Jump to content
GIGN Forum

raivisdotcom

Moderators
  • Posts

    1946
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

raivisdotcom last won the day on January 7 2013

raivisdotcom had the most liked content!

2 Followers

About raivisdotcom

  • Birthday 10/13/1992

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

47196 profile views

raivisdotcom's Achievements

Pogu klabeklis

Pogu klabeklis (14/23)

59

Reputation

  1. Augstāk jau tika minēts, bet jā - Flatout. Man liekas, ka mēs parasti graizījam Flatout 2 ar showiem un derbijiem - gāja uz urrā. Tālak jau aiziet kontras, UT u.t.t.
  2. Sveiki kungi, Šobrīd esmu uzsācis savu uzņēmējdarbību un viena no pirmajām lietām ir nepieciešams labs un izdevīgs hostings mājaslapai (sākuma būs visticamāk tukšs domēns), visvairāk nepieciešams uz doto brīdi būtu tieši e-pasta adreses. Noteikti šeit ir cilvēku, kuri ir čakarējušies ar mājaslapām. No kurām firmām izvairīties un uz kurām skatīties? Jautājums par domēnu - vai domēna iegāde ir piselīgs pasākums (domēns šobrīd ir brīvs)? ar cik daudz laiku jārēķinās? un vai nepieciešams uzreiz iegādāties uz 5 gadiem, cik saprotu, tad man kā īpašniekam būtu iespēja katru gadu vienkārši pagarināt par standarta summu līdz ar to kāpēc maksāt uzreiz uz priekšu?
  3. Ir un Tev arī map flags ir. CSGO setinfo bija kaut kas nedaudz savādāk, bet es arī neatceros kas - jāpalūr konfigā, kad būšu mājās.
  4. access kā ir bijis tā arī stāv, bet varbūt serveris kaut ko neatpazīst? nemāku teikt, uz tava id stāv access, bet rādās pēdējoreiz manīts - pirms 175 dienām 17 stundām 48 minūtēm STEAM_0:1:42365152 pareizi, tak? paroli ievadi pareizi?
  5. ja esi gatavs dajebko darīt, tad nav problēmu. iedod steam_id savējo, man uz šī kompja nav steams
  6. Pie atkara, manuprāt, arī visi ir reali pirkumi P.S. Bildi un autora aprakstu par procesu studijā
  7. Vispār nerali nopirkt mašīnu Latvijā zem 200k, kas nav ievesta. Pēdējās dienās pačekoju audi, hondas, subarus un dažus fordus, kas ir zem 200k visi ir ievesti jautājums tikai pirms cik ilga laika. Tagad izskatās, ka tā shēma ir ievests pagāšogad - pārdodu šogad un neko nevienam nesaku, vai arī sāk vienkārši brukt un jāpārdod. Vislabāk man patīk viena honda ar kuru gadā vidēji brauc 1-3k, ja interesē varat pačekot KB1059. Laikam bus jāatmet cerība par mašīnu zem 200k.
  8. Kā notiek zvanīšana dīlerim? Šinī gadījuma tupa zvanu http://www.nipponauto.lv/lv/ un prasu informāciju pa kaut kādu figviņzin hondu no figviņzin kurienes? Tur noteikti cilvēki ļoooti pretīmnākoši man būs, uz vietās vēl varētu pabazarēt..Kāds vispār Latvijas dīlerim teorētiski sakars ar šito? Viņi kaut ko tādu uzņēmušies darīt kā "officiālie pārstāvji" or what? Es esmu pietiekami nagls, lai pēc tās servisa grāmatiņas arī atrastu "kur veiktas apkopes" un pazvanītu, diemžēl pats pārdevējs neceļ augšā un interesanti kāda reakcija būs, kad palūgšu ieskanēt grāmatiņas pēdējās lapas es domāju tāds variants ir kudiš labāks par dealera traucēšanu.
  9. https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/honda/accord/eppfh.html principā mans jautājums bija vairāk par to vai autoDNA ir jēga maksāt - neko citu daudz maz okej neatradu, kur varētu iemest VIN.
  10. O jā, pa reģistrāciju gan prieks, tieši nevarēju atrast tagad uzzvanīju un čista atcelts. Man interesē vai kāds ir ar VIN skaniem ņēmies kā maksas pakalpojumu ir vērts? Ir viens accords ievests, bet nobraukums 2009gada dīzelim 168k, drusku pa maz. Ja ir kāds, kam ir pieredze padalaties.
  11. To funkciju jau teorētiski pilda plači, bet nu lai peļņa nebūtu 100 eur, bet gan 500eur, tad sākās visiem zināmie varianti. Pērkot mašīnu, ko vajadzētu ierēķināt budžetā - eļļu, degvielas filtru, salona filtru, gaisa filtru? vislielākais jautājums par zobsiksnu - vai tā arī uzreiz jāmaina? vēl kas? CSDD izdevumi + apdrošināšana? = 200-300 eur?
  12. Es šo nesaprotu nekad, vai patiešām grūti ir pieminēt kur pirkta? Ja bail teikt firmu, ir daudz veidi, kā pateikt caur puķēm - piemēram adrese. Es gan nezinu vai no plačiem pērkot ir kaut kāds pirkuma apliecinājums t.i. čeks/līgums, bet nu tos jau nu gan var pievienot šādiem rakstiem. Tautai savi (arī sveši) varoņi ir jāzin.
  13. Es arī šobrīd eju cauri šim procesam, man vienmēr liekas, ka visas mašīnas ir maksimāli sapistas pie pārdošanas un cena liekas neadekvāti augsta tām, kas izskatās vismaz puslīdz nenojātās. Šobrīd metu acis uz Legacijām >2009 gada. Latvijā 9k+, Igaunijā 8-9k, Vācijā 8k, Lietuvā 6-7k. Kā tā var būt? Lietuvā patiešām tur ir tādas miskastes, kas uz pēdējiem punķiem turās? Ir pazīstams čalis arī, kam ir placis Latvijā un dzen mašīnas no Lietuvas (brauc skatas - ja ir, pērk, ja nav neko nepērk). Nu nevar būt, ka placis reali dzīvotu, ja tur tikai galīgākas miskastes būtu. Iepriekšējā mašīna dzīta no Vācijass tākā tāds variants arī pastāv tikai galīgi neiebraucu, kā var būt cena Lietuvā (dzītas no Vācijas lielāka daļa tāpat) zemāka kā Vācijā. Spidometriem arī galīgi negribas ticēt, es rēķinos 2009.gada mašīnai ar ~150km, ja mazāk, tad jau jāuzdod jautājumi. Neviens nepērk jaunu mašīnu, lai garāžā stāvētu, tādas reali pērk, ja vajag katru dienu kratīties entos km un grib to darīt komfortā. Man šobrīd dienā sanāk 100km min., t.i. nedēļa 500km, t.i. 26`000 gadā. Reiz septiņi ~180kk km spidometrā. Arī par "ziemas cenām" patiešām tas kaut ko baigi svārsta? Es kaut kur redzēju apkopojumu, ka tieši feb-maijs ir zemākas auto cenas, bet nu es neticu, ka uz tavā gadījumā 6k tā cena svārstās vairāk pa 500 eur. Iemetīšu pat linkus, lai uzskatāmi http://latauto.tvnet.lv/sludinajumi/lietotas-automasinas?fk_place_countries_id=0&make_date_from=2009&make_id=46&model_id=312&order_by=2&order_direction=ASC https://www.autoscout24.de/ergebnisse?mmvmk0=67&mmvmd0=2025&mmvco=1&ctf=2&pricefrom=500&fregfrom=2009&powertype=kw&cy=D&atype=C&ustate=N%2CU&sort=price&desc=0 https://www.ss.lv/lv/transport/cars/subaru/legacy/filter/fDgSeF4belM=.html http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri.php?b=23&ae=2&bw=722&f1=2009&j=1 Igaunijā šonedēļ divas aizgājušas pa 8k. Te arī var redzēt, ka tas pats subārs, kas ir 5,7 (4,7 eksports ārpus Lietuvas) Igaunijā iemests pa 7,3k.
  14. gadījumā nebija te kāds, kam bija sakars ar Līvu akvaparku? interesē iegādāties biļetes pa lēto
×
×
  • Create New...