aizņēma pārāk daudz laika un nu ir palikucis tikai CS:S. Šad tad uzspēlēju arī TF2 kā arī veco labo CS 1.6. Cs:S sāku spēlēt ar draugu grupu jau pamatskolāk, kopā izveidojām komandu [Air1] . Pašlaik atkal ir pauze un brīvo laiku aizvadu csdm, DMos un Zmodos. Tā nu ir sanācis ka pāris nedēļas atpakaļ atradu GIGN CS serveri un iepatikās ka ik pa laikam parādās arī nopietnāki spēlētāji kas liek pasvīst un domāt netikai beztēmā skraidīt un dalīt svinu pa labi un pa kreisi. Kapēc vēlos adminu? Tas ir ļoti vienkārši, serverī 70% valda haos. Teamkill pa labi un pa kreisi. Spawn teamkilli for fun. Nemaz nerunājot par Aimbotiem un cilvēkiem kas ar savu valodu kompensē kādus savus trūkumus vai ko citu. Esmu serverī lai spēlētu un konstruktīvi diskutētu par lietām nevis tīru destruktīvu FLAIMU lasītu. Serverī atrodas tādi cilvēki, kuri memitiigi kādu apceļ vai apvaino. Esmu admins jau labu laiku uz retry serveriem. Forumos esmu mazaktīvs rakstītājs, bet aktīvs lasītājs un ja tēma ir pa manā zināšanu lokā un man ir zināma atbilde tad to labprāt sniedzu. Es csdm serverī reti kad redzu kādu adminu. man tā liekas, ka tur adminu nav!
  13. kāds zin kā var serverī ielikt botus??
  14. Varat man palīdzēt? kā var zombijiem nomainīt models tērpus?
×
×
  • Create New...