Jump to content
GIGN Forum

miiUNzee

Game Admin
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

miiUNzee's Achievements

Geks

Geks (4/23)

2

Reputation

  1. Sveiki, Man nekādu iebuldumu nav, ja nemaldos, esmu spēlējis uz cita servera, kur adminoja viņš labi !
  2. Paldies, tikko piereģistrēju savu niku !
  3. Cmon, tas tak neesmu es, tajā laikā gaļu cepu ! To tak var pārbaudīt pēc IP ! Es visu laiku spēlēju no vienas IP adreses. Ar emku spēlēju bez klusinātāja, tur kāds ar manu niku ir laidis ! Var kaut kā piereģistrēt niku, lai neviens cits nevarētu ar viņu spēlēt ? Lūdzu noskaidrojiet, kas ar manu niku ir spēlējis un nobanojat, salīdzinot IP noteikti uzpeldēs kāds pazīstams spēlētājs !
  4. Ienāc labāk col serverī jau kādas 30min, viens ar wh spēlē !
  5. col, kas tās par muļķībām, ja ir iespējams, paskaties no manas IP ir spēlēts tikai ar vienu niku ! Es pārpratu, domāju, teici, ka es zem cita nika ! Nu to takš var ar demo apskatīties, nav tak nekādu problēmu !
  6. visu laiku kikosi, slajosi čīteri? Dodat xbanu arī, ja viņu no sākuma dod !
  7. 1. 23. 2. Studēju RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē. 3. Sāku spēlēt CS 16 gados. 4. Beidzot būs kārtība. Nesaku, ka viņas vispār nav, bet sanāk ļoti bieži spēlēt, kad nav adminu, bet pilns ar čīteriem. 5. Spēlēju visdažādākajos laikos, gan no rītiem, gan pa dienu un ārī dzen vakaros. 6. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=...mp;player=10298 Vienu brīdi aktīvi darbojos http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=46145&st=0 sadaļā, visi mani ziņotie čiteri tika nobanoti. Pārstāju ziņot, jo Nak3D vienu brīdi nebanoja, zuda jēga ziņot, ja čīters pēc ziņojuma vēl nedēļu spēlēja. Saprotams, ka Nak3D ir maz laika, tāpēc esmu gatavs ziedot savu laiku un uzturēt kārtību serverī ! Vēlos šādas tiesības slap, slay, kick, gag. Cik saprotu ban nevar dabūt uzreiz, tāpec neminēju ban !
×
×
  • Create New...