Jump to content
GIGN Forum

Audiks...

Mirstīgais
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Audiks...

  1. Audiks...

    L4d

    Sveiki varbūt kāds var palidzēt man ir tāda problēma ka ik pa brīdim iekarās uz pāris sec??? varbūt to kā var izlabot???? P.s var close atradu jau problēmu
  2. Prasīju tapēc ka redzēju ka css valda diezgan liels bardaks un spēlētāji atļaujas ļoti daudz no sevīm!
  3. am izlasīju to visu ka vajag 50 post un 200 stundas nospēlētas bet pamēģināt jau varēju! un rakstīju pieteikumu jo man ir pieredze uz adminu citā serverī kā Gx kur esmu admins tākā cerēju ka varēs iztikt bez tā visa!
  4. pieteikums tapa pēc šī parauga takā esmu iepazinies ar visu to!
  5. Sveicināti megināšu uzrakstīt pieteikumu priekš admin acc iekš Css servera! 1.1 Vecums ir 18 (Drīz 19) 1.2 Mācos par autoelektriķi 1.3 pieredze iekš css ir apmēram 3,5gadi! 1.4 Būs mazāk cheateri! Būs lielāka kārtība serverī un nebūs tik liela visatļautība kā lamāšanās! 1.5 Pēc skolas vai arī kad ir kāds laiks 1.6 http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...mp;player=22353 (šodien tikai sāku spēlēt iekš gign) 1.7 Niks iekš gign būs Audiks... (kad saņemšu ielūgumu!) 1.8 Esmu arī admins iekš GamerX...(šobrīd) Nospēlēto stundu skaits Css - 1h (iekš gign) Būšu arī aktīvs forumā! Par admina tiesībām domāju ka vajag standartu ban kick slay slap gag mute lai varu uzturēt kārtību serverī!
×
×
  • Create New...