Jump to content
GIGN Forum

miikstais1

Game Admin
  • Posts

    394
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by miikstais1

  1. Nu jā, kārtējā GIGN "odziņa"
  2. Jap, pa taisno uz pokerstars nevar ieskaitīt, bet nu problēma atrisināta via Neteller. Tur diezgan forša akcija tagad - ja skaiti zem $300, cik sapratu, tad tev iedod vēl tik pat daudz, cik ieskaitīji, ja ievadi kodu "STARS600" registrējoties.
  3. Sveiki! Radās problēma ar SEB. Gribēju ieskaitīt naudu pokerstar'os, bet jau 2. reizi man rāda "your transaction was declined". Zinu, ka ir kaut kāda problēma ar tiem "droši pirkumi internetā", tāpēc gribēju pajautāt vai kāds ir skaitījis naudu uz netelleriem no SEB? Vai pa taisno uz pokerstariem no SEB?
  4. aizveram redeles, šī nav īstā vieta savstarpējo konlfiktu risināšanai
  5. Sveiki! Atceros, pagāšgad un arī pirms diviem gadiem GIGNā bija tā prognožu spēle PČ hokejā. Varbūt ir kāds labdaris, kas vēlētos noorganizēt tādu "pasākumu" šogad? Pats nevaru, man eksāmeni tuvojas, bet nu katru dienu jau var ieiet un uzlikt rezultātus nākamo dienas spēlēm, tam man laiks pietiks anyone?
  6. atbalstu, zināms cilvēks, apgrozās GIGN war3 jau labu laiku, ar galvu uz pleciem. Tu aizmirsi pierakstīt flagus, kādu gribi iegūt savā īpašumā. Domāju, ka Pūķēnam ir nepieciešams xb, vairākas reizes ir nodevis čīterus man, ne reizi nav kļūdījies. Votemap laikam tā kā par agru būtu. Tas laikam arī viss, liels REC, tiešām
  7. miikstais1

    uzdevums

    liels paldies, es nevarēju saprast, kā tas uzdevums ir jāskatās. varat vērt ciet
  8. miikstais1

    uzdevums

    var, lūdzu, paskaidrojumu?
  9. miikstais1

    uzdevums

    Man palūdza, lai atrisinu uzdevumu. Izlasīju uzdevumu un nesapratu, kā uz to lai paskatās. Nevaru aprēķināt, pašam palika interesanti, kā lai viņu izrēķina? Varbūt kāds GIGN inteliģents var šo izpildīt? https://pbs.twimg.com/media/A8Tc-bLCAAAlLRg.jpg:large
  10. Nobalsoju par semorku, pēc tam noskatījos igora video un sapratu, ka izdarīju nepareizo izvēli
  11. es nezinu kā ir, man nav xb, gaidu jau no 15. janvāra (-)
  12. Sveiki! Vēlos palūgt access'u uz csdm.gign.lv servera, jo serverī adminus redzu ļoti reti, bet čīteri bojā spēli. Domāju, ka situācija csdm serverī ir traģiska. Vēlētos, lai csdm'ā man uzliek galvenokārt xb. Statos (-)nav nekāds lielais stundu skaits, bet tas ir izskaidrojams ar to, ka serverī bieži vien ir čīteri un spēlētgribēšana pazūd. Paldies par uzmanību!
  13. Ovečkins Ozoliņam palūdz autogrāfu Edit: šeit laikam nesāk video no laika, kas ir linkā ielikts, skatieties no 2:41
  14. 1. exitcode's: writeln ('Invalid function number.');
  15. kādi 3d renderi? es nezinu, varbūt tas ir tas pats, bet es liku c4d renderus...
  16. Mazliet atdzīvināšu topiku. Esmu atsācis darboties ar ps, te nu būs mani pāris wallpaper'i 1. 2. 3. 4. 5. 6.
  17. drīkstēt jau drīkst, bet no 5x5+ jau sākas bardaks, manuprāt. es lieku iceworld'us gadījumos, kad vajag cilvēkus dabūt. Mērķi izpildu un gribu uzlikt lielāku karti, bet nevaru to izdarīt...
  18. nu, tas ir atkarīgs no cilvēkiem serverī, bet es nevaru nomainīt karti no iceworld'a, jo laikam de_dust2 ir pārāk "stulba" karte
  19. Sveiki! Es vēlētos papildināt savu flagu rindu ar "f" jeb xmap/xnextmap flagu. Situācija: serverī ir 3x3 kaut kāds estate, es uzmetu voti uz iceworld'u vai ko citu mazu, lai parādās cilvēki. Cilvēki atnāk, bet visi grib fragot un kad metu vote uz kaut ko lielāku, tad praktiski nekad nesanāk nomainīt mapi, jo visi fragotāji spiež "2". Tikko tas pats kārtējo reizi notika, tikai tagad ir traģiskāka situācija: ienāku serverī, ~5x5 iceworlds, domāju nu būs ok, var kaut ko lielāku uzmest. Lieku vote uz dd2, nesabalso un nextmaps ir fy_pool_day, kur mapes sākumā metu vote uz de_nuke, ko arī nesabalsoja. Protams, ir jau bijis, ka spankijs izglābj no šīs situācijas, nomainot karti ar xmap, retāk redzu pikasomonu serverī. Es saprotu, ka šis flags tiek piešķirts ilggadējiem adminiem, bet nu es arī nekāds jauniņais neesmu war3 serverī... Paldies par uzmanību un ceru uz atsaucību!
  20. kā cs'ā var nomainīt krāsu debesīm? gribētos kaut ko gaišāku...
  21. Sveiki! Nāku ar lūgumu pēc votemap. Reāli ir grūti spēlēt pa naktīm/rītiem bez votemap. Ja mape ir no "ne def" saraksta, kā piemēram, prodigy, vertigo, estate, tad cilvēki pazūd un ir problēmas ar spēlēšanu, jo ir neizturami skraidīt 6-8 cilvēkiem pa milzīgu mapi un šķaidīties... Kādu laiciņu nebija man regnika, tāpēc spēlēju ar niku ringo starr, bet aizvakar laikam pieregoju savējo - miiikstais. Iepriekšējo manu topiku aizvēra un tā arī nepieņēma galalēmumu, kaut gan man bija 8 rec'i, ceru, ka šoreiz nebūs tā. paldies par uzmanību!
  22. viņš to saka biežāk nekā to, ka nedzer
×
×
  • Create New...