Jump to content
GIGN Forum

pro.revenge.lv

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

pro.revenge.lv's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Čau.. Man ir jautājums... Kāds flags ir, kad cilvēks var pāriet uz kuru komandu grib, teiksim CT smagi izbāž T, un piemēram cilvēks var mierīgi pāriet uz CT.. B ir Slots, bet tas nedod iespēju pāriet help..
  2. Tātad.. Dabuju šito pluginu/jeb scriptu HVZ uztaisiju give.amxx tad ieliku iekš amxx.cfg apakšā mt_cashteam 1 tad iekš plugins.ini pievienoju give.amxx bet nejet, ir kādam izskaidrojumi ?
  3. pāķu bars,tas nav community Movies. Movies taisits ar domu, ka ķipa reklāma. Omg, tauta mostās, ja butu taisits community video, tad noteikti butu daudz labāks
  4. http://Pro.revenge.lv Or #CSPRO Gamming Community is the most growing community In Lv! So Join Us - http://Pro.revenge.lv
  5. http://newoutlaw.org/download.php?id=74804..._v4.exe.torrent p48
  6. Atvēries jauns projekts, kuram nepieciešami jauni spēki, admini, interviju vadītāji, moderātori, skripteri un citi labi cilvēki, kas saprot kaut ko un ir spējīgi palīdzēt. ??????????????????????????????????? Weblapa: http://Pro.revenge.lv ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Serveris: Pro.revenge.lv:27015[DUST2LAND] ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Stati: http://pro.revenge.lv/?p=stats ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Bani: http://pro.revenge.lv/?p=bans ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? SMS: http://pro.revenge.lv/?p=sms ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Sīkāka Informācija: http://pro.revenge.lv/?p=about ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? mIRC: /j #CSPRO @ Irc.Lv ???????????????????????????????????
×
×
  • Create New...