Jump to content
GIGN Forum

Shakalaka

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Shakalaka's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Kads var iedot uttorent linku kur var nokacat dabut heroes of magic 5 , mekleju nekur nevareja atrast. Ceru te ir kads kurs varetu palidzet ar so speli. Paldies jau ieprieks , tie kas meginaja un palidzeja.
  2. Kвpзc es nevaru editot php failu? Tad kad es izтemju no FTP piemзram f ( Fфrumu ) , tad viтр parвdвs kв PHP fails nevis kв mapоte, kв atrisinвt рo problзmu , lai rвdвs mape nevis php fails. Un tad kad es gribu piemзram izтemt вrв Informвcijas scriptu, un lieku uz dextop parвdвs PHp , failв kв es to informвciju varu rediмзt uz to ko man vaiga?
  3. Drīzumā jauns projekts - Dinasty.lv Meklēju līdzīpašnieku kas varētu palīdzēt apmaksāt par serveriem. Skype sarunāsim ko kas kam. Skype - shakalakad
  4. Shakalaka

    Serveri!

    Sveiki gigniesi , man ir stulbs jautajums. Taka es nemaku taisit Cs serverus un zinu ka te ir daudzi cilveki kuri mak uztaisit loti labus serverus, Es gribu lai te raksta tie kas grib tikai palidzet . Man vaiga pasam savam projektam uztaisit 3 serverus tie ir ( Base Builder , Pub , War3 ar 22 lvl , es ceru ka atsauciba bus liela un vares palidzet. Skatisos pec pamacibas tad es neiebrauksu , caur skype labak. Atlidziba tiks sarunata! Ja var rakstit te skype un caur skype izdarit to visu un sarunat , tad mans skype niks ir shakalakad Neaicina tie kas grib mani apsmaukt vai tada gara, bet aicina kuri grib palidzet. Paldies jau ieprieks tiem labajiem cilvekiem kuri palidz nemakuliem .
×
×
  • Create New...