Jump to content
GIGN Forum

Bijach

Moderators
  • Posts

    1042
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bijach

  1. ebawww! veco labo laiku vārdā
  2. Es laikam piekritīšu Artūram un balsošu par Tēvzemi. Galvenais, lai maksimāli daudz cilvēki nobalso vispār un nobalso par V, VL-TB/LNNK, ZRP.
  3. Nevaru atcerēties datumus, bet liekas, ka tieši pēdējos divus gadus bija tāds čābīgāks laiks.. Iepriekšējos gados, gan pie Usmas, gan Divīša, mēs tak džumijām un viss notikās. Datumi bija tie paši? t.i. augusta beigas? Tā doma tāda, ka būtu baigi forši trāpīt, kad ir labs laiciņš - tad var forši fūzīti uzspēlēt un nodžumīt. Un labs laiciņš, tad jau drīzāk uz to 5.-7. varētu būt..
  4. profesiju klasifikatoru vari iečekot.. kā arī iegooglē amatu aprakstu administratoram - tur būs viss nepieciešamais info!
  5. spaini, bet rēķinies, ka būsi nost
  6. http://www.marijuana.com/homemade-paraphernalia/102030-pineapple-bong.html
  7. Bijach

    Ms Outlook

    Man gan ir XP un 2002 Outlook. Bet iespējams, ka Tev ir ierubīts AutoArchive (atrodas pie Tools>Options>Other) Man viņš ir izrubīts un visi maili stāv kaut gadiem..
  8. Tomasjeg paņemam cupu?
  9. bind [random button] "xpoint xslap; xpoint xslap; xpoint xslap; xpoint xslap; xpoint xslap; " un būs 5x slaps
  10. For the record, viņš nav mans čoms. Esmu pāris reizes spēlējus pcw pret un, iespējams, ar viņu kopā. To, ko es gribēju pateikt, es skaidri un gaiši uzrakstīju. Un btw, es arī nesodu čaļus, kas paliek 1vs5 un noseivo gun'u. Es domāju, ka te pēc postiem un argumentiem tajos, jau var saprast, kurš rubī un, kurš nerubī fišku..
  11. Mazliet pārformulēšu: Parasti pīkst, kad ups iesaistās un ar bateriju baro pc. Bet situācijā, kad ups pīkst un Tu zini, ka ar elektrības padevi viss ir ok - jā, ups brīdina, ka baterija vai nu iet uz beigām, vai ir "beigusies".
  12. Iespējams ar bateriju kkas, bet parasti pīkst, ja nav elektrība.
  13. Tas gan - vakarā pie kkāda italy serveris iztukšojas viens, divi. Uzliec dd2 un atkal pilns
  14. Pēdējā laikā biežāk uzturos serverī un galīgi nevarētu teikt, ka adminu būtu daudz. Domāju, ka pubs tikai iegūtu no admina, kurš šo spēli pazīst vairāk kā tikai puba mērogos. (Līdz ar to veiksmīgi tiks galā ar čīteriem) Un domāju, ka pietiek tikai ar bana flagu.. Bez votēm var iztikt, kiks tāpat ir 5min bans(tad uz 5min arī nobano) un, ja kādu vajag nogagot - aizrādi, ja nesaprot, tad uzraksti to rīzonā pie 10min bana. Karoče par!
  15. o, moš mēs uz vienām!
  16. Bijach

    Automasina

    e39 universāls 4.4i ēd ~18l Tas tā, tiem kosmonautiem, kas te par 20l runā.. Neiet runa, protams, par nojātu sūdu, kas rij benzīnu tikai tapēc, ka ir nojāts sūds.
  17. Bijach

    Par Akcijām.

    Tas tā, biš offtopic, bet, ja kādam interesē varu pm pastāstīt kā zināt kurš korķīts būs ar pudelīti zem viņa Akcija gan vēl iet tikai nedēļu (pudeles varēs apmainīt arī ilgāk, bet laikam ar 31. jūliju vairs nevarēs dabūt jaunus korķīšus)
  18. Bračkam tajā weekend'ā kāzas Bet nu moš sanāks uz pirmo vakaru trāpīt. Sākot ar Usmu, vislaik ir trāpīts - pie tradīcijām jāturas p.s. Spots jāvērtē pēc futbola laukuma un džumīšanas iespējām! ..nevis ainavas
  19. Bijach

    Radio 101

    Bija viņi abi, katrs savā laikā. Māra live @radio101lv http://tweetphoto.com/28362639
  20. Bijach

    Fināli - Nba

    Te itkā jau ir basketbola topiks, kur var apspriest gan nba, gan visu pārējo..
  21. Bijach

    Rpp

    Otrs video - ja kāds nav redzējis..
×
×
  • Create New...