Jump to content
GIGN Forum

SuperStar^

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SuperStar^

  1. SCAR spēļu portāls ir radies 2. novembrī, 2013. gadā, pašlaik ar 4 serveru piedāvājumu, kur mūsu spēlmaņi var doties uzspēlēt: Counter-Strike: - surf.scar.lv - dd2.scar.lv - dr.scar.lv Minecraft: - mc.scar.lv Projekts pašlaik ir saskāries ar grūtībām, tomēr mēs ticam, ka izķepurosimies atpakaļ tur, kur bijām. Pirms hostinga maiņas serveri reti bija tukši, nomainījās IP adreses, tagad - reti cilvēki tajos ir iekšā. Projektu uzsāka LuckyBeer un Enemyzzz, tagad pie grožiem esmu es un Enemyzzz, LuckyBeer tagad veido hostingu, tā kā "rētai" laika viņam īsti neatliek. Mēs ceram, ka Jūs pie mums iegriezīsieties, uzspēlēsiet, palīdzēsiet tieši mums pa kāpnēm kāpt augstāk un izsisties pēc iespējas augstāk! Apmeklē, http://scar.lv . Garantēju, ka nenožēlosiet!
  2. CounterStrike gaming project. Dust2 land: dd2.emp.lv Deathrun: dr.emp.lv CSDM/HSDM: csdm.emp.lv Cool project with nice DD2, only one Headshot DM server in Latvia, and a Deathrun server. We also have a website: http://emp.lv Join and have fun.
  3. www.CSLIVE.lv ir samērā jauns CS projekts, kas atvēries 2. janvārī, 2011. gadā ar DD2 serveri. Mēs esam atvērusies tādēļ, lai būtu kur paspēlēt CS ar jauku kompāniju un arī izrunāties, izklaidēties ieks foruma. Nu jau mums ir veseli 3 serveri un drīzumā gaidāms arī atvērt MineCraft serveri. CSLIVE administrācija novēl pavadīt jauku laiku kopā ar mums. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DD2 - dd2.cslive.lv BaseBuilder - bb.cslive.lv:27016 Surf - surf.cslive.lv:27017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- WEB - http://cslive.lv
  4. 2. decembrī ir atvēries pavisam jauns CS projekts ''CsLiVE'' ar 2 serveriem(DD2 un PUB.) Pievienojies WEB - ? http://cslive.csh.lv Serveri - ? 217.24.66.88:27015 | De_Dust_2 ? 217.24.66.88:27016 | Public
  5. WEB - http://cip.6te.net | Būs cip.lv SERVERI - De Dust 2 (DD2) - Drīz slēdzam iekšā! INFO - Nāc un pievienojies, esam vēl zaļi gurķīši, tieši tu mums esi vajadzīgs! Drīz tiks atvērti arī BaseBuilder(BB), JailBreak (JB), Public (PUB), SuperHero (SH) un gan jau vēl citi! Vajadzīgi cilvēki amatos! Laipni gaidīti!
×
×
  • Create New...