Jump to content
GIGN Forum

Sūduruncis

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Sūduruncis's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Vinnēju Sollija medaļu: http://forums.steampowered.com/forums/show...d.php?t=1675924
  2. Ir viens lieks v. Kabuto pelēkā krāsā. Atdošu par 4 refinediem vai 3 festive atslēgām.
  3. Tirgoju sekojošās vintage cepures pret jūsu piedāvājumiem: Brigade Helm Tyrants Helm Jūsu jautrībai: http://forums.steampowered.com/forums/show...d.php?t=1652399 " "Gomiks" translation is Homosexual male. Just for your information. "
  4. Ir, ir manuprāt Raincatchers vērtīgāks. Es savējo par 2 vidējām vintage cepurēm atdevu. Daudz viņu netirgo, jo tā ir samērā reta cepure - ja tic tf2stats.net, tad tikai 0,8 % spēlētāju ir Raincathers. Investēt gan tajā cepurē nevajadzētu, jo iespējams nākotnē viņa kļūs par crate-hat.
  5. Nav vairs interesanti, ka tik daudz spēlēm ir kaut kādi itemi/cepures priekš TF. Visi sapērkās un mantām zūd jebkāda vērtība. Killing Floor iegādājos kādu labu laiku pirms TF. Spēlei nav ne vainas, ja piever acis uz grafiku un audio. Kādu laiku gan neesmu spēlējis, bet varbūt būs jāizmēģina jaunais updeits.
  6. Piekrītu. Pēc daža laba augstāk redzama posta gan var spriest, ka daudzi to visu pārlieku nopietni uztver... Atceros, ka godīga tirgošanās notika tikai pirmajās dienās pēc apdeita - tad, kad vēl nebija izdomātas visādas absurdas cepuru klases un cilvēki mainījās 1:1.
  7. Pfff, es atkārtoju - fez nav vērts divas labas vintage cepures. Man jau ar vienu čali sanāca diskusija par šito. Kā cepure, ko var uzkraftot par 4 refined, var būt vērta tikpat kā divas labas vintage cepures. (par labu uzskatot, piemēram to pašu v. kabuto, kas ir vērts 3-4 refined viens pats.) Es ticu, ka reāli par fezu tik daudz var dabūt visādos serveros, bet tā noteikti nav objektīva cena.
  8. Pagaidām ir šādas cepures (visas vintage, izņemot Tossle Cap)
  9. Tirgojās v. v. Tyrolean. PM man, ja kādu interesē.
  10. Tirgoju sekojošās cepures: v. Engineer Cap v. Brigade Helm v. Panama Pretī gribu kādu citu vintage cepuri. P.S. Breetz, vai tad v. KGB tiešām ir tik reti? Līdz šim esmu dzirdējis, ka tikai par v. crit-a-cola tik daudz prasītu.
  11. Ir V. Scotsman's Stove Pipe Pretī gribu kādu mediķa cepuri
  12. Pārdodu Handyman's Handle pret kādu citu cepuri.
  13. Ir vēlēšanās savā rīcībā iegūt: Sandman Buff Banner Powerjack Skullcutter K.G.B. Pretī par katru no nosauktajiem varu dot itemu no pirmās lapas: http://www.tf2items.com/id/maniaks86 No tās pašas lapas tirgoju arī cepures, ja interesē, tad pm šeit vai steam'ā.
  14. Mainu Saxton Hale Mask pret jebkādu cepuri.
×
×
  • Create New...