Jump to content
GIGN Forum

UrbanAstronaut

Dabas brīnumi
  • Posts

    415
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Interests
    IT Technology Development
  • Gender
    Male

UrbanAstronaut's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

-5

Reputation

  1. Mums vajadzētu saglabāt neitralitāti , nevis dzīties pakaļ ASV un sabiedrotajiem ,kuri mūs jau atdeva PSRS pēc ww2. Gan ASV, gan RUS ir netīras lielvaras un no abām jācenšās turēties pa gabalu.
  2. Outlawz beidz dzīvot nostalģijā par to cik slikti bija PSRS laikā (slikti bija to mēs visi jau sen zinām), jo izskatās , ka esi kārtīgs Rietumu politikas aizstāvis. Es neesmu pret krieviem vai par krieviem , bet ja tu neredzi uz globālās bildes , ka mūsu draugi ASV , Francija un Lielbritānija jau vairākus gadsimtus cīnās par pasaules varu un ietekmes zonām , tad tu tiešām esi akls cilvēks , kurš tic BBC world , CNN, Times, The Times un citiem medijiem uz vārda. Šis saāsinājums Eiropā ir izteikts informācijas karš , kurā protams vinnē Rietumi, jo ar šādu shēmu viņi jau nodarbojas ne pirmo gadsimtu. Reālas karadarbības nebūs. Krimas gadījumā - šī vieta nepieder ne Krievijai , ne Ukrainai un šeit tieši var runāt par autonomiju , vai pat neatkarīgu valsts izveidi, tikai žēl , ka krievu kolonisti Krimā neapjēdz to , ka pievienošanās Krievija ir slikts variants un kad viņiem ir iespēja radīt ko daudz labāku un tāds pats scenārijs attiecas uz Ukrainu , nostāties pa vidu - nevis Rietumu pusē (ko Rietumi ļoti velās) , kļūt par izteiktu tranzīta lielvalsti kā arī attīstīt kārtīgi savu lauksaimniecību , jo zeme un resursu viņiem ir ! P.S. Goblins noteikti nav īstais cilvēks no kā smelties viedokli, bet gan pašam palasīt informāciju , kas pieejama gan R. presē gan A. presē un ar savu pēlēko šūnu šo informāciju apstrādāt , protams vēstures zināšanas ir ļoti būtiskas, lai varētu spriest vispār par kko.
  3. Outlawz tev ir sava daļa taisnības , bet atceries , ka Amerikāņi ir vēl lielāki diršlaki nekā Krievi Nazi tev mugurā iedurs pat acis nepamirkskinot.... Ja Krievs gribēs tad viņš atnāks pie mums - un ar visu savu NATO varēsim aiziet dirst.. P.S. Par afganistātu runājot, pirms ASV iebrukuma tur - opija un heroīna izplatība/ražošanas bija visu laiku zemākajā līmenī līdz atnāca Amerikāņi. Amerikā ir liels pieprasījums , tātad arī jāveido piedāvajums ko veikli ar šiem NATO punktiem varēja izdarīt, caur Rīgu plūda noteikti heroīna kravas uz Ameriku atpakaļ. Talibi ir pret narkotikām , ja neesi studējis arābu filozofiju. Bet vissvarīgākais iemesls kapēc Amerikāņiem ir interese par Afganistānu ir pasaules lielākas litija atradnes http://news.discovery.com/earth/afghanistan-minerals-lithium.htm
  4. Outlawz tā info nav no delfi, tvneta vai vēl kādu kreiso lv mediju saita. Un ja tu vēl neesi izpratis finanšu shēmas/piramīdas un aptvēris to , ka dollāram reāli seguma nav , tad es nezinu ar ko tu ikdienā nodarbojies , lasot info par ASV. Par to Ķīnas paziņojumu es jau zināju Tvnetā raksta tikai rusofobiskus rakstus Tādi idioti kā Olivers Everts, kurš cenšas kurināt naidu starp LV un krieviem- nezinu ar ko žurnālisti nodarbojas rus.tvnet.lv , bet pielauju ,ka ar to kko tādu pašu. Mediji Latvijā neeksistē, kuri neieņem neviena pusi un paliek analītiski neitrāli. Officiāls statements paliek steitments, bet kad sākas reāli darbi officālie vārdi mainās. Vismaz prieks , ka 3jos naktī nekas nav noticis.
  5. Tāpat kā ar Gruziju Ātri tiks piedots un aizmirsts! Krievi nav vieni atceries - ķīnieši ir ar viņiem arī vienā katlā. Ja ASV grib iesaldēt krievu amatpersonu un oligarhu "līdzeklus" , kas ir EURO un Dollāros, jo rublis ir sīka vienība valūtas tirgū , tad ķīnieši ir gatavi no Amerikāņiem savu parāda apjomu pieprasīt zeltā , kas diez vai patiks Amerikāņus naudas mašinērijai ar tā jau "pārdrukāto dollāru" . Šis nav viss tik vienkārši, es tikai ceru, lai viss beidzas samērā mierīgi.
  6. Tā pussala vēsturiski pieder Tatāru tautai , kurus Staļins veiksmīgi iznīcināja - ne tur Ukraiņi dzīvojuši , ne Krievi. Krieviem ir svarīga stratēģisku iemeslu dēļ šī pussala - pirmkārt jūras bāze (siltā) - transporta ceļs uz tuvajiem austrumiem + muitas zona , jo no Āzijas nāk daudz preces. 3. naktī jāceļas augšā un jāskatās , sāksies karš Krimā, kas notiks tālāk ? ? To laiks rādīs.
  7. UrbanAstronaut

    suņu būdu

    Nu un Artuss ir savādāks pipars ? Tāds pats lielais dirsejs vien ir , vieglāk jau tiešām ir nodirst un veidot kkādas smieklīgas PR akcijas , lai celtu savu popularitāti cilvēku vidū. Tāds pats ir Zuargass hujgass (ex. Viesturs Dūle) - izveidoja kkādu politisko PR , gribēja ko mainīt kopā ar pārejiem vārdu brāļiem, kuri maina savu vārdu bez nekādas cieņas pret saviem vecākiem. Tikpat ātri kā šī politiskā kustība parādījās - arī pazuda. Tagad Dūle pārdevis savu veco sūda saturu "savādi gan" MTG konceram un turpina iesmiet par valsti, nevis reāli veikt kādas darbības, lai uzlabotu situāciju šeit.
  8. LAVRX arī Phillips TV DLNA funkcionalitāte ir elementāra , izveido savu DMS (digital media server) , ieslēdz vienā tīklā ar TV un nav problēmu. Vislabāk ja ir savs NAS storage uz kura var uzlikt softu , kas strādā izmantojot upnp tehnologiju un visas filmas no cietā var straumēt uz jebkuru ierīci tīklā. Ja nav dedicated NAS ierīce , tad varbūt rūteris atbalsta DMS funkciju pievienojot USB storage ierīci pie viņa.
  9. Samsung vai LG Visi televizori ir 16:9 , bet tāds ir arī TV standarts visā pasaulē ! Vienkārši MTG grupa,kurai pieder LNT vel nav spējusi savā ingestā nodrošināt 16:9 singāla atdošanu , tapāt LNT studiju kameras ir 4:3. Pats paņēmu 40 collu philips TV pēc ziemassvētkiem par 240ls Esmu apmierināts !
  10. UrbanAstronaut

    suņu būdu

    Suņu būdai vēl augt un augt līdz normālam mediju līmenim tāpat kā visiem tvnetiem, apollo utt parējai drazai.
  11. Drīz jau sāksies tulīt pirmie komercpiedāvājumi telemetrijai pēc tam tuvāko gadu laikā jau būs arī smart home kā piedāvajums patērētājiem.
  12. Ja dators nāca ar OEM līdzi , tad diez vai seriālis strādās ar doto linku win 7 Uz datora vajadzētu būt slēptai partīcijai ar OEM recovery .
  13. Labi , ka vēl ne uz ekonomistiem un juristiem
×
×
  • Create New...