Jump to content
GIGN Forum

Dangerous Lihs

Mirstīgais
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

About Dangerous Lihs

  • Birthday 02/02/1988

Profile Information

  • Location
    Jurmala
  • Gender
    Male

Dangerous Lihs's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

5

Reputation

  1. pēc factory reset ievadu savu google accont, viņs ielādē un bezgalīgi daudz reižu liek pievienot vēl accontus. rezultātā nav iespējams lietot telefonu. Kas tā ir reāli par huiņu?
  2. pēc factory reset ievadu savu google accont, viņs ielādē un bezgalīgi daudz reižu liek pievienot vēl accontus. rezultātā nav iespējams lietot telefonu. Kas tā ir reāli par huiņu?
  3. Izpildīju. Tizli noformulēti un uzrakstīti jautājumi.
  4. Tieši gribēju iet uz veikalu, saģērbos jau, bet bišiņ vēl pie pc piesēdos. whu paldies tev dator.
  5. Lai jau džeks izpaužās. Man, piemēram, ir interesanti palasīt viņa postus
  6. 5. beha http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/530/cgdlm.html
  7. smieklīgākais topiks pa ilgiem laikiem. great job amniijs
  8. Čau. Man radās jautājums vai ir kāds, kas nodarbojās ar S4 sim atbloķēšanu, lai var lietot LV tīklos? Vai varbūt kāds zin normālu servisu kur ar tādām lietām nodarbojās? Pats esmu atbloķējis pāris vecus iphonus, kas nesagadāja nekādu problemu, bet 500ls telefonu gan vēlētos tomēr uzticēt profesionāļiem.
  9. Sākumā liksies, ka turi rokā lāpstu, bet ar laiku apradīsi un negribēsi tos mazos draņķus vairs. Grūtāk ir pāriet liela uz mazu, jo sajūta, ka neko nevar redzēt.
  10. Esmu no Rīgas, varu arī braukāt pa visu Latviju, ja tas ir tā vērts, bet uz Daugavpili ravēt dobes jau gan nebraukšu,bet, piemēram, ja ir dzīvošana uz vietas un normāls atalgojums, kapēc gan nē. Pēc idejas varētu arī padarboties ārpus LV, ja ir kāds piedāvājums/iespēja. Ā, 17 gadi man.
  11. Čau. Kāds nezin normālu vietu kur pa vasaru ņemtu nepilgadīgos? Rokas neaug no dirsas, varu darīt +/- visu. Alga arī var būt ktvai 100ls, ja nav jāšancē visu dienu kā melnajam.
  12. tā nav datora vaina. pašam arī bija šitāda šaise, visu izmēģināju , nekas nelīdzēja, pat vindžas reinstals, pēc pusgada ieslēdzu to pašu datoru un aizgāja griezdamies
  13. Varu ar skautu paskraidīt, ja nepaņemsi mani varavīksnēs.
×
×
  • Create New...