Jump to content
GIGN Forum

desT-

Mirstīgais
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    uk
  • Gender
    Male

desT-'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. spam sadalja,okey.. maza spam deva jums.. jums obligati jauzklikshkjina šeit
  2. desT-

    Issfilminji

    lol,orgjinali
  3. normala. dizains vienkarsh,bet arii nav tas sliktakais.
  4. pelei nav ne vainas,kad nopirku mx518 uzreiz bija jutama atshkjiriiba,veca pele bija tik viegla kaa spalvinja..(manuprat tas ir minus) tadelj arii iesaku njemt mx518. Pele kaa pele,man vinja kalpo +/- labi.
  5. vareeji nedaudz vairaak,sikak pastastiit par sevi utt redzeets esi,spelee norm ..
  6. tikai godiigi? tiesibas par uzkraato stundu laiku vien nedod. luk tavi stati ,manupraat skills ir par zemu,lai atshkirtu wh ir vai nav..
  7. viens kex(pikaso) uzraxtija,ka palielinat fps,tad nu zemaak ir.. Iespeejams, kad shada veida topiki ir jau bijushi, tachu nodereet var! Kaa pacelt savu FPS ( Frames per second ) ? Iespejas ir ljoti daudz un dazhadas, tachu es piedavaju shadu: Solis Nr 1 - Novelkam High FPS CS models un iemetam cstrike/models mapitee taa, lai iet pa virsu jau esoshajiem! Solis Nr 2 - Novelkam High FPS Player models un tapat ka ieprieko, iemetam cstrike/models mapite pa virsu esoshajiem! Solis Nr 3 - Novelkam CFG, ko pievienoju leja un iemetam mapite Valve/cstrike/userconfig ( Ja nepiecieðams, tad editejam caur NotePad - mainam sensivity u.t.t ) Solis Nr 4 - Izsledzam Vsync uz visiem laikiem! To var izdarit loti vienkarshi: Prieksh GeForce: 1) Laba peles poga uz desktop 2) Properties 3) Settings 4) Advanced 5) Video kartes nosaukums (man piemeram GeForce4 MX 440 with AGP8X) 6) OpenGL settings (Jaunâkâm GeForce video kartem tur pat vien ir, tik pameklejiet) 7) Vsync - allways off 8) Apply, OK Prieksh citam video kartem meklet pie video kartes settingiem! GL & HF & Nice frags! CODE gL
  8. desT-

    Daži Naijsiki

    pirmais labs ,vo nervi. otrais bij redzeets,bet labs treshais arii redzeets ceturtais prost lol
  9. tev jau teica ej sheit un pameklee .
  10. man jau tomeer labaak patiik parastais cbble,nedomaju,ka vaidzeetu velvienu cbble kopiju :/
  11. negribeeju taisiit jaunu topick.. priekshlikums ielikt de_aztec vietaa de_old_aztec , principaa vietas nav mainiijushaas,bet ir labaaks viuaalais(smuks),no cs 1.5 uz sonar vinja jau ir mapcikla,nu ko sakat?
  12. lol,pats tipo neesi noobs? kur shitaa var pateikt! sek jau pateica kaa izdari aka caur cfg.
  13. te jau kautkadaa topick'aa worm mineeja,ka labakais ir pirk ''auduma'',neslid,nekjeras un tadaa garaa..vispaar for6 nopirku pa 20sant. ietaupiisi pikji,vareesi iet iedzert!
  14. kads nezin kad Brazilijai pirmaa spele?
  15. done. P.S progreseejat
×
×
  • Create New...