Jump to content
GIGN Forum

SelfDestruct

Mirstīgais
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SelfDestruct

  1. ^ man jau liekas, ka tu te kaut ko lej
  2. Jā, dabonot bakalauru par kaut kādu spāņu padarīšanām, tev šeit, Latvijā, būs tik daudz darba iespēju. min 1200ls uz rokas, jo visiem te ir saistība ar spāņie un Spāniju.
  3. bļa kā kā. tiešām nedomā? Telefons var nokrist. Telefonu var nomest. Tu vari pats nokrist ar telefonu kabatā, un uzkrist tam virsū...??? Ko domā, prosta stāvēja telefons uz galda un displejs ņēma un iesprāga?
  4. @butcher - jaa, var.
  5. Vārbūt kādam noder. ~400GB ar PS1 romiem. 3d14h līdz viss nolādējās. žēl, ka tikai lielākā daļa no tām spēlēm ir tīrākie sūdi, bet ir arī foršās spēlītes, ko pa diviem joprojām riktīg jautri uzspēlēt. http://thepiratebay.se/torrent/5815955
  6. Ko tad tu draugiem.lv darīsi, ja acīm redzot tev nemaz nav draugu, ja nāc kaut kādā geiming forumā prasīt, lai tevi uzaicina?
  7. Spied vienalga kur labo peles pogu(kaut uz baltaas lapas daljas)! Njem inspect element un ja lieto chrome, kreisajaa apagsheejaa stuurii uzspied uz lupas/ palielinaamo stiklu, tas ljaus tev spiest virsuu elementiem (tavaa gadiijumaa bildei) un tas tevi aizmetiis uz koda dalju kur ir links ar normaala izmeera bildi, atver to linku jaunaa logaa/tabaa un saglabaa.
  8. Labais klikšķis vienalga kur --> inspect element ---> spied uz bildes un tevi aizmetīs uz vietu kodā, kur vari dabūt bildi. EDIT: to visu dariju ar Operu. Nezinu, kā ar citiem browseriem EDIT2: apmēram visiem pārlūkiem viens un tas pats.
  9. Kaut vai tev šūšanas cehs, bet vari nedirst, ka tas, kas taisīja logo to nav nospikojis. Bet nu, lai jau veicas ar to ko esat iesākuši darīt.
  10. Tas stulbais inifnity vismaz savu logo būtu izdomājuši, nevis nospēruši pusi, no cita logo
  11. baigie internet gangsteri
  12. Jāpalieto pāris dienas, jāpaskatās, kā būs ar bateriju. Varbūt pat nebūs jāliek virsū cits ROMs.
  13. Kā tad nav... beta relīzes jau labu laiku vari dabūt un uzlikt
  14. Protams, ja Latvijā otra valoda būs krievu valoda, tad tev tie kredīti visi uzreiz pazudīs. Lielāku jefiņu par tevi grūti atrast. Ja nedraudzējies ar galvu, tad nafig ņem kredītus?
  15. Ja ir divi geimpadi un vēlme pačakarēties ( vai arī pieejams vecais labais PS1) var pamēģināt Crash Team Racing, Crash Bash. Abas spēles laikam nošpikotas no kaut kādām Mario daļām, bet tik un tā baigi jautras, itīpaši kādā barā.
  16. Audiosurf, Trine vai Trine 2
  17. >Poh man būs iemesls pasūtīt pārējās detaļas lai saliktu normālu kompi beidzot. >lai saliktu normālu kompi beidzot. >pasūta GTS450 lol
  18. Nero - Promises kaut kāds remix vai kas. Iespējams, ka šitas
  19. Nav vieglāk vienkārši ierakstīt googlē Samsung Galaxy S2 vs Iphone 4s un palasīt/apskatīt reviewus un tad izlemt, kas tad pašam vairāk patīk, nekā gaidīt kādu sakarīgu un samērā objektīvu atbildi (kuru diez vai, ka sagaidīsi)? Tagad jau var atrast daudz info, kas tad abos telefonus ir labs, kas slikts un kurš no viņiem ir labāks + aizej uz veikalu un prosta paspaidi abus telefonus.
  20. huh, nesaprotu, tevi apmierina i phones, bet vēlies pirkt kaut ko citu, jo redz citiem arī ir iphones? neesi kaut kāds hipsters?
  21. Man tie kompanjoni besī. Foršāk vienam blandīties riņķī. Itīpaši, ja tu spēlē kā thief/assassin.
×
×
  • Create New...