Jump to content
GIGN Forum

MašīnZaglis

Mirstīgais
  • Posts

    267
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by MašīnZaglis

  1. Pēc http://www.systemrequirementslab.com/ man it kā nevilks, bet moš kāds zinošāks par mani, ko var pateikt šeit. Re ku "mani" stati:

    Procesors - AMD FX™-6100 Six-Core Processor (6 CPUs), ~3.3GHz

    Video karte - NVIDIA GeForce GT440

    RAM - 4gb

    mums vienādi proči :))

    Uz low, mid vai varēs arī kko iz HIGH salikt?

    Par high vari necerēt :D

  2. watsap. Kāds nevar iedod linku kur pasūtīt vainu universālu vai tieši priekš htc one m7 slipgear mountu priekš mašīnas? es laikam nemāku meklēt,bet man vislaik atrod tikai kkādus sūdus ko mašīnā priekš gps likt vai arī tie mēsli kuri velosipēdiem jāliek.

  3. zb. Niks nāk no angliskā tulkojuma: Car Jacker , kuru pirmo reizi ieraudzīju @ vG (valhallagamin*) samp serverī pie /joblist

    lai vai kā tāpat netiku skaidrs ,kr4:

    Auto ir reģistrēts uz cilvēku A. Cilvēks C uztaisa to sadursmi kuras rezultātā saraksta saskaņoto un aizpildot to papīru vadītājs esmu es cilvēks B. Jautājums: Cilvēkam A tagad būs dārgāka Octa? Un runa iet par pašu to riska klasi vai ko tur , nevis z attiecīgo auto

  4. Sveiki. Nevajag iegrimt sīkumos un tādos sūdos ,bet lieta tāda ka auto reģistrēts ne uz mani unn nu sanācis kaut ko tur sadarīties ka beigās sastāda to saskaņoto paziņojumu , jautājums ir tāds : Vai pēctam tam cilvēkam uz kuru bija reģistrēts transportlīdzeklis bet kuru vadīja cits cilvēks , vai tas ietekmēs nākošās apdrošināšanas polises cenu? Riska kategorija vai kaut kas tāds sačakarēsies dēļ tā ?

    p.s lai nu cik jums mīļa tā draudzene,labāk jau nevajag dot braukt :)

  5. Sveiki , lieta tāda ka uz win7 never dažas lapas vaļā kā fano.i* , go4speed.l* , nu kr4 bija tāda pati lieta uz windows xp , bet tikai ar microsoft.com mājaslapu , vajadzēja atslēgt dns services @ services un viss ,bet uz win7 tas nerukā :( . Nav nekāds rūteris vai kas jo esmu pa taisno pie lattelecom modēma.. Tikko svaigs win7 ultimate x64 . cpu: x2 7750 2.7ghz,ram: 4gb , gpu ir normāla lai viltku to win..

  6. no bredda. es netaisu to vispār priekš sevis,tā ir domāta priekš vienas meitenes :) viņai baigi fotogrāfēšana padodas un nesen viņa man prasīja lai palīdzu ķip wordpressā uztaisīt :D ,bet nu lauzos ka ne. Un tagat viņai pēc 2dienām ir dz.d tapēc būtu forši tādu free soruce portfolio viņai uzdāvināt :)

×
×
  • Create New...