Jump to content
GIGN Forum

enjoi

Mirstīgais
  • Posts

    1203
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by enjoi

  1. enjoi

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Jau vienā tofikā ieklepoju, ka dizains forumam ir, maigi sakot, apšaubāms/nepiemērots. Nezinu vai tas ir atkarīgs no Tevis vai IPB/IPS. Tauta sāka pazust līdz ar kārtējo foruma dizaina maiņu.
  2. enjoi

    Nakts Riita Spams

    Iegādāšos GTA V Steam giftu. pm.
  3. Šeit es apstājos lasīt. Sāka sāpēt galva.
  4. Ir lieta ko atcerēties par e46 - piem., ja pērc lielmotora e46/m3, obligāti tikai pēc 2002. gada, jo līdz tam daļai ir problēmas ar plaisām pakaļējā tiltā (laikam(?) vietā kur stiprinās reduktors), ko 90% gadījumu izraisa mašīnas launch vai nemākulīga ātrumu pārslēgšana. Tilts vienkārši netur griezi un plīst. Lasāmviela. Lasāmviela 2 ja ko atcerēšos, piemetīšu klāt, bet piekrītu, ka nopakots e46 vienmēr ir labāka izvēle par nabadzīgu e90 konkrētajam e46 nav pat 16:9., līdz ar to jau startā tur nav "vispilnākā" komplektācija. Ganjau vēl kaut ko var atrast kas trūkst. 16:9 navigācijas ekrāns
  5. enjoi

    iphone

    bļ, un mēs brīnamies, kapēc šeit neviens īsti nevēlas neko rakstīt.
  6. enjoi

    Nakts Riita Spams

    Helou, varbūt kāds zina, kur var nopirkt Juri Lina "Zem Skorpiona zīmes"? thx
  7. enjoi

    Nakts Riita Spams

    Negribu rīkoties kā gnīda, bet vajag pamainīt operatorus. Viss ko vajag, 4gb mēnesī + zvani. Ja nu kādam ir kāds piedāvājums, piekrītu ka man ko tādu piedāvā
  8. enjoi

    Nakts Riita Spams

    pajautā čalim savā avatarā.
  9. enjoi

    Nakts Riita Spams

    Man uzdāvināja Lego, biju priecīgs.
  10. Ok, - es esmu duraks, jo, redz, naudu īrei atstāju kredīta atmaksai. Sapratu. A moš tu vienkārši esi underpayed, m? Jā, mētāties kā lupatai no vietas uz vietu tik tiešām ir cilvēka ar smadzenēm cienīga rīcība. It īpaši, ja ir bērni, skolas, darba vietas, u.c. vietas tuvumā dēļ kurām basically jebkurš normāls cilvēks izvēlas savu dzīves vietu, btw - pašam nešķiet smieklīgi dzīvot "no rokas mutē", tā pilnīgi pofig kas un kā, ka tikai jumts uz galvas. Pofig, ka bērniem īsti nav/nebūs ko atstāt, jo, redz, sev taču ir ērti. Vienkārši super. Vairāk tādus cilvēkus kā tu.
  11. Saki man, naher man būtu jāmaksā īres nauda īrē, ja to pašu naudu (ja ne pat mazāku) varētu maksāt par kredītu to dzīvokli nopērkot? Protams, tas ir diezgan ballsy paņemt tā prosta dzīvokli, bet nu es sev nekādi nespētu attaisnot to, ka visu mūžu dzīvoju kā ķīlnieks cita cilvēka īpašumā, neziņā, vai pēc gada man pārjaunos īres līgumu vai nē. Kā arī, nopērkot dzīvokli, tas paliek tev/taviem lejupējiem.. tas tā. khe khe, 700/mēn par 400k dzīvokli... Oh yeeah - that's the life!
  12. enjoi

    a/m iegade

    Pērkot pajaunāku Audi, iesaku neņemt ar fsi vai tfsi dzinējiem, jo, redz, Latvijas benzīns/dīzelis nav tik tīrs kā to paredzējuši vācu inženieri, līdz ar to, veikli aizdiršas inžektori. Avensis - super auto, dinamika priekš 2.2d ļoti ok, gaitas komforts arī. Par izmaksām nemācēšu teikt, bet auto ļoti ok.
  13. enjoi

    Nakts Riita Spams

    Netiku, vismaz pagaidām. Cik sapratu, Mollers prasa kaut kur ap 200, tad nu šis variants man uzreiz atkrīt. Pastāv vēl šis, bet cik legit ir tas viss pasākums, nemācēšu teikt.
  14. enjoi

    Nauda no paypal?

    Mastercard derēja agrāk - nezinu kāpēc viņi vēl kā opciju to ir atstājuši. Murdziņš pareizi saka - vajag visa classic, ko piedāvā ar visnotaļ maz banku.
  15. enjoi

    Nakts Riita Spams

    Vajag padomu - nopirku 07' Audi A3 ar vienu atslēgu. Interesē kur un pa cik var izveidot manai atslēgai kopiju - atslēgu pati par sevi + imobilaizeri.
  16. nop, stāv vēl loudžā kkur 180, bet maitas tādi cenas atkal sajāja. vakar nazis stāvēja uz 75eur, šodien 60eur.
  17. Situācija sūdīga, jā, it īpaši, ja cobblestone ir Dignitas labākā karte..
  18. I approve. Žēl, ka dream3r vietā ir pnshr, bet nu anyway, 30% tur ir daudz par maz.
  19. Sveiki, tātad, esmu nobriedis savam pirmajam nopietnajam braucamajam un acis metu uz e90 2.0d 2005./2006 automātu. Kādam ir bijusi pieredze, problēmas, utt., ko pastāstīt? Budžets - līdz 7k.
  20. enjoi

    cieta kaka

    oh sweet summer child..
  21. Jo es taču esmu cilvēks ar viedokli par visu un smadzenēm zvirbuļa izmērā -
×
×
  • Create New...