Jump to content
GIGN Forum

struncis112

Mirstīgais
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

struncis112 last won the day on January 30 2018

struncis112 had the most liked content!

Profile Information

  • Interests
    nav
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

4533 profile views

struncis112's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

-2

Reputation

  1. plkst 00:00 gign pub serveris.... šāds prieks uz nedelu maksa 15 eiro. Varbut kadam ir lieka kapeika un var pacelt atpakal gign.... panemu pa 1.50eiro uz 8 stundam... slinkums stastit ka tas darbojas... Isuma kad noperc boostu serveri iemet masterliste , kura ir tukstosiem cs klientu un tie spiezot internet CS.ā izmet serveri pirmo jebkura pasaules nosturi. SĪKĀK http://cs-boost.com
  2. Future Gaming Community. Viens no lielākajiem gaming projektiem FGC.LV, kas pastāv jau no 2011. Gada 22. Oktobra! Komanda nodarbojās ar Counter Strike un citu serveru izstrādi, pasūtījumu izpildīšana un viss kas ar to ir saistīts. FGC jūs nekādīgi neatstās vienaldzīgus, šinī kārdinošajā izklaides sfērā! Jaunas tehnoloģijas, nestandarta risinājumi, un labāka pieeja pie šā veida izklaides, tā ir Mūsu devīze! Pievienojies lielai ģimenes komandai, mums vēl viss ir priekšā, konkurenti atpūšas, Mēs strādājam! FGC.LV, tā ir Jūsu izklaide, Jūsu telpa, Jūsu laiks! Aktīvi rīkojam dažādus konkursus ar reālām balvām no steam spēļu klāsta. Cieņā tiek turēti gaļas vakari kādā no serveriem, kā arī pokera vakari. Mājaslapa http://fgc.lv Forums http://fgc.lv/forum Runājot par pašiem spēļu serveriem. Uz šo brīdi piedāvājam 5 cs 1.6 serverus. ZM.FGC.LV Zombie Mod + War3FT 25lvl 47/48p - zm.fgc.lv jeb 46.19.144.20 WAR3.FGC.LV War3FT 25lvl + Vampire 47/48p - war3.fgc.lv jeb 46.19.144.21 ZM2.FGC.LV Zombie + GunXP 47/48p - zm2.fgc.lv jeb 46.19.144.22 WAR3DM.FGC.LV War3FT 25lvl + CSDM 47/48p - war3.fgc.lv jeb 46.19.144.23 DD2.FGC.LV DeDust2Land 47/48p - dd2.fgc.lv Piedāvājam arī CS:GO serveri. Cs:GO serveris darbojas testa režīmā, lai mēs paši saprastu, ko tad īsti vajag un, ko vēlamies. Meklējam gan aktīvus adminus serveros, tā arī adminus forumā kā arī atraktīvus, radošus cilvēkus fgc.lv draudzīgajā kolektīvā. Primārais, meklējam stabilus un aktīvus adminus priekš CS:GO servera, šobrīd to vari iegūt tikai uzrakstot man forumā vai citā saziņai domātajā vietā ! Ja ne tur, kur vajadzētu esmu ierakstījis, atvainojos, nevaru vairs atrast reklāmas topiku, atceros, ka sen atpakaļ jums tāds bija.
  3. Iekš Fgc.lv iespējams iegūt cs:go un cs 1.6 anthology paku par brīvu.
  4. Nesen bija pašam, noteikti sacerējos, ka vasara jau klāt, skrēju maikā pat tad, kad vējs bija diezgan labs. Sapūta, tas arī viss. Nevajag par to domāt, spaidīt and shits like that. Pats no sevis pāries nedeļas laikā.(maksimālais) Nav mirstamā kaite.
  5. Vispār, priekš garāžas rotbands, pa dārgu, tad jau labāk empešku, jeb mp 75. Ietaupīsi 2ls uz katru maisu.
  6. Protams, viņš var darīt arī tā, bet beigās var viņam gadīties tā, ka izvelkot līmeni iztērē pārlieku daudz putru un beigās tas pasākums nesanāks lēts. Domāju, ka nemaz tur nevajag skatīt līmeni, pa plakni iztaisno un miers- kā pats minēji, iztaisot vispirms pikas un tad vadulas, ar rotbandu , vispār, tas viss baigi feini sanāk.
  7. Ar reģipsi nemaz nav tik traki, bet jārēķinās ar to, ka viss tas pasākums tev samazinās telpu UN ja garāža nav pietiekami apsildīta, no mitruma tas reģipsis izskatīsies pēc sūda, tas pats ar skaidu plāksnēm. Ja tiešām tās sienas ir tik ļoti nelīdzenas. Kāpēc uzreiz ar kaut ko jāapliek ? Jebkurā gadījumā tev viņas vajadzētu iztaisnot. Iesaku nopirkt Rotbandu, tagad cena, laikam, ir ap 5ls (35kg), domāju, ka uz vienas sienas ar 2 maisiem pietiks. Tas bija domāts sienas izlīdzināšanai, tas nemaz nav tik grūti. Ja siena šķībi iet lēzeni, tad tas ir sīkums. Tā arī atstāj, tik pārmauc pāri ar rotbandu. Bet nu ja ir tā, ka ķieģeli daži lien pa pāris saņi ārā, tad tos vienkārši paņem nosit pirms izvelc sienu taisnu. Darbošanās notiek šādi, paņem puslīdz to sienu izvelc taisni, +/- pus centimetra biezumā to putru. Pagaidi kādu pusstundu lai rotbands apraujās . Tad , tev vajadzētu kaut kādu ūdens smidzināmo, da jebko, kas spēj ūdeni smidzināt. Ar to pēc tās pusstundas paņem saslapini visu apmetumu. Tad vienkārši ar špakteļlāpstu braukā un līdzini kādas 10min visu sienu. (Liekās nu jā, vienkārši pateici, ja to māki, bet patiesībā to spēj katrs muļķis, ja darīsi, tad redzēsi, ka tas ir elementāri, nepaliks neviena cauruma, neviens skrambiņas sienā)Beigās tev sanāks no lētākās apmetumjavas siena ideāli nošpaktelēta kā spogulis,marmors. (špaktelis labs maksā 15ls -25kg) Un tā katru sienu, protams, tas ir pus līdz visas dienas darbs, bet nu beigās pašam būs prieks par paveikto. Vēlāk jau varēsi domāt, vai krāsot, vai nekrāsot. Izmaksas Rotbans 8*5Ls, špakteļlāpsta ,1.50Ls 45cm, agro pūšamais lauksaimniecības veikalos var dabūt, nemaksā vairāk pa pāris lati. Tas arī viss. Vispār, šis variants pat varētu būt baigi šerps priekš garāžas.
  8. struncis112

    GIGN @ CS:GO

    http://www.gign.lv/server/38617
  9. Oboj, Oboj, te briest vēlviens "hot topic"
  10. Googlē atradu tik kādas 3 spēles, varbūt kāds var iedot linku priekš e90 pilnekrāna spēlēt. P.s, ja tu zini, kur dabūt, bet žēl pateikt. Ja vajadzēs, dabūsi reg. niku uz mēnesi.
  11. Ja serveriem nav ne vainas vietās, kur problēma ? Viņi pēc reseta , ja ir "ne vainas vietās", tad viņi tur arī paliks
  12. Tu tik ļoti vēlies, lai tavi serveri būtu kaut kur augšgalā. Kas citiem par daļu gar taviem serveriem.. Ja viņi tev ir labi, tad jau viņos jābūt arī spēlētājiem, ja ir un spēlē, tad arī pēc popularitātes tu iegūsti savu vietu gign listē. Kas tur ir negodīgi ? Kāds resets ? Ja kādam serveri ir uz pāris dienām izslēgti vai tauta pazudusi , tad viņi arī nokrīt, bet ja pilni, tad viņi arī ir pelnījuši tur būt. So, domā, ko runā. Es saviem serveriem vietu esmu izcīnījis augšgalā, ar diezgan lielu darbu, serverus visu laiku uzlabojot, lai cilvēkiem patiktu. Par kādiem nopelniem tev ? Ja tev serveri nav labi, nav spēlētāji, tad, lai arī viņi stāv pēdējās lapās.. tālāk no spēlmaņu acīm. Gign serveru listē viss ir godīgi. Vienīgais izveidot tā, lai ja serveris offline ilgāk pa mēnesi (piemēram), tad, lai viņš no turienes dzēšas ārā. 9 lapās ejoši serveri no 45. lapām, ej nu beidziet...
  13. Gribējās pakomentēt Guska teikto... Šis viss man liekas galīgi garām un nevajadzīgi. Vienīgais , lai servera īpašnieks var dzēst sava servera pretīgos/kaitinošos/spameru komentārus. Ja būs atkal, ka arī + dos servera reitingam, tas , ka daudzi spiedīs "like", ir galīgi garām... atkal stāvēs pirmajās lapās pustukši serveri.. Ja serveris ir labs, viņš būs pilns, agru vai vēlu ! UN vispār, worm, esi lūdzu pretīmnākoš jaunajiem projektiem, izdzēs visus serverus no serveru listes un uzliek par katra servera pievienošanu 5Ls, kā minimums, gign būs materiāla rezervīte un būs vismaz spēlētaji serveros, kuri ir gign listē, savādāk tur ir par daudz serveri, kas tiek pievienoti uz 1 mēnesi un tad pūst gadiem offline. Tā jau to serveru latvijā ir daudz par daudz !
×
×
  • Create New...