Jump to content
GIGN Forum

Jameson's

Mirstīgais
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About Jameson's

  • Birthday 10/29/1996

Profile Information

  • Location
    In forum
  • Gender
    Male

Jameson's's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Jauns Cs Community - PayRed Dažādi konkursi, pamācības, radošā sadaļa u.c. WEB: http://payred.csh.lv Serveris: payred.csh.lv:27016 Mail: [email protected] JOIN US!!!
  2. Jap viss iet, caur consuli kad palaidu aizgāja viss, varat TC! Liels liels paldies tev slide
  3. Kad ierakstu amxx.cfg failā tā viss serveris izslēdzās (lietoju csh hostingu) man nav pieejas pie error logiem u.t.t tikai cstrike mapei man ir pieeja.
  4. nu jā es zinu uzliku to uz 0 uploadoju, un rr serveri, bet citi tikuntā nevar pacelt ngear - tu domā izdzēs šādi no public event_CurWeapon(id) { if(read_data(2) == CSW_AWP) { if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)) { client_print(id, print_center, "Sniper's Only For VIP's") client_cmd(id, "drop") } } return PLUGIN_HANDLED } } uz public event_CurWeapon(id) { if(read_data(2) == CSW_AWP) { if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)) { } } return PLUGIN_HANDLED } } ?
  5. Uzliku cvar awp uz 0 un tikuntā nevar citi pacelt
  6. Sveiki! Tātad īsi un konkrēti - man ir VIP plugins serverī, un vēlējos pajautāt kā var uzlikt tā ka jebkurš spēlētājs var pacelt Snaiperi (AWP). Cik noprotu, tad jāedito VIP.sma failā VIP.sma fails šeit uzhostēju uz paste.ph*.lv lai nebūtu jums jākačā fails.
  7. Čau! Tātad, gribēju uzjautāt, vai kādam ir šāds respawn plugins apm. šāds Ka admins var atdzīvināt jebkuru spēlētāju. itkā meklēju amxmodx web lapā, bet nu īsti neko tādu neatrada Ja kādam ir tāds plugins varētu lūdzu arī padalīties?
  8. es nopirku disku un ierakstīju ar DVD Decrypter spēli ielieku ps1 un neiet tālāk par 2. bildi Ko darīt? Paldies jau iepriekš
  9. tev ir jānopērk .lv domēns pa kkādi 8 Ls laikam bija, un tad kad esi nopircis jāizveido subdomēns, kur norādi ip adresi un ar šo subdomēnu varēs piekonektēties pie tava servera, nezinu vai bija vērts tev to skaidrot
  10. vienkārši paņem un liec iekš <img src="bilde">
  11. nu varētu kādu 1 ar 21 slotu vai divus 15 slotīgos mby
  12. ja pareizi sapratu kā domā, tad tāda plugina neeksistē
×
×
  • Create New...