Jump to content
GIGN Forum

anoance

Mirstīgais
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

anoance's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Pēc hostname nomainīšanas nepieciešams servera restart
  2. Cs serveru hostings nav problēma: cs: middle.lv - 5Ls lvhosting.lv - 7Ls csh.lv - 6Ls lhc.lv - ? versus.lv - 8Ls wow: nav ne jausmas mu: var mēģināt lvhosting un lhc - bet cenas būs dārgas jo katram serverim savu kasti vaig, ja nu vienīgi tev vairāki serveri nepieciešami. - - - mby kāds var pateikt cik vidēji par šitādu var plēst - MineCraft (apmēram 10 spēlētājiem) .. (kādu summu mēnesī.)
  3. Sveiki, vēlējos jautāt, vai kāds nevar palīdzēt ar Clan War php skripta izveidi. meklēju google.lv nekur neatradu un bezmaksas arī neviens nevar palīzēt. Mby vismaz kāds varētu pateikt kā taisīt. Mēģināju visvisādi, bet nekā nesanāca.
  4. anoance

    Atpūta Ziemā.

    šis jau izskatās vairāk pēc iepazīšanos ar suņiem, kārtīgi neiebrucu, kur tas ir un tur piedāvājumi ir: Sniega apstāklos: * Kā pamats visam būs vispārēja iepazīšanas ar kamanu suņu pielietojumu dzīvē! * Iditarod sacensību vēsture. * Ieskats mūsdienu kamanu suņu sporta veidos. Slideshow. * Iepazīšanas ar suņiem. * Teorētisks un praktisks ieskats ekipējuma sagatavošana un suņu aprūpe.
  5. anoance

    Atpūta Ziemā.

    ;DD nu atpūta nav tā domāta Bet gan divas romantiskas dienas ar zināmiem nolūkiem - nav slikti Nū labi uzrakstīšu viņiem uz mailu. Papētīšu ko viņi labu teiks. Bet gaidu arī citus variantus !?
  6. anoance

    Atpūta Ziemā.

    Papētīšu par tiem Ērgļiem laikas.lv - Mājiņa (6 vietas, ar ērtībām) Laikā no 1.oktobra līdz 31. maijam - Pirmā diena Ls 45, bet ja uzturaties vairākas dienas, tad pārējās dienas attiecīgi ir Ls 40. Bet kāda ir tā mājiņa Attēlu galerijā nekā nav. un tur izskatās ka vairāk uz vasaru varētu labi atpūsties.
  7. anoance

    Atpūta Ziemā.

    Sveiki visi, varbūt kāds varētu ieteikt kādu labu vietu, kur ap ziemassvētkiem - Jauno gadu labi pavadīt laiku divatā, ieteicamākais variants, Latvijā. Apmēram uz 3 dienām, piemēram vasarā varētu kempingu, jeb ko tādu, bet ziemā tas pārāk neder, viesnīca uz katras šosejas un viesu nami pa lielu. Tapēc ceru ka varat ieteikt kādu labu ideju, paldies jau iepriekš
  8. Tāda lapa kā synet nepastāv, ert izstrādes stadījā un citām vēlkas
  9. neizpratu jēgu no tā php mailera. par to SMTP tūlīt paskatīšos. edit: [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost smtp_port = 25 ; For Win32 only. sendmail_from = [email protected] cik noprotu tas man nav vajdzīgs? atradu šitādu: ; Define the anonymous ftp password (your email address) ;from="mail@mail"
  10. Nūm visp neesu idiots, neskatos uz datumiem ja topis nav aizslēgts, cik noprotu te vinjus slēdz ciet un pievaldi muti neesu tev nekāda ku*e ar kuru runāsi kā gribi...
  11. macho ar wormu liekas redzēti a kas tas pa Dāvi ?
  12. a jūs plugins.ini izmainījāt adminus? no amxbans ņemt vai no users.ini ?
  13. Man ir reģistrācījas skripts, kas sūta apstiprinājumu uz mailu, bet cik noprotu mans php/webserveris neatbalsta maila izsūtīšanu, varbūt kāds var pateikt ko man darīt lietas labā? man teica ka jālabo ko iekš php.ini - jānorāda no kā sūta mailu, bet tikuntā nestrādā. ja kas man ir lighttpd.
  14. Man paris gadus atpakaļ arī bija līdzigas problēmas, tas vis radās kad foruma acp lagoji headrei, html kodos , neatceros precīzus nosaukumus, jo sen neesu ipb apmeklējis, bet vaina ir tur uzliec visu no jauna, tieši kautvaj to template un taisi no jauna un vairāk piedomā līdzi
  15. Es piekritīšu pie tā ka uz sava pc turēt serveri - nekam neder. Pamācību kā visu salikt var atrast googles tantē un par to ka tev tāda attieksme, meklē pats
×
×
  • Create New...