Jump to content
GIGN Forum

DJ MUman

Mirstīgais
  • Posts

    920
  • Joined

  • Last visited

About DJ MUman

  • Birthday 11/28/1989

Profile Information

  • Location
    Latvija, Rēzekne
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    biodiablo

DJ MUman's Achievements

Īpašs trīcpirkstis

Īpašs trīcpirkstis (12/23)

1

Reputation

  1. Aaand here we go again NS2 un pāris citas spēles var dabūt par 1$
  2. Tik pāris dienas palikušas līdz varēs skaldīt Act V, gribētāji var paņemt RoS pre-order (vai arī pat vinnēt) iekš G2A (pats to spēlīti pamēģināju un tālāk par pirmo caurumu nemaz netiku ). Žēl, ka nedaudz pavēlu uzgāju šo saitu un biju jau paspējis paņemt iekš g2play, taču tur dārgāk. NB: Key atnāk uz pastu droši vien stundas pirms launch (vismaz tā tas būšot ar g2play), ietver sevī pre-order bonusus; tāpat var izmantot discount kodu "hamup" lai cena vēl par 3% nokristu. Pašam plānos ir iziet piekto aktu ar meinu un pēc tam kačāt kruseideri Kādam ir ņemta brīvdiena, vai arī pietika ar error 37 pie d3 launch ?
  3. DJ MUman

    steam supports

    Ja tu esi ns2 atslēgu dabūjis no kādas 'kreisās' vietas (g2play vai līdzīga), tad pastāv iespēja, ka tev vienkārši ns2 atņēma. Taču tas laiku atpakaļ bija.. Man nez kāpēc negrib vilkt 245 updeitu/konektēt pie serveriem (izlec paziņojums, ka mani game faili neatbilst ar servera failiem, iesaka uztaisīt stīmā verify).. uztaisu verify steam cacheblablabla, taču nekas nenotiek.. serveru browserī pāris serveri un ne pie viena nekonektē (ļoļ, rakstīšanas laikā atrisināju problēmu -- izskatās, ka ns2 bija saslēdzis visus iespējamos modus un serveriem tas nepatika, oh well )
  4. Nespēlē uz portatīvā . Iespējams v-karte sakarst, iespējams, ka tiek izmantota iebūvētā (ja tev tas Nvidia Optimus vai kā viņu tur). Iespējams procesors sakarst. Bez tam -- kas to lai zina, ko tu saproti ar 'lago'. Iemesli varbūt dažādi. Anyways - ja tu ņēmi portatīvo priekš spēlēm, tad varēji izgrūst līdzīgu naudas summu un dabūt labu kasti, kurai problēmu ar spēlēm būtu mazāk.
  5. Iztīri, iztīri, laptopiem nr. 1 problēma ir overheating; parasti tamdēļ, ka tiek ņemts līdzi gultā/bloķēti ventilācijas caurumi. Pie tam, ar laiku putekļi uzkrājas.. dari ko gribi. Izpūt un dzīvo tālāk .
  6. DJ MUman

    Minecraft Stream

    Yeah, that's a thing. Pats skatos, jo var pasmieties. Viņi arī pa twiču strīmo un dažreiz skatos, lai arī sanāk ap diviem naktī.
  7. Nu jauki, ka priekš tevis diablo is SP spēle
  8. Pirātiskā tīri teorētiski jau ir, taču ir nepieciešams servera emulators.. Galu galā, manuprāt, tas būs apmēram tāpat, kā spēlēt WoW solo.
  9. Sākumā izspēlēju visu kampaņu viens pats, lai redzētu storiju (kurš, btw, ir episks) un nebūtu pimpju, kas skraida vieni paši un ķērc, ko es tur 2 mapes atpakaļ vēl daru. Pašlaik esmu kopā ar 2 paziņām iekš Act II [NM]. Lasīju, kā cilvēki čīkst par to, ka spēle ir pārāk viegla (aka - ir aziāti, kuri līdz inferno pirmajā dienā tiek, un tāpēc spēlēt nav vērts (lol)), taču uzreiz varu teikt, ka iekš NM mēs jau esam paspējuši mirt un atšķirību var just (un tas ir tikai NM). Tāpēc droši varu apgalvot, ka tikšana līdz Inferno (un pēcāk - tā iziešana) prasīs laiku (daudz laika). Pati par sevi spēle ne ar ko neatšķiras no iepriekšējās daļas (kā jau Mahmeds teica) - skaldi monstrus kaudzēm un ceri uz to labāko lootu (ik pa brīdim mirstot no kādas debīlas rare monstru kombinācijas >.>). Uz doto momentu man ir 41. level Wizard un varu droši teikt, ka nav svarīgāka aitema par labu ieroci, precīzāk, tieši DPS uz ieroča (tāpēc esmu mags, kurš skraida ar 2h-Axe ). Protams, ka statu ziņā tiek stakots Int un Vit (jo nekas nav svarīgāks par primāro statu un dzīvību). Kopsummā - spēle patīk un nemaz nav žēl to 42Ls, ko izgrūdu . P.S. BioDiablo#2381 (noķert mani neesam iekš party varētu būt pagrūti)
  10. Rembo pareizi saka - nopirkt jaunu būs izdevīgāk.
  11. Darbojas, un jā - Cataclysm ir pašreiz pats pēdējais. Vakar pats paņēmu - vari dabūt vienu čaru uzreiz uz 80. + iedod start gear un somas - krč uzreiz vari mesties cata kontentā iekšā Reku var palasīt
  12. Vobšem, tika nopirkts laptops, kuru pēc tam mēģina piespraust pie Lattelecom modema (optika, w00t). Iespraudu značit ethernet vadu brīvajā portā, bet laptops bļauj par IP konfliktu, man šķita, ka DHCP tiks galā ar IP konfigurāciju. Pie PC nets ir, dekoderis priekš TV arī rukā, taču laptopam IP konflikts. Kā risināt, ko darīt? Event logā arī parādās šāds mesidžs: The system has detected an address conflict for ip address 10.217.86.82 with the system having network hardware address 00-02-9B-86-58-DD. Network operations on this system may be disrupted as a result. Edit: Atradu plašajā netā, ka LTC modemiem nets ir 1. un 4. portā (man bija 2. iesprausts). Pārspraudu uz 1. un voila - viss iet. Var slēgt ciet
  13. DJ MUman

    Iesakam Mūziku

    Artist: Blackmill Song: Let it be (feat. Veela) Genre: Melodic dubstep Album: Miracle (2011)
  14. Šitādu personīgi nav nācies taisīt vaļā, taču izskatās, ka tas vāks vienkārši raujams nost. Vadi ir elementāri apraujami HP modeļiem, kad mēģina viņus pilnībā izskrūvēt - viņiem priekšējais pogu panelis ir jāņem nost, lai to izdarītu. Pamēģini uzguglēt *tavs portatīvā modelis + disassembly* - iespējams atradīsies video, kā tas darāms.
  15. Holy crapton, man ir visforšākais kompanjons spēlē - zirgs. Shadowmere tikko notankoja Elder Dragon + veselu baru ar Forsworniem. Spēlēju uz Adept - nav tā, ka tas zirgs šķaida nīkuļus. Ak jā - sanāca šim iešaut ar bultu - viņam laikam kāds 10000% hp regens.
×
×
  • Create New...