Jump to content
GIGN Forum

kristapuciitis

Mirstīgais
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Interests
    AC/DC
    GnR
    Queen
    Pink Floyd
    Motörhead
    Nirvana
    Led Zeppelin
    The Beatles
    The Platters
    David Bowie
    Metallica
  • Gender
    Male

kristapuciitis's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

3

Reputation

  1. Lietas var iegādāties arī par 0.33 vai lētāk (machina, piem.), bet pārsūtīt naudu uz Steam Wallet ir min 5 eur
  2. Sveiki! Man uz viena PC ir premium TF2, kuru es pastāvīgi lietoju, bet uz otra PC ir mans steam alt-profils, uz kura ir mans free TF2. Ja es gribēšu apgreidot arī otru acc uz premium (par vislētāko iespējamo wepu) un pārsūtīt visas lietas no tā acc uz veco, tad par to draud bans?
  3. Sveiki! Es nopirku Xbox Live gold membership karti uz 3 mēnešiem. Xbox 360 iekšā ievadiju to 25 simbolu kodu, bet tad man sāka prasīt papildus info. No sākuma aizpildiju, bet pēdējā lappusē man prasa adreses 2 kaut kādas, pasta indeksu un pilsētu. Pa cik Xbox live nevar izvēlēties Latviju, tad es paņēmu Krieviju. Atdūros pret to, ka nezinu ko rakstīt tajās ailītēs. Varbūt kāds, kurš priekš xbox360 pērk activation kartes Latvijā, var man paskaidrot, ko jādara, lai aktivizētu? Problēmas sagādā tieši tā pēdējā lappuse ar 4 ailītēm, kur prasa 2 adreses, pasta indeksu, pilsētu, telefonu un e-pastu. Ceru uz atsauksmi, jo diezgan liela nauda iztērēta.
  4. Sveiki! Tātad, TF2 palika bezmaksas. Tagad vērtība TF2 ar laiku sāks zust un tas pārvērtīsies līdzvērtīgs CSkai. Tagad kādus mēnešus 2 vai 3 viss turēsies tā kā ir, bet pēc tam sāks rasties pirmie serveru modi- Zombie, Jailbreak un visādi citi pārējie, kuri ir CSkai. Pa cik TF2 palika bezmaksas, tad arī sāks rasties čīteri, jo viņiem jau nebūs ko zaudēt. Tagad cilvēki sāks taisīt daudz TF2 mapes, tik pat daudz cik CSskai. Jau daudz p0k3m00niskie community ir atvēruši TF2 serverus. Drīz serveros sēdēs spēlētāji, kuriem nikā ir klana tags, sāksies masveidīgi CW, kādi tagad ir CSkā. Ar laiku arī WOSam parādīsies TF2 servaki un iespēja novilkt TF2. Nu tās ir aptuveni manas domas, kāds tagad paliks TF2. Kā jūs domājat, kaut kas mainīsies vai paliks kā ir??
  5. Sveiki! Varat iedot TF2 Gign serveru un to IP:port sarakstu?? Šeit forumā ir topiks par kaut kādu GIGN TF2 idle serveri, bet IP adresi es tur neredzēju, kā arī Gign.lv main lapā visiem serveriem ir viena IP adrese. Tādēļ prasu sarakstu ar visiem GIGN TF2 serveru IP un portiem.
  6. Esmu pret respawn laika noņemšanai! Tur jau tā doma, lai cilvēki saudzētu savu spēles dzīvību un neskrietu virsū nežēlojot sevi zinot to, ka pēc 5- 6 sekundēm pēc nāves atkal varēs tur atrasties. Ir daudz serveru, kur nav respawn laika- mapes kā 2fort iet mūžīgi un dustbowl aizsargi vienmēr uzvar, jo 1) visi skrien virsū karā, līdz ar to komandas nespēj virzīties uz priekšu un savākt enemy intelligence vai capture the territory. Ar spawn-time ir jūtama atšķirība, ka mūsu komanda ir uztaisījusi veiksmīgu triecienu enemy komandai, sentry pazuduši, jauni kādu laiciņu netiek celti, soldieru nav, scoutu nav, līdz ar to visi var pavirzīties uz priekšu uz ienaidnieka pusi kamēr visi enemy nav respawnojušies. 2) inženiera sentry-gun... tagad inženieris sevi sargā un nevēlas, lai viņu nokillotu un pēc tam spiegs uzliktu sapper. Bet ja nebūtu spawn-time, tad inženieris, kas uzlicis sentry ātri pieejamā vietā no spawn-pointa, spēlētu un skrietu virsū kā parasts zaldāts un zūd šīs klases īpatnība.
  7. tad pasaki- nax tādi forumi ir vajadzīgi?? Tad sadaļā "Servera konfigurācija, plugini, etc..." cilvēki neko nerakstītu, ja zinātu, ka tur viss ir par maksu.
  8. Sveiki! Tā taisnība, ka Source SDK tagad ir pieejams bez maksas?? Tas būs uz visiem laikiem vai nē??
  9. Problēma ir tajā, ka serverī stāv daudz paštaisītu mapju. TF2 nav CS. Ja būtu mapcikls tikai no Valves mapēm, tad arī tauta nāktu, jo vairāk tautas jau sēž tieši 2fort, dustbowl vai goldrush un hydro serveros.
  10. nē, man vajag pamācību VHE 3.5 versijai, tai nav displacement iespējas.
  11. Sveiki! Daudzās mapēs ir klintis, kaut vai tajā pašā de_dust2. Man ir jautājums- kā tās uztaisīt, lai tās izskatītos pēc klintīm?? Zinu, ka tur jāliek kluci pēc kluča un jāizmanto vertex manipulatoru, bet man nekādīgi nesanāk uztaisīt vertikālu klinti, lai tā izskatītos pēc normālas klints. Tie, kas zin, kā to darīt, varat pierakstīt, lūdzu, kā jūs taisat klintis soli pa solim?? Būšu ļoti pateicīgs par palīdzību!
  12. Tie 5000 Ls ir, ja līgumā nebija paredzēta cita summa.
  13. kareiz pretēji, bez līguma tu būsi nespējīgs
×
×
  • Create New...