Jump to content
GIGN Forum

Lumpy

Game Admin
  • Posts

    998
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Lumpy last won the day on February 28 2016

Lumpy had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Jelgava
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

5740 profile views
  • NeoX

Lumpy's Achievements

Īpašs trīcpirkstis

Īpašs trīcpirkstis (12/23)

91

Reputation

  1. Bļe lasu te par tiem simtiem tūkstošu un priecājos par iegādāto 2 istabu dzīvokli ārpus pilsētas (Jelgavas) pa 16k. 2 istabas (ar laiku būs 3 istabnieks), 82m2, māja 12 dzīvokļu, pašiem savi gāzes katli pagrabā, apsaimniekošanas biedrība.. Neesmu parādā bankai, nekas nav jāīrē. Priekš savas izglītības/algas/veselības stāvokļa esmu ļoti apmierināts. Būtu jau forši pelnīt vairāk, uzbliezt māju, bet, kā dzīvē pierādījies, ar laiku tajā paliktu divi vien ar sievu. Bērni nez vai paliktu mājā pie vecākiem, jo 2 saimnieces vienā mājā nevar dzīvot. Ja izdodas, tad cepuri nost.
  2. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Rokā dabūts. Diskus ņems, tik nesanāca ziņu padot.
  3. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Jau atradu. Varu pateikt, ka meitenei nav ne vainas.
  4. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Arī variants. skaitīja no kaut kādas meitenes konta. Šaubos, ka Neox ir meitene
  5. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Tieši otrādi. Iemaksāja pusi par diskiem, bet pazuda. Ne forumā nāk onlainā, ne kā citādi meklē. Bija sarunāts, ka būs pakaļ, bet tā arī neatbrauca. Es no tiem, kas grib pārliecināties, ka neņems, pirms tirgos tālāk. Mazums, slimnīcā guļ, cietumā sēž.. Tādēļ domāju, moš kāds viņu zin un var sakontaktēt, lai zinātu, kas un kā.
  6. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Kāds pazīst lietotāju Neox arī dzīvē, ne tikai forumā? Pazudis kaut kur
  7. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Ir kādam Neoxa tel. nr? Moš vēl kāds ir no Smiltenes un zin viņu? Vajag dabūt rokā šodien Piemirsās saglabāt numuru, kad zvanīja
  8. Dzīvo dzīvi ar domu, padarīt pasauli labāku. Sāc kaut ar random "act of kindness" laiku pa laikam.
  9. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Šeit kāds netirgo sadzīves tehniku? Varbūt var izsist zemākas cenās kā internetveikalos? Interesē tieši veļasmašīna, ledusskapis, gāzes plīts, tvaika nosūcējs. [Pie viena var piemest klāt televizoru, gludekli]
  10. Lumpy

    Baltcom

    Nevaru nepiekrist, vien brīnos par tiem "ātruma pisējiem - jo ātrāk, jo labāk u.tml. Vismaz man ir kaut kāda robeža, kad saprotu, ka ir pietiekami. Ātrāk neprasās. Ja ir, tad ir. Ļoti labi, bet ja nemaz neprasās.. Galu galā nav jau iezvana pieeja. Līdzīgi kā ar auto - brauc virsū par automātiskajām kārbām auto ikdienas lietošanai. Ikdienai tomēr primārais ir komforts un ērtāka braukšana. Bet, gonščikiem jau nekad neieskaidrosi, ka gonkām ir citi auto, citi ceļi..
  11. Lumpy

    Baltcom

    Palietoju Rīgā arī Optiku mazliet. Jā - ātrums baigais, bet nahujam? Ok filma atnāk ātri, spēle ātri, ja vajag. Bet, salīdzinot ar manu DSL [nāk ar ātrumu 1.5-2mb/s] starpību īsti nejūtu, jo nav problēma uzgaidīt minūti [palasīt ziņas, uztaisīt tēju, pačurāt, pakakāt, paglaudīt kaķi, aizbraukt līdz bodei vai izkārt izmazgājušos veļu.] Kas visiem ar to mērīšanos ar ātrumiem? Nupat jau arī css pat nelago velkot uz pilno un uploadojot torrentus.
  12. Lumpy

    Baltcom

    Kādus gadus 3-4 atpakaļ firmas ap vārdu Baltcom/Balticom/Baltkom/Baltikom u.tml. bija kādas 10, kas nodarbojās ar interneta pieslēgšanām un apkalpošanām, tā ka galvenais nesajauciet. Anyway, dzīvojot gadu Rīgā, ķengaragā, bija viens no visas tās varzas - čakarējās ik pāris dienas, bija lēnāks, kā vajadzētu. Jelgavā ir Lattelecoms jau gadus 12. [12 gadi paliks pirms Ziemassvētkiem] - pazudis internets ir pāris reizes pa visiem šiem gadiem. Varbūt kādas 5. Tiesa, man ir DSLs, kas ir lēnāks, jo optiku uz privātmājām neviens nevelk Kopumā, pieturētos pie brenda, kurš pašam labāk patīk/ar kuru labāka pieredze. Tie 5 euro +/-, manuprāt, nav vērts to nervu, kuri tiks čakarēti tad, kad to vismazāk varētu atļauties.
  13. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Vai Superrembo par kaut ko arī nav šokā?
  14. Lumpy

    Nakts Riita Spams

    Tu visus biznesus sāc ar domu iztikt bsz investīcijām vai atpelnīt tās jau gada laikā? O.o
×
×
  • Create New...