Jump to content
GIGN Forum

dcsdftw

Mirstīgais
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

About dcsdftw

  • Birthday 02/19/1995

Profile Information

  • Location
    Ziepniekkalns, Rīga.
  • Interests
    Handball and girls.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.final.lv
  • ICQ
    0

dcsdftw's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

2

Reputation

  1. dcsdftw

    Pp To Wmz / Wmr

    Interesējos, vai kāds var apmainīt 4.63$ PAYPAL pret WMZ vai WMR. Zināms, ka paypal ir fee's un jūs ņemat savus procentus, tā kā pretī summa nāk mazāka (to nosaka mainītājs). Norādīšu kā gift'u, lai nebūtu nekādas iespējas to naudu ņemt atpakaļ un otrs cilvēks justos drošs. Ja kāds var apmainīt, atstāj šeit komentāru.
  2. Protams, ka spēlētāji. Es to uzreiz sapratu, tikai kurš tādas summas par sūda itemiem maksās? Valve'i jau tas būtu vispār galīgi neizdevīgi
  3. Kas tur ko noskaidrot, vienkārši admins var IP adresi pārbaudīt. Bet kāda atšķirība, ko tev tas dos, ka zināsi, kas viņš ir? Meiteni piemeklēsi?
  4. Btw, tas ir ļoti atkarīgs arī no tā vai dzīvo pats un strādā, vai vecākiem uz dīvāna guli. Ja esi nesen iepazinies, domāju gan, ka arī meitene negribēs iet pie tevis, ja tev pilna māja (dzīvo ar ģimeni kopā).
  5. Nu jāskatās arī kā tu viņām sit kanti. Ja trešajā reizē gribi visas gultā ievilkt, tad, protams, ka pasūtīs. Tā tas ir tikai amerikāņu filmās .
  6. Pašnāvība nav izeja, tas tikai parāda, cik cilvēks ir vārgs! Ar laiku nāks. Varbūt ir kāda laba draudzene no skolas laikiem? Ja ir, aizej uz kinīti, pasēžat kaut kur un padzerat kafiju (+talk).
  7. Reģistrācija - http://www.suncore.lv/lv/ref/84/ SIA „SUNCORE” ir informācijas tehnoloģiju uzņēmums, kas specializējas web aplikāciju, tajā skaitā informācijas sistēmu veidošanā, kā arī mobīlo u.c. norēķinu sistēmu izstrādē, ieviešanā un uzturēšanā. Mūsu sistēma ļauj izveidot dažādu veidu SMS maksājumu iespējas, kas ļaus Jūsu klientiem norēķināties ātri, viegli un droši. Mūsu panākumu atslēga ir individuālā pieeja katram klientam un kvalitatīvs serviss. *Izmaksas reizi mēnesī, iespējams pat reizi pāris dienās. *Piedāvā dažādus sms pakalpojumus. *Augstākās cenas latvijā (apskatāms mājaslapā). *Naudu iespējams izņemt arī uz PayPal. *Piedāvā gatavus skriptus mājaslapai. *Labs pārskats, plašas opcijas. *Pastāv referāļu sistēma. Reģistrācija - http://www.suncore.lv/lv/ref/84/
  8. dcsdftw

    Lēcas

    Sen neesmu te nācis, bet vēlos jautāt: nesen nopirku lēcas, galvenokārt - treniņiem, bet nēsāju ikdienā arī. Lēcas nav paredzētas naktij(nevajadzētu ar tām gulēt) un tās ir mīkstās lēcas. Rodas jautājums, vai ar tām drīkst iet pirtī un peldēt? Pieņēmumus nevajag, vajag atbildi: jā vai nē. Edit: atradu, nevar ne iet pirtī, ne peldēt.
  9. dcsdftw

    Kādam Šodien 27

    Pievienosies club 27? =]
  10. Jap, draugs jau pateica, ka liek banu, tāpēc nemaz neslēdzu. Gribēju, lai fishus ātrāk met ārā, bet nāksies pašam.
  11. Ja reāli, tad spēlei vārdā runescape, par draugu statistiku man ir pilnībā nospļauties.
  12. Nav laika, tāpēc pavisam īsi. Vai kāds nezin kur dabūt / var iedot peles movementu ierakstīšanas programmu. Vienreiz ieraksta un pēc tam var atkārtot.
  13. dcsdftw

    Rasēšana

    Cepu augšā vecu topiku, jo radusies ar šī problēma, nebiju skolā, bet darbs ir jānodod. Arī nesaprotu, kā atrast tos punktus, kur jāliek cirkulis un jāvelk salaidumi. (Bildē apvilkts ar sarkanu). Kāds var atklāt šo noslēpumu? Vai vnk likt cirkuli un plus mīnus ar aci piemeklēt ? (pareizi jau nav, bet var jau tā).
  14. dcsdftw

    Profesijas

    Iestājies kādā ļoti labā skolā, pabeidz 12 klases un tad tik domā, kur ko darīt.
  15. dcsdftw

    Ptc Web

    Ja nemaldos, tad tu esi alucards89. Angļu valoda gan tev zemā līmenī, tā vismaz esmu pamanījis.
×
×
  • Create New...