Jump to content
GIGN Forum

Ps!hs^

Mirstīgais
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Ps!hs^'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

-2

Reputation

  1. Uzrakstiet man savus epastus.
  2. Jauna MOBA, kur kustība notiek ar WASD! http://www.deadislandepidemic.com/ Pašlaik closed alpha stadijā. Pats tiku pie bet key un 4 steam giftiem, tā kā tie, kuri grib pamēģināt, uzrakstat man un aizsūtīšu giftu
  3. Spēle ir pieejama visiem jau kopš svētdienas, ja nemaldos. Pats spēlēju uz Shiva(EU) servera. Bet bugi tiešām ir daudz pagaidām, visvairāk tracina, ka serveri vislaik ir pilni, bet cerams ar laiku to izlabos visu.
  4. Neatcerēšos nosaukumu, bet mapi var redzēt video sākot ar 1:19 - http://www.youtube.com/watch?v=pedmXvpRSqo&feature=youtu.be Pāris reizes spēlēta un iepatikās! Varbūt to var pievienot, ja citiem nav nekas pretī?
  5. Ps!hs^

    tinamā tabaka

    Jā, zinu, ka smēkēšana ir kaitīgs ieradums, bet nu šī nav tēma par to. Tātad esmu nolēmis pāriet no parastajām cīgām uz tinamo, tāpēc varbūt varētu ieteikt kādu tabaku labāk pirkt, jo negribētos arī nopirkt tādu, kas ir pārāk vāja. Līdz šim esmu smēķējis cigaretes ar 0.5mg nikotīnu a.k.a zelta marļīks, vājāku tabaku tomēr negribētos, bet stiprāku var.
  6. man priekš pastiprinātāja vaig, lai ir 6.3mm jack vai arī 3.5mm, jo ir adapteris.
  7. Čau! Kur ir iespējams iegādāties vadus šādām tumbām? http://www.bildites.lv/viewer.php?file=m217r8v6yepycng0syl.jpg Vaig lai otrā pusē vadam būt 6.3mm jack, der arī parasrais 3.5mm.
  8. Čau! Šodien saplīsa dzese videokartei. Kāds no šiem derēs manai Radeon HD4850? http://www.1a.lv/datoru_komponentes/Coolers/deepcool_v400_vga_cooler_xdc-v400/10455024/ http://www.1a.lv/datoru_komponentes/Coolers/deepcool_v300_vga_cooler_xdc-v300/10454406/ http://www.1a.lv/datoru_komponentes/Coolers/deepcool_v4600_vga_cooler_xdc-v4600/10455753/ Paldies!
  9. Jap, spēle joprojām dzīva un kopš vakardienas FTP Ejam un spēlējam. http://www.lineage2.com/en/
  10. Nesen arī sāku spēlēt, tīri interesanti. Varbūt kāds varētu paskaidrot kas īsti ir ar tām rūnām un mastery? Cik saprotu mastery ir kkas līdzīgs talentiem? Un kad saliek rūnas un mastery viņas ir uz visiem čempioniem? Varbūt ir kāda noderīga saite priekš iesācējiem, kur tas viss ir paskaidrots.
  11. Biju spēlējis triāli, diezgan interesanta likās levelojoties. Bet ja jāizvēlas, tad labāk maksāju par WoW.
  12. mainu vai pret vai , vai http://steamcommunity.com/id/psihs
  13. Mainu violetu vintage PRET vintage vai parastu + 1 random hat (izņemot Alien, Ellis maskām 'n' shit)
×
×
  • Create New...