Jump to content
GIGN Forum

StreeT

Mirstīgais
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

About StreeT

  • Birthday 05/30/1990

Profile Information

  • Location
    čau
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://creditpro.lv
  • ICQ
    0

StreeT's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

1

Reputation

  1. Šis joprojām ir aktuāli, takā deadalive neatbild uz PM. Akcija līdz 8. janvārim tāpēc paceļu savu piedāvājumu uz 60Ls.
  2. Sveiki. Vēlējos lūgt palīdzību saistībā ar LMT akciju, kurā LMT klienti, kuri ir klienti vairāk kā 2 gadus var iegādāties macbook pro uz nomaksu. Tākā pats LMT klients esmu tikai 6 mēnešus diemžēl nevaru saņemt šo piedāvājumu. Tad nu es vēlējos uzzināt vai kāds, kurš ir klients ilgāk kā 2 gadus un neizmanto šo piedāvājumu varētu paņemt uz sava vārda un tad pēc tam pārrakstīt atmaksas līgumu uz mana vārda. Par to es samaksātu 50Ls. Līzingā ņemt diemžēl sanāk PĀRĀK neizdevīgi. Lai kliedētu jebkādas domas par krāpniecību, vai ko nelikumīgu, varam mierīgi satikties un izrunāt visas lietas. Man ir stabila darbavieta un ienākumi. Rakstat man te PM.
  3. StreeT

    Paintbols

    Vācaties kopā un braucat ciemos.
  4. Šis vel ir aktuāli.
  5. Tāpēc es meklēju cilveku, kuram kontā ir tie 20Ls.
  6. Protams, ka ar aizdomigiem tipiem nekāda darīšana. meklēju kādu šeit daudz maz zināmu čali.
  7. Tātad man vajag no paypala dabūt naudu ārā - šodien. Meklēju kādu normālu čuvāku, kuram es varu uz paypalu pārsūtit $46.53 USD un kuršs atpakaļ man var atsūtīt 20Ls uz hansabankas kontu. paldies.
  8. Vairs nav aktuaali. var sleegt ciet. Paldies.
  9. StreeT

    Lazer Dvd

    Es nezinu, kaadi pasākumi, tur notiek peec defaulta, jo tas klubs bija vienkārši noīrēts. Ieeja parasti šādos (arī šajā) pasākumos 18< , bet nu ir jau jaunieši ar viltotiem dokumentiem. ----------- Nākošā pasākuma plakāts... Vieta: Studentu klubs
  10. StreeT

    Lazer Dvd

    Grupa Lāzeri piedāvā koncerta ierakstu no HHRadio pasākuma 1. martā. Ieksh video ir iekļauti arī nekad neredzēti kadri ar to, kas notiek pirms skatuves.Iespējams, tas radīs jaunu prieksstatu par sho grupu. Lāzeri izpilda kopdziesmas, kā arī solo dziesmas. Video veidoja Ķengurs Bokseris, kā arī shī video radīshana ir tieshi viņa iniciatīva. Viņsh cer, ka shis video sniegs pozitīvu ieskatu tajā, kas notiek shāda veida pasākumos, kā arī sagādās vienkārshi pozitīvas emocijas, kā arī palīdzēs Lāzeriem nopelnīt daudz piķa un iegūt kuces. Video nosaukums ir "Lazer DVD" un ir pieejams brīvai lejuplādei. Kvalitāte nav pati labākā, jo tas prasa naudu un komercija reāli iesūkā. Lāzeri pateicas visiem, kas noskatīsies sho video, kā arī parādīs saviem draugiem. Paldies. DVD var nokačāt šeit. DvD pieejams arī outlawā. ---------------------------------------------------------------- Sveiciens vissiem, kuri 1.martā bija klubā ''pulse'' un izbaudija šo dzīvajā. Aicinu vissus uz nākamajiem hh pasākumiem, šie pasākumi nav domāti tik priekš cilvēkiem platās biksēs.
  11. Nē vinkārši instalācijas laikā viss nomainijās uz baltu ekrānu un tā arī palika :/
  12. Kr4 viss 4ikiniekaa iznemot neraadaas forums (admin panelis strādā) , jo instalācija apstājas. http://www.manskrutaiswebs.lv/forums/insta...ll⊂=skin <<shajaa vietaa Kad iet forumaa vienk raadaas tukša lapa :/ Kāds varbūt varētu pateikt, kas pa vainu. Uz sava pc uzlinstaleeju un viss strādāja, meiģinu uz hosta instaleet - neiet.. :/
×
×
  • Create New...