Jump to content
GIGN Forum

Aivis ceplitis

Mirstīgais
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aivis ceplitis

  1. Cienītais mans dārgais css biedr. Es pazīstu 3 adminus,kas čītoja tikai ne gign.lv Dēļ tādām lietām kā banots tak neliedz citiem cilvēkiem padarboties serverī un neļaut serverim iet uz grunti. Un noņemt man ACC vienmēr varēs tak.
  2. Mani sauc Aivis.Esmu 19 gadus jauns jaunietis. Spēlēju ar niku Pipuks007 uz statiem http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=39185 Strādāju SKY BALTIJA par pārdevēju. Brīvajā laikā sēžu garāžās un piepelnos kā arī skrūvēju savu jauno e30. Css spēlēju bieži un esmu pamanijis,ka ir lielas nekārtības. Esmu 3 reizes banos par wh. Pēdējo reizi pirms 6 mēnešiem bija bans. Zinu,ka navajadzēja čītot,bet kā redzat neesmu čītojies jau pus gadu Spēlēšanas pieredze cs 3,4 Gadiem Counter-strike:source 3,4 Gadus 4. Admini,kas piekrīt manam acc 1.Epix 2.tomstee 3.ForesT-Ceru,ka arī 4.Cereza 5.BullsEyE* Nav man čīteru reports,jo nerakstu forumā,bet saucu adminus privāti,jo ir pāris pazīstami. Reģistrētais niks ir Pipuks007 No ACC man vajag tikai kikc,slay,slap un mute. Ceru,ka ilgi nebūs jagaida.
  3. Es varu kikc slay un pēc vērošanas iesniekt adminam ,lai uzliek banu čīteram. Vienmēr var paspēt noņemt ACC tak. Lab nav,ko vairs. Visi ir pateikuši un gaidam nak3d atbildi. :)Gucci zinu,ka neesmu teicams tavās acīs,bet tak beidz turēt ļaunu uz manis. Piekrītu
  4. Kāda jēga no tā AME. Ai lai paliek. Nu Nak3d gaidam tavu atbildi. Ceru,ka būs pozivīva atbilde.
  5. Nu jau šeit aiziet runas Uz statiem http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=39185 Mja un piekrītu tiem,kas saka,ka man nav jēga maksāt serverim par to,ka ieeju paspēlēt. Bet ja man ir ļauts un pienākums tizleņus banot vai kikc vai muted tad ok. Piemēram šodien cs_militia 2011.06.17 12:40 1 idiņš lamājās un traucēja citiem spēlēt. Vaitad man nebūtu noderējis ACC lai uzliktu muti un visi varētu mierīgi spēlēt? Netaisos lūkties,jo nav man tas ACC tik ļoti vajadzīgs,bet vienkārši vajag,lai varu palīdzēt adminiem un spēlētājiem. ForesT man nav rakstīti forumā čīteru reporti. Jo vienmēr saucu adminu patiešo. Var pajautāt: 1.Cereza 2.Spec_alfa 3.BullsEyE* Tad,kad Niknajam bija ACC tad viņu vell + šodien tomstee ar teicu,ka ir 1 čīters un tas pacans dabuja banu. Arī esmu analgīnam teicis un viņš ir uzlicis banu tam čuvakam. Cereza ar tai skaitā ir. Ganjau cereza var to apstiprināt. Nu ja vell kaut kas sakat,jo esmu gatavs atbildēt uz vissiem jautājumiem. Pietiek jau ar to,ka sly 3/4 reizes un džekam zb un viņš disconnect vai arī kikc. Es mācētu džeku ar šitām atļaujām džeku dabūt arā. Protam ja būtu ban atļauja tad būtu vieglāk,bet nu zinu,ka nedabūšu viņu tamdēļ ar neprasu to.
  6. Nē ar kikc pietiek,lai čīteru nokaitinātu un viņš negribētu visu laiku connect serverim. Un nav tolka pirkt ja es nespēlēju 24/7 Ja iedos ACC tad ar pirkšu,jo tas ir obligāti. ;)Un kāda atšķirība vai tagat vai vēlāk?
  7. Esmu 18 Gadīgs jaunietis,kas strādā (29.Augustā paliek 19 gadi) Spēlēju brīvajos brīžos. Kad nestrādāju un kad nessēžu garāžā un neskrūvēju savu e30 BMW. Brīvdienās savas 3-4 st spēlēju un pa naktīm man ar patīk uzraut css. Esmu 100% aktīvs spēlētājs. Zinu,ka pa manīm domā,ka esmu čīters,bet tos tizlos čīterus atpazīstu,jo bieži esmu redzējis pēc tā kā citi admini vēro cilvēkus un esmu izpratis,kā un ko jaskātās,lai pateiktu vai čīto. Esmu labojies un vairs nečītoju ne css.gign.lv ne citos serveros. Un nav pat velme čītos Nevēlos daudz tikai šādas komandas: 1.Muted cilvēkus 2.Slay/slap 3.Kikc Man nav reģistrēts niks,jo nav bijusi vajadzība,bet ja dabūšu acc tad uzreiz nopirkšu. No šiem adminiem domāju,ka 95% rec: 1.BullsEyE* 2. Cereza 3. ForesT 4. Nu ceru vell no ArcChez*
  8. Kačātais tātad nav orģināks. Es jau 5 reizes css pārintalēju
  9. Man ir neliela problēma. Man neiet Css mic. Kapēc? Cs 1.6 iet skype iet. Nopirku jaunu mic tāpat neiet :@ Esmu rakstijis consol voice-eneble 1 tāpat neiet. Kas par vainu varētu būt?
×
×
  • Create New...