Jump to content
GIGN Forum

raichluuzers

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

raichluuzers's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. konfigurācijā nekāda vaina nav, uztaisīju vnk mapi ar 4 sienām un spawn, arī tas pats errors Error signature AppName: hammer.exe AppVer: 0.2.1.0 ModName: hammer.exe ModVer: 0.2.1.0 Offset: 00080888 Un tālāk ahujeķ garš teksts un kkāda adrese uz error report, kas adrodas manā pc.
  2. Lietoju es MappingSDK1.1.0.4, īstenībā baigi labā fīča, viss vienā, bet ne par to šoreiz ir runa, ir runa par to, ka jaūūū 2 gadus ar pārtraukumiem nodarbojos ar VHE, taisu mapes, experimentēju, karoča esmu zvērā, bet nesen ahujeno mapi sāku taisīt, var teikt, ka pabeigta. Nu pamēģināju ietestēt. Centos nokoplitēt mapi, bet pēkšņi kkāds errors man uzmetas, un vajag slēgt hammeri ciet, tad es atvēru pa jaunu un centos nokoplitēt uz expert un man izleca forš logs, kurā nekā nebija iekšā, karoča iečako attēlus Uz simple mode: http://www.bildites....ntjv6yc4c51.jpg Uz expert mode: http://www.bildites....5d4ha4i89fj.jpg Ceru, ka kāda smadzenīte man varēs palīdzēt. EDIT: Hammera pārinstalēšana nelīdz, un uz otram mana hammer arī tā pati problēma.
  3. Tagad atradu kļūdu un mācaties no manām kļūdām. Vnk Counter-Strike [wos] hl.exe nederēs 3D Textures un tapēc man arī bija balts ekrāns
  4. es, jau visu pārbaudīju, bet nekas nesanāk ;( arī to ko tu tiko pateici Un ar pārinstelēšanu nekas neizdodas
  5. Es esmu ilgi ņēmies ar hammer Editor, taisījis mapes utt un labojis dažas kļūdas sakarā ar hammer, bet šodien ieejot hammer'ā. Mani kkas pārsteidza! Es nesaprotu, bet man nerāda 3D Textures ( WTF es pats uzrakstīju, bet tā man rāda visu baltu ) http://www.failiem.lv/thumb_show.php?i=zijrtc&n=lol.bmp Kas tā ir par problēmu???
×
×
  • Create New...