Jump to content
GIGN Forum

shenker

Mirstīgais
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

About shenker

  • Birthday 11/10/1991

Profile Information

  • Interests
    CS shits,Mu-dream,un citi zveeri.=]
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://shenker.times.lv
  • ICQ
    0

shenker's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. bezjēdzīgus topikus? es jau sapratu...
  2. Mani nomaac taada probleema ka mans serv iet tikai uz 27016 portu, bet no-ip com adresei proti *****.sytes.net konekteejas pie 27015 porta. A kaa lai sa4inii ka tas *****.sytes.net konekteejas pie 27016? P.S. ***** - servera vaards (sleepts)
  3. Nedirs tu maaki tas nav tik gruuti kaa tu domaa it iipashi ar infernus.
  4. 1 ned . Ar infernus jau vnk un starp citu uz augshu jau vinjam pret kalnu sanaak un liidz ar to mazaaka jauda un neaizvelk liidz galam vieniigais risinaajums veelaak mesties skeersaam. Bet manupraat smukaak kadjau liikumaa ir skeersaam nevis pusceljaa. Un es jau mineeju ka uz augshu man nesanaak. Kr4 driftot ar Infernus ir easy . Aa un ja kads grib ar mani kopaa pabraukaat online gtasa tad Pm man. Runaajot par extra ordinary... Emm nu jaa man pasham jautri uzfilmeet labus momentus. Un tas ka es citiem raadu nu protams ir lieliishanaas, BET ne tikai! Es gribu arii kaadu atrast kas arii grib meeginaat. savaadaak tur kur es esu tur maz kas maak un grib.
  5. Starpcitu man ar draugu ir ideja filmeet sho te internetaa. Un no vairaakiem skatu punktiem. Un vairaak kaa skaidrs ka ar 2 cilveekiem nepietiks lai norm safilmeetu, kaa es vai kaads cits drifto. Tikai ir viena probleema filmeejot interneta serverii shii probleema saucas lagi - liidz ar to citu ekraanaa mana mashiina var raustiities. Vai arii ja nesanjem signaalu tad paraadas ka es ietriecos kkur. Bet gan jau... kopaa jautraak ....
  6. Nesen vienaa latvieshu serverii speeleeju gtasa online un iepatikaas drifot pa staavvietaam. Zemak redzamais video bija offline filmeets jo tad bija probleemas ar netu.Vienu es jums varu pateikt droshi vienmeer kad tu gribi kaadam ko paraadiit tad tas paarsvaraa neizdodas. Nav jau taa ka man nesanaaca tachu tikliidz izsleedzu fraps tad uzreiz norm nobraucu liidz lejai. Sheit daudzi liikumi nesanaaca tik preciizi kaa parasti. Un augshup man nekad nav padevies. Ai ko es te gvelzhu luuk video. shenker_drifts Luudzu postot noveerteejumu. Btw AeroX ir mans niks kurs paraadaas speelees. CS kaa arii citaas speelees. Ja video never valja ar prosto media player tad laidiet ar classic player. Negribeejas veel citu kodeejumu mekleet aa un video montaazhu nenjemt veeraa es neko iipashi necentos tajaa zinjaa.
  7. Man jau patiik shitaas atbildes... Pac labaakais ka man jau tas vienalga kaa nekaa pac vinju uzskatu par shitu
  8. Tu neesi pirmais kas to saka Un es ari to apzinos, vnk gribeeju pameeginaat es daudz ko meeginu. Bet ne vienmeer sanaak labs piemeers ka nesanaak redzams dazhus replly augstaak
  9. Gribeeju ielikt savu pirmo un laikam arii peedeejo samurgojumu. Vairāk es neko netaisīšu mūzikas nozarē jo man nav dotību Anyway dziesma jeb saraustiitais murgs te. Klausiities online var ieejot shitajaa saitaa Buutu labi ja juus arii noveerteetu cik slikti ir
  10. shenker

    Mu-online

    saderam? Man bija serv uz 4 dienaam un jau viens gribeeja pirkt GM (game master) statusu pa 10 Ls. Ir jau veel daudzi kas speelee shito "urlisko speeli". Protams vinja noveco.
  11. Mosh var uzbliezt gign kkaadu serv kur speelee tikai pashtaisiitaas mapes. Un pa dienu nevis naktii.
  12. shenker

    Mu-online

    Sk. Nu es esmu pac arii L2 C4 speeleejis WoW un R.Y.L. eee KalOnline. Un Mu man veel saista deelj 1 iemesla - setu izskats tas ka spiid un excelent. Man takaa arii saakt apnikt. Bet domaaju palaist serv un kaadus paaris Ls nopelniit.
  13. shenker

    Mu-online

    Es gribeeju zinaat kaadas ir gign attieciibas ar Mu-online. Vai ir speeleets dzirdeets un vai ieniist vai liekas beernu speele utt. Btw sorry ja shis jau ir apspriests agraak, vnk es neesu lietas kursaa par sho teemu.
  14. Beidzot! Pozitiivi noveerteets tas ko es postoju
  15. nekaa personiska, bet teikshu kaa ir es neatbalstu latvieshu repu. Bet taa jau ir ok. Kvalitaate pietiekoshi laba. Un es protams neko taadu nevareetu uztaisiit. Vismaz latvieshu repam ir naakotne
×
×
  • Create New...