Jump to content
GIGN Forum

hydro

Mirstīgais
  • Posts

    502
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

hydro last won the day on May 30 2012

hydro had the most liked content!

5 Followers

About hydro

  • Birthday 10/18/1989

Profile Information

  • Location
    PROUD CITIZEN OF LIEPĀJA !
  • Interests
    ES ESMU LIEPĀJA !
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    haidro
  • Website URL
    http://www.indiegogo.com/lucidnightmare
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

4084 profile views

hydro's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

27

Reputation

  1. hydro

    Ingress

    E, tas nozime, ka man ir jaiet laukaa un jasatiek random cilveki, kuri mani uzkachaas? Like, man ar viniem ir jaruna IRL?
  2. Kamēr Liepāja tik līdz spotam - tuss jau bija beidzies. sosad
  3. hydro

    Purva Filma !

    Zinot cilvēka būtību es netaisos izklāstīt visas filmas detaļas. Vienreiz jau šādu kļūdu pieļāvu un rezultāts bija nozagta ideja. Un radio ēterā izskanēja mans šovs zem cita nosaukuma bez manas līdzdarbības. Es negrasos parādīt scenāriju un galvenās detaļas. Viss, kas ir jāzin par filmu ir uzrakstīts tur. Tas katrā ziņā ir back-up plāns. Naudu var atrast citās vietās. Man tiešām ir jums jāpārtulko viss tas uzrakstītais latviski ? Pieredzes trūkumu var tikai un vienīgi likvidēt ar darbību. Izlasīt movie production 101 varu arī internetā nevis 3 gadus mācoties augstskolā. Man nav laika nodarboties ar draņķīgām īsfilmām. Vēlreiz uzsvēršu, ka projekts ir sākuma stadijā un treileris top. Neceru, ka būs kāds ziedojums pirms treilera izlaišanas. Kapteiņus Acīmredzams es palūgšu nepostēt, bet pārlasīt vēlreiz indiegogo kampaņu un viņu arī saprast. NOĶER DOMU. Edit: Es pa mēnesi nokuriju vairāk par 2k $ So yeah.
  4. hydro

    Purva Filma !

    Anotācija arī ir domāta kā loglains. Well, cūciņ, bez tiem diviem pēdējiem teikumiem varēji iztikt. Bet, ja jau tev tik ļoti patīk ēst otru latvieti, tad varbūt ir vērts sākt ar kādu sev tuvu cilvēki, m?
  5. hydro

    Purva Filma !

    Čau čaļi! Vēlējos palūgt jūsu visu palīdzību. Ir sācies neliels projekts. Filmēsim filmu. Mūsmāju mistiku/šausmeni. Mums ir nepieciešama lielāka popularitāte un atbalsts. Gan materiālais gan morālais. Viss šis ir tikai pašā sākuma stadījā. Treileris un mājaslapa vēl tikai top. Sīlāka informācija - http://www.indiegogo.../lucidnightmare Filmas anotācija - "Someone or something has crawled out of ground. Ghost activity. Time anomalies. Dimension change. Schizophrenia. And more. All taking place in graveyard. What is it all about?" Vēl pāris vietas, kur ir iespējams sekot līdzi notiekošajam: http://www.facebook.com/LucidN1ghtmare https://twitter.com/LucidN1ghtmare http://www.draugiem.lv/lucid-nightmare/
  6. hydro

    Pavēste no policijas

    Piekukuļo pastnieci Nē, nu srsly - piekukuļo. Iedod šai pičaku un darīts.
  7. hydro

    Smite

    Atpastējiet uz Liepāju ar kādu keyu y0-
  8. Es domāju, ka vajag lejā. Augša ir forši, bet patālu no mašīnām. Un tie galdi jau nu mums TIK ĻOTI nav vajadzīgi arī. Vienmēr esam ka mežveč` uzvedušies un ir ok. Un tā koka būda,kurā visi tusēja ir tīri najs. Rotācija notika 24/7. My vote goes par leju. P.S. Liepāja veic pēdējos sagatavošanās procesus un brauc ārā approx pēc 1h. Cya @ GIGN12
  9. Bencik, nerzulz ir no Liepājas SCTG crew ! No further explanations needed.
×
×
  • Create New...